Bizon Napisano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 A mów chłopie swięta są raz do roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Bizon na obiecuje a potem i tak nic nie dostaniemy ............................ :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 To będzie się później po bramach chował albo kanałami do domu wracał żebyśmy go nie złapali :wink: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Bizon znamy miasto w jakim mieszkasz reszta to formalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Panowie ja zarabime w euro przecież jesteśmy w europie coż w sumie 1500 euro to nie dużo ale odłożyłem troche jak zabraknie to pończochy na głowe i heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 to jak ? mam szukac ponczochy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyś ksywa gary Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 zgłasza się nowicjusz........to ilu rybaków w "klubie" ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 zgłasza się nowicjusz........to ilu rybaków w "klubie" ??? rybaki sa w mniejszosci na tym forum, ale z czasem dobijaja do niego kolejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Pierwszy raz czytam coś w tym temacie,dlatego sie nie zgłosiłem:) Oczywiście pisze się do klubu rybaków :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 9 Marca 2005 Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 i kolejny rybak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iuvenis Napisano 9 Marca 2005 Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Ja tez zapisuje sie do klubu rybakow z moim GF marlinem wkrotce upgrade'owanym o hample i klamki avida SD7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 9 Marca 2005 Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 :mrgreen: a jednak...era Fisher'kow nadchodzi duzyyyyymiii krokami :mrgreen: ps. niezly wiek Szanowny Panie Lipa i szacunek, ze przy tych latach jeszcze na rowerze... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 9 Marca 2005 Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 ps. niezly wiek Szanowny Panie Lipa i szacunek, ze przy tych latach jeszcze na rowerze... .... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 9 Marca 2005 Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 ps. niezly wiek Szanowny Panie Lipa i szacunek, ze przy tych latach jeszcze na rowerze... .... :grin: to chyba mi sie cos wczesniej przewidzialo :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 9 Marca 2005 Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Lipa napisał:Cytat: ps. niezly wiek Szanowny Panie Lipa i szacunek, ze przy tych latach jeszcze na rowerze... .... to chyba mi sie cos wczesniej przewidzialo chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 12 Marca 2005 Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 ok jak go zwal tak go zwal GF Kaitai (2000) melduj siedo akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M&M's 2 Napisano 17 Marca 2005 Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ja też przystępuje do klubu rybackiego :grin: Zdradziłem Gianta, stałem się całkiem niedawno szczęśliwym posiadaczem GF Sugar 4+ (rocznik 2004). Jeszcze na nim porządnie nie jeździłem... szkoda na taką pogodę. Mam nadzieję, że mogę przystąpić do Klubu, mimo iż chwilowo nadal używam Gianta? Zebrania członkowskie, legitymacje, składki? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 17 Marca 2005 Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 skladki na pewno :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 17 Marca 2005 Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 na piw...... y na znaczy sie na zarząd klubu, no i na czesci do naszych sprzecikow, right ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M&M's 2 Napisano 17 Marca 2005 Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Nie no, oczywiście na "zarząd". Zarządzimy za te składki... I jeszcze koniecznie legitymacje, najlepiej w kształcie ryby na kołach, z miejscem na wklejenie znaczka opłaty składki. Legitymacja mogłaby uprawniać do zniżek w knajpach i w serwisach rowerowych. I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 18 Marca 2005 Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam szczęśliwych posiadaczy rowerów Gary Fisher'a. Jestem kolejnym zadowolonym właścicielem "kawałka historii MTB" . Początki MTB w wydaniu GF. Chyba nikt nie zaprzeczy, że jest piękny :!: :!: :!: . Cały na Shimano Deore XT, rok prod. 1985 :-o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 18 Marca 2005 Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 I jeszcze koniecznie legitymacje, najlepiej w kształcie ryby na kołach, z miejscem na wklejenie znaczka opłaty składki. Legitymacja mogłaby uprawniać do zniżek w knajpach i w serwisach rowerowych. I jak? Pomarzyć fajna rzecz.... :grin: jestem za... w kazdej knajpie 2 piwka gratisowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 18 Marca 2005 Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ok Biker To Ty sie tym zajmiesz ok ? a jak nie dadza piwka to powiem ze zadzwoni do bikera i dostaniecie w papu oka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 19 Marca 2005 Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ta myśl mi się podoba :grin: Tylko trzeba dopracować system informacyjny, żeby Biker szybko mogł działać i żeby w spokoju napić się gratisowego piwka 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 19 Marca 2005 Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Witam szczęśliwych posiadaczy rowerów Gary Fisher'a. Jestem kolejnym zadowolonym właścicielem "kawałka historii MTB" . Początki MTB w wydaniu GF. Obrazek Chyba nikt nie zaprzeczy, że jest piękny :!: :!: :!: . Cały na Shimano Deore XT, rok prod. 1985 :-o. wow - fajny a szczególnie kierownica razem z ...mostkiem :> - rowerek wypas - takiegto bym na scianie poweisil a nie na nim jeździł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.