Skocz do zawartości

Gary Fisher MTB Club !!!

Gość BikerFG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na zdjeciach wygladaja zupelnie inaczej ale jak maja takie same to znaczy ze Wahoo ma 90mm i 10* taj jak moj Marlin DSC :-D

Napisano

wogole o co chodzi z tymi bontragerami czy jak i m tam, widzialem wvczoraj, goscia ktory sobi kupil gf bitter, podjezdzam do niego a tam wszytko tego bontrgera zonk :D

Napisano

MIC, nie porównuj zdjęć - Wachoo ma inny mostek niż na fotce skiteamu - bardziej płaski, pewnie taki jak Marlin właśnie

no faktycznie chyba jest 90mm ale na oko kąta nie oszacuje :D

Napisano

na moim mostku pisze zę ma kąt 10*... tam gdzie jest mocowany do rury sterowej, od strony siodełka... wydaje się że ma większy kąt ale nie jst wcale taki dóży... ja nie wymieniam.. dla mnie jest OK :D

Napisano

faktycznie jest napisane :oops:

105mm i 10* hmmm, nadal jak dla mnie za dużo raczej. za duży kąt. trzeba będzie się zastanowić z czasem

pytanko: czy cos sie może stać jesli montuje mostek "do góry nogami"? Odwrotnie - czyli kat mam do dołu ?

Napisano

Witam

Niedawno udało mi się zakupić jeden z ostatnich modeli WAHOO w promocyjnej cenie :)

Póki co nie mam żadnych zastrzeżeń do rowerku. Jestem bardzo zadowolony z jego zakupu.

Tak więc chciałbym dopisać się do listy Gary Fisher MTB Club !!!

Pozdrawiam wszystkich Fisher'owców.

Gość BikerFG
Napisano

tez witam nowych uzytkownikow GF !

Napisano

Przeczytaj wszystkie strony tego tematu to bedziwesz wiedzial he he :roll:

Bardzo duzo ludzi teraz kupuje GF`y jakas moda na nie nastala - nowe trendy he he :D

Gość BikerFG
Napisano
Przeczytaj wszystkie strony tego tematu to bedziwesz wiedzial he he :roll:  

Bardzo duzo ludzi teraz kupuje GF`y jakas moda na nie nastala - nowe trendy he he :D

tak, jeszcze calkiem niedano ciezko bylo m.in. na tym forum znalezc GF-owcow, na ulicach tak samo... obecnie mozna od czasu do czasu minac osobnika na GF.

moze troche to zasluga TV, w jednej ze stacji promuja oprocz Giant'a, rowerki sprzedawane przez SkiTeam.

Gość BikerFG
Napisano

W Wawce masz dystrybutora tej marki, wlasnie miedzy innymi tego, ktorego wyzej wymienilem. W Gorzowie wlasciwie jeden koles ma te rowery, ale jednak nie widuje sie ich na ulicy, w wiekszosci z markowych rowerkow to smigaja Author'y.

Napisano

no to ja musiałem po garego do warszawy jechać bo w cz-wie nie ma :-( ale generalnie dzięki temu jestem jednym z nielicznych (jeżeli w ogóle tacy są) posiadaczy tego sprzetu w moim mieście :grin:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...