MIC Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 Na zdjeciach wygladaja zupelnie inaczej ale jak maja takie same to znaczy ze Wahoo ma 90mm i 10* taj jak moj Marlin DSC :-D
jelen Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 wogole o co chodzi z tymi bontragerami czy jak i m tam, widzialem wvczoraj, goscia ktory sobi kupil gf bitter, podjezdzam do niego a tam wszytko tego bontrgera zonk
Gość BikerFG Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 no Bontrager, Treki tez maja ten osprzet jelen polukaj sobie: http://www.bontrager.com/index.php
pwe Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 MIC, nie porównuj zdjęć - Wachoo ma inny mostek niż na fotce skiteamu - bardziej płaski, pewnie taki jak Marlin właśnie no faktycznie chyba jest 90mm ale na oko kąta nie oszacuje
Krzema Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 na moim mostku pisze zę ma kąt 10*... tam gdzie jest mocowany do rury sterowej, od strony siodełka... wydaje się że ma większy kąt ale nie jst wcale taki dóży... ja nie wymieniam.. dla mnie jest OK
pwe Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 faktycznie jest napisane :oops: 105mm i 10* hmmm, nadal jak dla mnie za dużo raczej. za duży kąt. trzeba będzie się zastanowić z czasem pytanko: czy cos sie może stać jesli montuje mostek "do góry nogami"? Odwrotnie - czyli kat mam do dołu ?
skrzynia Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 Nic się nie stanie, mozna dać odwrotnie.
pwe Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 dzś juz jeździłem i było OK ale śmiesznie rower wygląda troche
gf Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 no to ja dołączyc chciałbym do tego jakze elitarnego klubu :wink: :grin:
fatty_boy Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam Niedawno udało mi się zakupić jeden z ostatnich modeli WAHOO w promocyjnej cenie Póki co nie mam żadnych zastrzeżeń do rowerku. Jestem bardzo zadowolony z jego zakupu. Tak więc chciałbym dopisać się do listy Gary Fisher MTB Club !!! Pozdrawiam wszystkich Fisher'owców.
MIC Napisano 25 Sierpnia 2005 Napisano 25 Sierpnia 2005 Przeczytaj wszystkie strony tego tematu to bedziwesz wiedzial he he :roll: Bardzo duzo ludzi teraz kupuje GF`y jakas moda na nie nastala - nowe trendy he he
Gość BikerFG Napisano 25 Sierpnia 2005 Napisano 25 Sierpnia 2005 Przeczytaj wszystkie strony tego tematu to bedziwesz wiedzial he he :roll: Bardzo duzo ludzi teraz kupuje GF`y jakas moda na nie nastala - nowe trendy he he tak, jeszcze calkiem niedano ciezko bylo m.in. na tym forum znalezc GF-owcow, na ulicach tak samo... obecnie mozna od czasu do czasu minac osobnika na GF. moze troche to zasluga TV, w jednej ze stacji promuja oprocz Giant'a, rowerki sprzedawane przez SkiTeam.
Krzema Napisano 25 Sierpnia 2005 Napisano 25 Sierpnia 2005 ja widuje dużo GF ostatnio.... może to dlatego że zwracam uwagę szczególnie na tą marke.. nie wiem...
Gość BikerFG Napisano 25 Sierpnia 2005 Napisano 25 Sierpnia 2005 W Wawce masz dystrybutora tej marki, wlasnie miedzy innymi tego, ktorego wyzej wymienilem. W Gorzowie wlasciwie jeden koles ma te rowery, ale jednak nie widuje sie ich na ulicy, w wiekszosci z markowych rowerkow to smigaja Author'y.
MIC Napisano 25 Sierpnia 2005 Napisano 25 Sierpnia 2005 U mnie authorow nie wiele ale czesta sa jeszcze te juz przereklamowane superiory i masa Kellys`ow - Bleeeee 8)
gf Napisano 25 Sierpnia 2005 Napisano 25 Sierpnia 2005 no to ja musiałem po garego do warszawy jechać bo w cz-wie nie ma :-( ale generalnie dzięki temu jestem jednym z nielicznych (jeżeli w ogóle tacy są) posiadaczy tego sprzetu w moim mieście :grin:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.