Skocz do zawartości

Gary Fisher MTB Club !!!

Gość BikerFG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Riker powiedzial ze montowana jest w big Surach i w hoo koo e koo

big sur frame = AC/DC ZR9000 internally and externally butted aluminum main frame w/carbon composite seat and chain stays | Genesis Geometry

ramka jest z 2k kroku, ale przez 4 sezony lezakowała, m przejechane juz okolo 800 km, 19' - rozmiar, a z czego konkretnie zbudowana i rzeczywista wage poznam jak przyjdzie odpowiedz od Garrego Fishera ;] maila im wyslalem ;]

Gość BikerFG
Napisano
z czego konkretnie zbudowana i rzeczywista wage poznam jak przyjdzie odpowiedz od Garrego Fishera ;]

chodzilo mi jedynie o zczytanie symbolu z ramy :D

Napisano

BikerFG to teraz musisz uwazac ze duzej centry nie zalapac na tylnim kole bo sie nie zmiesci. :-D

A tak wogole to nie jezdzi ci sie ciezko z tak szeroka opona? Wezsza nie byla by lepsza do XC?

Gość BikerFG
Napisano

jezdzilem na 2.0 na Bontrager i na 2.1 na Panaracer, ta jest 1.95 (w praktyce wyglada na wiecej) :D i nie jezdzi sie na niej ciezej :P

Gość BikerFG
Napisano

pwe: jezdzenie po blotku na niej to sama przyjemnosc :twisted:

jelen: spoko, juz troche nt. ramki wiem, jeszcze sobie poszukam :D[/b]

Gość Anonymous
Napisano

dziś dołaczylem do Waszego club-u (teraz juz Naszego) jak na razie jestem bardzo zadowolony

Gość BikerFG
Napisano

wiecej uzytkownikow - wiecej mamy do powiedzenia na forum jako Gary Fisher'owcy :) jak sejmie :mrgreen:

Napisano

to ja dziekuje jak tu ma byc jak w sejmie :twisted:

nie wiec co do mojego roweru to uwazam ze rama jest idealna po przejechaniu kilkudziesieciu km jak na razie (niestety chwilowy brak czasu :) ) moge powiedziec ze jestem bardzo zadowolony zero porblemow z bolem plecow z czego jestem bardzo zadowolony bo przesiadlem sie z szosowki a tam juz po 1h jazdy nie moglem sie ruszyc a i jestem zachwycony z siodelka ktore montuje GF ponad 1h jazdy i nie bola mnie 4 litery to jest jak dla miei naprawde cos ;p i sie ciesze oczywiscie z zakupu bo mialem kupic authora basic sx a tak zaoszczedzilem prawie 500zl wiec sie szykuje mala rozbudowa juz mysle nad tarczami z przodu :) ale potrzebuje jakies 900zl :-(

Napisano

nareszcie jestem szczesliwym(poki co)posiadaczem GF wahoo 05,przejechalem nim dopiero 100 km ale jezdzi sie dobrze,rama jest faktycznie swietna,podjazdy nie stanowia problemow,zjazdy tez sa ciekawe.czas i przebieg pokaze jak sie bedzie sprawowal.

Gość BikerFG
Napisano
JEŚŁI SIE KOMUŚ DA FAK NI EPODOBA TO NIECH SIE WALI KLAPKIEM W BRWI.  ;] hie hie hie

oj jelen GF Ci sie nie podoba, a chcesz tyle za ramke, przeceniasz ja chyba ;)

Napisano

nie, niepodoba , tylko chce co innego ;] , poprosciu to jest tak wspaniała rama , iz wiem ze nei zasluzylem by na niehj jezdzic, dlatego ją sprzedaje ;):P:P:P:P

Napisano

wie któś jaki ma wznios mostek bontrager sport (montowany np w Wachoo)? długoś to chyba 110mm

dzięki

Gość BikerFG
Napisano

jezeli jest taki sam jak w Advance to ma 25 st., ja go zmienilem na "nizszy".

Napisano

właśnie nie wiem czy taki sam, czy podobny bo nie wiem jaki w advance jest :D

chce zmienić na coś z zerowym nachyleniem ewentualnie minimalnym, może tez troche dłuższym (może)

KORE - ale tan jakis tani mi sie wydaje - pozatym nie znam tej firmy

Gość BikerFG
Napisano

a Ty masz Wahoo z 2004 czy 2005r.?

Ten KORE wizualnie jest OK, wiecej nie powiem, bo nie poprostu na jego temat nic nie wiem, chociazby jaka ma wage.. z wytrzymaloscia tym bardziej ciezko cokolwiek powiedziec...

Ja mam u siebie TIOGA OCTAGON 110mm/5st.

Napisano

Ehhhh... Myslalem ze jest jeden model tego mostka...

Mam mostek Bontrager Sport dlugosci 90mm i kat nachylenia 10* w Marlinie :-D

Napisano
Ehhhh... Myslalem ze jest jeden model tego mostka...

Mam mostek Bontrager Sport dlugosci 90mm i kat nachylenia 10* w Marlinie :-D

a skąd wiesz ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...