stonebreaker Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 witam jakie polecacie przerzutki tylne do max 60 zł znalazłem taka na allegro Sram :http://allegro.pl/item859431579_przerzutka_tyl_sram_dualdrive_synkros.html lub tą :ACERA RD-M340 lub RD-M 360 //czy jest miedzy nimi jakas roznica w dzialaniu i w ogóle Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 A jakie masz manetki? bo shimano nie działa ze sramem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stonebreaker Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 moja manetka to Sram (przezutka musi byc na 8-9 przłozen ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Jezeli masz manetki sram'a to w takiej cenie polecam x.5 dobra praca na poziomie deore lub moze uda ci sie znalesc uzywany w dobrym stanie x.7....Sprzedałbym ci x.5 ale mam troche pogieta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 moja manetka to Sram (przezutka musi byc na 8-9 przłozen To jeszcze nic nie mówi...Sram produkuje manetki także pod Shimano. Jak dokładnie zwą się te twoje manetki ? Jeśli o Acerę chodzi, to za tą kasę mogłaby mieć tylko normalny wózek bez tych wielkich kółek, poza tym naprawdę niezła przerzutka do rekracyjnej jazdy. Łapie luzy po kilku tysiącach, ale w tej klasie cenowej raczej wszystkie przerzutki tak mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stonebreaker Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 zanczy niewiem dokładnie jak sie nazywa ale cos pobobnego do sram x7//jakas starsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.