zyga94 Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Elo!! Mam problem z MP w Call of Duty: Modern Warfare 2 czyli najnowsza wersja tej gry. szukałem juz na googlach i nic.. A singla juz całego przeszedłem. No więc podczas gry kiedy wybieram opcję "szukaj gry" i juz mnie wrzuci do jakiegos pokoju to czekam i czekam na zaczecie pozniej cos pisze ze szukanie najlepszego hostu czy cos takiego i mnie wywala i wyskakuje mi LOBBY GRY ZAMKNIĘTE lub Problem połaczenia z serwerem albo jeszcze dwa komunikaty w których jest cos napisane o hostach albo ze nie mozna przeniesc i jeszcze cos ale nie pamietam jaki. O i jak zagram juz mecz jakis to zagram raz i juz na tym serwerze nie moge byc bo jak zostane i juz jest napisane ze mecz sie zacznie za iles tam sekund to mnie wywala znowu do lobby i musze szukac innego. Bardzo mnie to wkurza bo czasami chodzi wszystko pieknie i zawsez znajde jakiegos serwera a czasami to ciagle mnie wywala i niemoge grac, wyczytalem gdzies ze to przez antywirusa i zeby go wyłaczyc no to wylaczylem i nic nie wyszło problem nie ustąpił.. ;( POMÓZCIE PROSZE!!!
Fludi Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Szukaj odpowiedzi na takie pytania gdzieś na peb czy innych forach tematycznych...
Schwefel Napisano 27 Grudnia 2009 Napisano 27 Grudnia 2009 Pirat czy oryginał? Bo ja na oryginale nie mam takich problemów.
zyga94 Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Napisano 27 Grudnia 2009 Właśnie Orginał ;/ A do poprzedniego pana, a dlaczego mam szukac na innych?
kllnTToOn Napisano 27 Grudnia 2009 Napisano 27 Grudnia 2009 Tutaj Jak ktoś zna się na rzeczy, to powinie mało przybywa an tym forum. A na innych forach związanych z grami, pewnie już były takie pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.