Skocz do zawartości

[CoD MW2] pomocy problem Z MP!

zyga94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Elo!! Mam problem z MP w Call of Duty: Modern Warfare 2 czyli najnowsza wersja tej gry. szukałem juz na googlach i nic.. A singla juz całego przeszedłem. No więc podczas gry kiedy wybieram opcję "szukaj gry" i juz mnie wrzuci do jakiegos pokoju to czekam i czekam na zaczecie pozniej cos pisze ze szukanie najlepszego hostu czy cos takiego i mnie wywala i wyskakuje mi LOBBY GRY ZAMKNIĘTE lub Problem połaczenia z serwerem albo jeszcze dwa komunikaty w których jest cos napisane o hostach albo ze nie mozna przeniesc i jeszcze cos ale nie pamietam jaki. O i jak zagram juz mecz jakis to zagram raz i juz na tym serwerze nie moge byc bo jak zostane i juz jest napisane ze mecz sie zacznie za iles tam sekund to mnie wywala znowu do lobby i musze szukac innego. Bardzo mnie to wkurza bo czasami chodzi wszystko pieknie i zawsez znajde jakiegos serwera a czasami to ciagle mnie wywala i niemoge grac, wyczytalem gdzies ze to przez antywirusa i zeby go wyłaczyc no to wylaczylem i nic nie wyszło problem nie ustąpił.. ;( POMÓZCIE PROSZE!!!

Napisano

Tutaj Jak ktoś zna się na rzeczy, to powinie mało przybywa an tym forum. :)

A na innych forach związanych z grami, pewnie już były takie pytania :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...