azxsdc Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Witam Szukam roweru do 8 tysięcy , priorytet to wygoda , przeznaczenie - turystyka ( las , górki ) nie DH itp. Jedyny problem waga 95 kg , wzrost 188 cm. Rower z tematu wydaje mi się OK , cena również . Pozdrawiam
Schwefel Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Zapoznaj się z regulaminem pkt.2. Tym razem temat poprawiłem ale za każdy następny dostaniesz punkty karne.
Rulez Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Ma bardzo ostry kąt podsiodłówki, z tego co można wyczytać, nie do końca jest to dobre rozwiązanie (nerwowy na zjazdach).
sivydym Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Ma bardzo ostry kąt podsiodłówki, z tego co można wyczytać, nie do końca jest to dobre rozwiązanie (nerwowy na zjazdach). Czy faktycznie taki kąt - jesli to nie pomyłka 76 - powoduje taka nerwowość ? Tak z czystej ciekości bo jak byłem ostatnio Cultbikes to jakoś nie zwróciłem uwagi na taką dziwna greometrie.
Rulez Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Ja tego nie napisałem : When the trail pointed straight down, the bike felt a bit twitchy with the saddle all the way up, despite its relatively short toptube (23.4 inches) for a 19.5-inch frame. But that’s the result of a seat-tube angle that puts the rider so far forward on the bike.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.