Adq Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Szukam chętnych na jazdę z tych właśnie okolic. Preferowane MTB ale także i szosa(tyle że rowerem MTB:) Oczywiście myślę że do wiosny znajdzie się ktoś chętny....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Często smigam w okolicy Bukowna a że fajnie sie tam śmiga to możemy się kiedyś ugadać na jazde.Na pewno znasz tam jakieś fajne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blnd Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cześć, chętnie dołączę. Czasami bywam u rodziców w Kluczach i zabieram rower. Polecam okolice Smolenia czy Jaroszowca. Na co dzień zapraszam do Krakowa - tu wbrew pozorom można się zmęczyć (w Lasku Wolskim jest idealnie ) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adq Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Fajnie- widzę że zainteresowanie jest:) W okolicach zawsze można zaszaleć tyle że mało gdzie są fajne trasy typowo MTB- albo przynajmniej ja o nich nie wiem hehehe. Mamy tutaj "diablą górę" ale teren wokół jest nieduży. Może lasek wolski to niezły pomysł- jeszcze tam nie byłem. A w okolicach Bukowna polecam rezerwat żabnika (to już raczej Trzebinia) ale trasa tam też nie jest zbyt długa. Okolice zalewu sosina (a to już prawie Jaworzno:). No i jeszcze mógł bym polecić okolice Krzykawki, Klucz, Okradzionowa itp. Może wy znacie lepsze rejony hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.