xxxPaNoCeKxxx Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Posiadam w rowerze damper Swinger 6-way od jakiegos czasu zauwazyłem że przestało działać tłumienie powrotu orientuje sie,że sie poprostu zapowietrzył. Znajomy mechanik mówi,że trzeba mu zrobic przegląd. Mozecie polecić mi wasze znajome serwisy gdzie takie usługi są wykonywane? I ile taki przeglad pogwarancyjny może kosztować? Za pomoc z góry dziękuje. Pozdrawiam Jeśli pomyliłem dział to wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 to jest lub był - nie wiem jak wygląda sytuacja na chwilę obecną - autoryzowany dystrybutor i serwis amortyzatorów manitou http://www.rowery.com.pl/article.php?uid=5 zadzwoń i zapytaj się co oni na ten temat myślą. w krakowie jest sklep http://www.variobike.enic.pl/ który ma opinię wyjatkowo fachowego w naprawie tłumików - opinia z sieci i na żywo. wiele osób z całej polski kieruje się właśnie tam w przypadkach takich jak twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Zapoznaj się z regulaminem pkt.2. Tym razem temat poprawiłem ale za każdy następny dostaniesz punkty karne. Dział testy nie jest od zadawania takich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 w krakowie jest sklep http://www.variobike.enic.pl/ który ma opinię wyjatkowo fachowego w naprawie tłumików - opinia z sieci i na żywo. wiele osób z całej polski kieruje się właśnie tam w przypadkach takich jak twój. Mogę tylko potwierdzić tą opinie. Odwiedzałem ten sklep w tym roku, przy co drugiej jeździe. Wpadałem zamienić dwa zdania, usłyszeć poradę itp. Problem jeden jest taki, że mają tylu klientów, że na swoją kolej czeka się czasami ponad miesiąc czasu. Niemniej gość jest bardzo rzeczowy i skory do gadek, więc wstępnej opinii co gdzie i jak udzieli nawet przez telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxPaNoCeKxxx Napisano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Słyszałem własnie,ze w Krakowie jest taki serwis ale nie wiedziałem co i jak. Teraz już wiem Wielkie dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxPaNoCeKxxx Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Problem z damperem został rozwiązany cala operacja wyszła mnie 150 zł. Myślę,że temat można zamknąć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A co było nie tak z tym damperem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxPaNoCeKxxx Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Główna uszczelka w damperze poszła i olej wyciekł. Dodam,że w sklepach podanych przez kolegów za długi był czas oczekiwania dlatego zdecydowałem się wysłać go do sklepu www.secesja.pl Pełen profesjonalizm,polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.