borowka Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 Dostałem na święta okulary Accent Lizard. Od razu chciałem pojechać na rower, toteż chciałem zmienić szkła z czarno-pomarańczowych na przydymione. Zajżyłem w instrukcję i postępowałem zgodnie z instrukcją (przynajmniej tak myślę), a i tak szkła nie chcą zejść . zacytuję: "Aby zdemontować soczewki aktualnie zamontowane w oprawkach należy najpierw chwycić jedną z soczewek za jej boczną krawędź od strony noska i jednocześnie drugą ręką za tę część oprawki, w której krawędź jest zablokowana. Następnie delikatnie odciągając w przeciwnych kierunkach soczewkę i blokującą ją część oprawki należ wyciągnąć soczewkę na zewnątrz." koniec cytatu pomóżcie!
borowka Napisano 26 Grudnia 2009 Autor Napisano 26 Grudnia 2009 dzięki wielkie! wystarczyło użyć trochę siły, te szkła i oprawki są wytrzymałe...
patrykn82 Napisano 9 Sierpnia 2010 Napisano 9 Sierpnia 2010 Korzystając z założonego już tematu o tych okularach, chciałbym się zapytać jak z ich wytrzymałością tzn . łamanie oprawek i rysowanie szkieł oraz jak długo ich używacie Chętnie też zobaczyłbym jak wyglądają na zdjęciu(katalogowe zdjęcie już mi sie znudziło )
Timon92 Napisano 9 Sierpnia 2010 Napisano 9 Sierpnia 2010 Mam podobne Accenty, oprawka ok ale szkla masakrycznie sie rysuja od koncowek zausznikow (kiedy sa zlozone).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.