Skocz do zawartości

[rama] ktrora rame wybrac?

misq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajm prosze o pomoc ktora z nizej wymienionych ram jest najlepsza i cieszy sie najwiekszym powodzeniem!!!ktora mam wybrac ?? mam 180cm wzrostu i 65 kg wagi.

1 Prodigy Johny Bravo

2 OCTANE ONE VOID

3 Dartmoor Two6Player

4 prodigy 9.81

5 Destroyera jump

Napisano

A możesz określić do czego Ci potrzebna ta rama ? Bo na Johny Bravo można przykładowo zbudować enduro, a 9.81 średnio się do tego nadaje. Z kolei sytuacja się odwróci, gdy będziesz chciał złożyć streetówkę.

Nie każda rama z niską rurą jest taka sama i nadaje się do wszystkiego, szkoda że większość osób obracających się w tej tematyce nie zwraca na to uwagi ;)

Napisano

A możesz określić do czego Ci potrzebna ta rama ? Bo na Johny Bravo można przykładowo zbudować enduro, a 9.81 średnio się do tego nadaje. Z kolei sytuacja się odwróci, gdy będziesz chciał złożyć streetówkę.

Nie każda rama z niską rurą jest taka sama i nadaje się do wszystkiego, szkoda że większość osób obracających się w tej tematyce nie zwraca na to uwagi :)

rama bedzie sluzyla do dirtu do skakania na chpkach!!! jestem poczotkujacy!!! mam 180cm i 65 kg wagi!! nie bede do tego roweru stosowal przezutek jakby co bo na innych forach pytali czy bede dawal przezutki!!! prosze o odpowiedz!! ktora najlepsza!!!

Napisano

rama bedzie sluzyla do dirtu do skakania na chpkach!!! jestem poczotkujacy!!! mam 180cm i 65 kg wagi!! nie bede do tego roweru stosowal przezutek jakby co bo na innych forach pytali czy bede dawal przezutki!!! prosze o odpowiedz!! ktora najlepsza!!!

Opanuj się trochę z tymi wykrzyknikami.

I zastanów się nad słownikiem i znaczeniem przycisku "alt" na klawiaturze.

Mógłbyś też podać linki do tych ram, bo nikomu się nie będzie chciało szukać za Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...