misq Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 witajm prosze o pomoc ktora z nizej wymienionych ram jest najlepsza i cieszy sie najwiekszym powodzeniem!!!ktora mam wybrac ?? mam 180cm wzrostu i 65 kg wagi. 1 Prodigy Johny Bravo 2 OCTANE ONE VOID 3 Dartmoor Two6Player 4 prodigy 9.81 5 Destroyera jump
c1ach Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 A możesz określić do czego Ci potrzebna ta rama ? Bo na Johny Bravo można przykładowo zbudować enduro, a 9.81 średnio się do tego nadaje. Z kolei sytuacja się odwróci, gdy będziesz chciał złożyć streetówkę. Nie każda rama z niską rurą jest taka sama i nadaje się do wszystkiego, szkoda że większość osób obracających się w tej tematyce nie zwraca na to uwagi
misq Napisano 26 Grudnia 2009 Autor Napisano 26 Grudnia 2009 A możesz określić do czego Ci potrzebna ta rama ? Bo na Johny Bravo można przykładowo zbudować enduro, a 9.81 średnio się do tego nadaje. Z kolei sytuacja się odwróci, gdy będziesz chciał złożyć streetówkę. Nie każda rama z niską rurą jest taka sama i nadaje się do wszystkiego, szkoda że większość osób obracających się w tej tematyce nie zwraca na to uwagi rama bedzie sluzyla do dirtu do skakania na chpkach!!! jestem poczotkujacy!!! mam 180cm i 65 kg wagi!! nie bede do tego roweru stosowal przezutek jakby co bo na innych forach pytali czy bede dawal przezutki!!! prosze o odpowiedz!! ktora najlepsza!!!
Krosiant Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Hmm, a co byś powiedział na elegancki i wytrzymały słownik zamiast roweru?
pawel1315 Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 rama bedzie sluzyla do dirtu do skakania na chpkach!!! jestem poczotkujacy!!! mam 180cm i 65 kg wagi!! nie bede do tego roweru stosowal przezutek jakby co bo na innych forach pytali czy bede dawal przezutki!!! prosze o odpowiedz!! ktora najlepsza!!! Opanuj się trochę z tymi wykrzyknikami. I zastanów się nad słownikiem i znaczeniem przycisku "alt" na klawiaturze. Mógłbyś też podać linki do tych ram, bo nikomu się nie będzie chciało szukać za Ciebie.
Schwefel Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 I nie używaj wykrzyknika jako znaku interpunkcyjnego. Nikt tu nie jest głuchy na forum.
Mod Team bogus Napisano 28 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 28 Grudnia 2009 Do dirtu Octane One Void lub Prodigy 9.81. Osobiście wybrałbym Prodigy.
kie3bas Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 A może coś z oferty NS'a? Np NS Traffic... miałem przyjemność na niej jeździć i jest bardzo wygodna w jeździe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.