kacu Napisano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 wheelera moze, ale giant to nie :mrgreen: Za duzo ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 za mały? Trek robi ramy od 15,5" do 24". ja bym gianta ani wheelera nie kupil Był rowerek ale miałzamałą ramke a w sklepie wiekrzej nie mieli a niechciałe juz czekac na rower z więkrzą ramą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 wheelera moze, ale giant to nie :mrgreen: Za duzo ich. Zgadzam się jest za dużo giantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 a u mnie giantow malo a trek-a to co 2-gi gosciu ma:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Nie sciemniaj tu blue po prostu nam zazdrośccisz heheh ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Jako ciekawostka. W amerykańskim mtbr.com rowerek na ramie treka 8500 jest oceniany przez 28 userów. Wynik 4,96 na 5. A tu komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 powiedzialbym jakich dobrych rowerow jest malo ale nie bede was wnerwial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Już nie kombinuj nie pamietasz że kiedyś byłeś u nas? ps. Jak sie komuś chce niech nas policzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Moża chyba zacząć, juz nas kilku jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 23 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Spoko Karol pamietam bieda byla jezeli chodzi o GF ale cos tam sie troszke ruszyly wsrod Rybakow. Treki tez lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Chciałem kupić Meridę...chodziłem,szukałem,zamawiałem,negocjowałem cenę....i co? i NIC.A to nie ma odpowiedniego modelu,a to rozmiaru,a to cena sztywna jak drut -więc korzystając z ostaniej obniżki za 1099 PLN kupiłem TO Metallic Green :grin: Czy To oznacza,że jestem w klubie TREKA ?:shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Tak tak tak i to oznacza że musisz składke zapłacic :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Tak tak tak i to oznacza że musisz składke zapłacic :mrgreen: ...no i jakies piwo postawic forumowiczom :grin: fajny rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Całe szczęście, że TREK z przeceny to pewnie jeszcze trochę grosza na cegiełki zostało... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 :shock: LUDZIE!!! ja już i tak na liściach jadę....dobrze,że jest jeszcze lato i tyle zieleni dookoła....Żebym wiedział,że to tak ELITARNY klub to bym kupił Wigry2 - tam chyba taniej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 wigry 3 lub 5, 2ki chyba nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Sorry z tych nerwów, a może głodu, wszystko mi się pokierało- oczywiście chodziło mi o Jubilata 2...A jeśli chodzi Treka :idea: to go jutro przemaluje na czarno,rzucę naklejki BEST i będę jeździł nocą,leśnymi ścieżkami...może mnie TREK`owcy nie poznają :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 w klubie treka poza sezonem tez przewidzielismy obnizki wpisowego takze sie nie stresuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 buahaha robi rozwalasz mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 w klubie treka poza sezonem tez przewidzielismy obnizki wpisowego O ile wiem to bizon i kacu jest od podejmowania takich decyzji w koncu nie może ucierpieć reputacja Treka :] Jak ktoś ma Treka to tez am kase na składke jedne amor mniej i juz :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 No dobra odpracuję na polu... :| W międzyczasie dla poprawy humoru poczytałem sobie TO Patrz podpunkt- HUMOR -Seks i rower co mają wspólnego :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Tak tu cicho... :-o Pewnie naczytali się i kosmate myśli przyszły do głowy :?:... Ręce proszę w nocy trzymać na kołderce... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Teraz to kolego ze skałdki nie wywiniesz sie chyba że sprzedaz rower i kupisz cos innego .Jedyne wyjscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 26 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 rame jak przemalujesz i nakleisz naklejki jakies czadowe to i tak znawca Treka bedzie wiedzial, ze to Trek, chyba ze wymienisz rame :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 a jak wymienisz rame to nie bedziesz w klubie i wtedy ... musisz zaplacic zaległe skałdki + wypisowe dodatkowo Witamy kolejnego zadowolonego posiadacza !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.