Bizon Napisano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Zebym to ja wiedział podobaja mi sie ramy Cuba jeszcze nie wiem co kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witam! Doskonały rowerek zmontujesz. Apropos nowości, to widziałem w sklepie kilka nowych ramek TREKa z zupełnie zmieniona geometrią. Czyżby jakas rewolucja ?? Moja najblizsza zmiana w sprzęcie to pedały+buty SPD i nowa korba 44, bo 48 zbyt twarda. Witam, dzięi za uprzejme słowa Ehhhh niestety od wtorku czekam już na linki ;p Zamówiłem jednak Jagwire "bursztynowe". Nie mogłem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi co do teflonowych linek/pancerzy. Wiec postanowiłem sam się przekonać. Pozostała jeszcze korba i sprzęt będzie gotowy :mrgreen: Jak znajdę czas to Wam wstawie fotkę, bo mi się strasznie podoba mój przyszły rower :] Kacu a coś więcej na temat tych tajemniczych ram :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Nie będe owijał w bawełne ale kacu jest prezesem tego klubu a ja skarbnikiem ;) opłata to 10 zeta na miesiąc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 To świetnie To macie też już zastępcę prezesa :D W mojej skromnej osobie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Dzisiaj widziałem te nowe ramki Treka i nie podoba mi się tylni trójką hehe Na forum gdzies są fotki tych ram, riker dawał w lato :mrgreen: dać szukaj i będzie A jaką ja mam funkcje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Hmmm no to jak latem, to chyba nie takie nowe ;-) Ja mam zeszłoroczną [2004] 6700 i nie widzę w niej nic dziwnego A jakie przykładowe modele mają te "nowe" ramy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Tu masz te "stare" zdjęcia http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?p=6261#6261 i to jest to co widziałem dzisiaj, bo zeszłoroczne 4300 miały z przody in sync, a teraz była gila :mrgreen: Ja mam 4400 z 2004 aaa widizałem dzisiaj jakiś model GF i sorki dla pasiadaczy, ale takie wieśniackie kolory miał że szkoda gadać :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 No to teraz wszystko jasne :!: Swoją drogą naprawdę uznanie za zdjęcia :!: Co to za aparat :?: Ja mam pomysł taki.... sesja po złożeniu mojego TREK'a w krakowskim ogrodzie botanicznym 8) Zobaczymy co z tego wyjdzie : :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ten powyżej to ja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Hmmm Karol jak funkcja dla ciebie :?: hmmmmm może będziesz związkowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 17 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Więc tak, 1. ramy o których pisałem to modele 2004 i tylko kilka było zmianionych, przedewszystkim tylny trójkat. 2. Bizon jest Skarbnikiem i cała kasa dla Niego 3. MOja skromna osoba prezesuje, zastepce juz mamy, tak więc pozostają związkowcy. No i ew. sekretarz. Poszukam nowości Treka na sieci i dam linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A z-ca prezesa to gdzie? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Popatrz kilkanaście postów w górę To świetnie To macie też już zastępcę prezesa W mojej skromnej osobie :] To ja jestem z-ca prezesa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 18 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Zgadza się. Samomianowany, ale jest! Więc sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 z-ca skarbnika jeszcze 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Za dużo posiadaczy Treków nie ma więc dla każdego znajdzie się jakaś funkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 19 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Tak czy inaczej jesteśmy wyróżnieni bo mamy OnlyTheBest TREK !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ja mam Snow Trek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witajcie Oto mój TREQ w pokoju młodszego brata http://www.cyklokrak.pnth.net/aa_trek.jpg Przedwczoraj, po dwóch tygodniach czekania dostałem wreszcie linki. Nie ma to jak poczta :? A wkrótce walentyki, więc dojdą koszyczki i bidony od mojej Myszki :lol: No i zostaje tylko korba do kupienia 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 A jakie hamulce tu będą bo na razie nic nie mam .A ten bomber mam 110 mm skoku :?: Fajny rowerek A korba jaka bedzie :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Korba będzie XT '04, Bomber ma 110mm [więcej do XC mi nie trzeba;)] a V-brakei teź XT. Kiedyś przyjdzie czas na tarczóFki To co widać na focie, to tylko tak wsadzone koła w ramę i widelec, rama jeszcze nawet sterów nie ma wmontowanych, wszystko mam na półeczkach 8) Rowerek "złożyłem" tylko do zdjęcia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Będzie niezły ścigant. startujesz w maratonach, czy tylko dla frajdy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 No ścigant będzie Jeżdżę dużo sam, mieszkam w Krakowie, więc w weekend rower na auto i wziuuuum w góry :lol: Poza tym założyłem TEAM rowerowy [www.TEAM.cyklokrak.com] więc jeździmy sobie też w bliższej okolicy Krakowa ze znajomymi bikerami Co do maratonów to startowałem w sezonie 2003. W zeszłym roku [2004] rozwinąłem już mój portal [www.CYKLOKRAK.com] do tego stopnia, że nie mam czasu na maratony. Tzn. jestem obecny podczas maratonów w Małopolsce, ale jako fotoreporter :mrgreen: Robię zdjęcia a potem wstawiam na stronę Jakbym tyle czas poświęcał na rower co na pracę nad portalem, to nie tylko rower byłby ścigantem, ale także ja bym lepiej wymiatał korbą niż obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Cyklokrak super fura ten twoj Trek, szkoda tylko ze Trek a nie Giant np. :wink: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Tego obywatele wyżej proponuje zbanować heheh a Rower spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.