Bizon Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Myśle ,że jest to do przejechania tylko to szukanie hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Zeby zaliczyc wszystkie punkty kontrolne to mówie wam, że musiałbym przejechac z 250km lub więcej. Nikt jeszcze z rowerzystów nie zaliczył harpa. Trasa jest zróżnicowana, więcej przez drogi 2 kategorii, dużo po ścieżkach leśnych, polnych. Punkty kontrolne najczęściej są usytuowane w lasach. Trasa jest dość trudna bo to pojezierze, a wiadomo jak to tereny gdzie jest dużo jezior. Na wiosnę przejechałem 145km w 12 godzin z kolegą który 4 miechy wcześniej złamał nogę, więc jechaliśmy nie zaagresywnie. Dołączyliśmy się z resztą na ekipkę z Bydgoszczy i była przerwa na napój energetyczny :wink: . Nie mam czym sie pochwalić byłem 114 na 178, teraz muszę być w 50 :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 My zaliczymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Do zobaczenia w poniedziałek klubowicze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 :mrgreen: to fajnie amsz ... widze ze juz weekend.. a ja jutro jeszcze do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 A i dobrze ci tak a ja urlopik :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Masz chyba więcej urlopu niż robisz :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Czasami tak bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 31 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Musi miec duzo urlopu na przygotowania do harpa. Ja cwicze. Ostatnio kolejna setka w 5h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 No no niźle chyba chesz wygrać harpagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 1 Września 2004 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Taaa, chyba pierwszą setke, a kolejna Ty bizoono! To będzie TrekBikeClub sztafeta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Hheheh niezły pomysł No widze ,że i prezes wkońcu strzelił sobie 'we love bikes' :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Prezes to licz ile nas jest i wypisz Ja bym to zrobił, ale jutro w budzie się dość nalicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Dużo nas nie ma ,no ale jak to Karol mówil nie liczy sie ilośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Te "we love bikes Trek" to jakieś hasło od nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Września 2004 Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Nie wiem prezes zapodał takie hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 3 Września 2004 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2004 we love bikes witajcie! to jest hasło ze strony Treka, wiec zobowiązuje! Planowałem zliczyc nas (ktos wiecej niz 3?) ale dzis odpadam, byłem na impresji do 6 rano a od 9 w pracy, wiec w pon policze. Ale jutro i niedziela bike rulez! Bizono, co z harpem, cwiczysz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Września 2004 Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Czy ćwicze dzis dzień lenista ale tylko z powodu małej kontuzji .Ale tak to jak najbardzije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 6 Września 2004 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2004 widziałem wsze foty z jade na zawodach. profesjonalna ekipka. Zmeczyles sie? Ja wczoraj 50km spacerowym tempem (jeszcze skutki) a dzis do pracy i moze wieczorem. A za 46km bedzie 2000 w tym roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Września 2004 Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Czy wiem czy się zmęczyłem co prawda skurczy nie było nogi nie polały tylko tcgu brakowałe.Chyba ider sobie powiekszyć płuca :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 6 Września 2004 Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Mam pytanie dla kolegów Trekowców, co myślicie o tych ramach? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30459814 Ciagle poszukuję ram do 600 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Września 2004 Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Jak wiadomo mam 4300 .Dla mnie spoko.Wytrzymała rama to trzeb przyznac skakałem na nie z schodków nie dużych jakieś 1 m ,po schodach zjeżdzam 3 martony przeżyała zrobiłem na niej 12000 km i nic jej nie dolega.Jak wiadomo jest krótka ,to się od razu czuje ktokolwiek wsiądzie na mój rower od razu to wyczów na odwrót wsiąde na czyjąs od razu czuje różnice.Ja już się przyzwyczaiłem.Jednym to geomotria porzeszkadza drugim nie.Najlepiej wsiąść i się przejechac na takim rowerku z taką ramą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 6 Września 2004 Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Mam tylko jednego kolege co ma Treka, ale to jeszcze model z lat 90 na cromo. W moich rejonach nie wyprubuję tej ramy :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 6 Września 2004 Udostępnij Napisano 6 Września 2004 A za 46km bedzie 2000 w tym roku! Mi w moim Treku brakuje 100 ale wcześniej jeszcze na "zielonkim" się "troche" zrobiło :wink: Bizon będzie miał 4 razy więcej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 6 Września 2004 Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Jeszcze mam jedno pytanie do was: czy w tych Trekach jest mocowanie pod bagażnik i różnica w nazewnictwie ram spowodowana jest tylko różnicą osprzętu w nich wkładanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.