Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jestem dopiero świeżak jeśli chodzi o takie coś ''

'' (jakieś błoto, ostre zakręty, górki, hopki itd. ) i chciałem zacząć takie sobie coś ćwiczyć i dostosowywać rower do takich rzeczy. Posiadam taki rower.

1. http://img690.imageshack.us/f/72053247.jpg/

2. http://img834.imageshack.us/f/10wiosnatrek4500disce45.jpg/

I chciałbym abyście mi poradzili co miałbym wymienić albo najlepiej zakupić do takich rzeczy. Pozdrawiam ;).

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam brać Trek'ową!

Ja właśnie postanowiłem ożywić drugą ramkę Treka w mojej karierze, jest to model 3700 z tym że zastanawiam się czy znajdzie się znawca który by mi określił rok w którym ona wyszła :) załączam zdjęcie.

Dodatkowe pytanie czy warto się w takową ramkę bawić czy lepiej kupić coś nowego?

trek3700frame.jpg

Napisano

Stawiam, że to rocznik 2007-2008. A czy warto.. zależy do jakiego użytku i czy chcesz używać hamulców tarczowych, bo do nich niestety jest potrzebny zakup dość trudno dostępnego adapteru.

Napisano

Ja może co by pochwalić się napiszę, że bliski jestem już finiszowej customizacji roweru, że tak z angielszczyzny polecę :)

zdjecie,600,177509,20110510,trek-6500-custom.jpg

zdjecie,600,177515,20110510,rower-trek-6500.jpg

• 3 miesiące temu...
Napisano

To i ja sie przylaczam :) Moje cudenko na razie bez zadnych modyfikacji ;)Latajacy pod sufitem Trek Skye SL 2011

p1050885c.jpg

I czolg mezuncia Trek 4300 Disc 2011 bez modyfikacji, choc nowe siodelko ( wtb pure v )czeka na przykrecenie sie ;) To obecne jest mega niewygodne, choc moze to mezuncio ma arystokratyczny zadek ;)

p1050884cs.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Trekowców.Mój sprzęt to Navigator 2 ,aale po kilku miesiącach chće pójść drogą MTB.

Sender widzę że posiadasz rower o którym marzę 6500.Napisz czy warto dokonać zakupu tej maszyny.Jakieś testy porównawcze itp?

Napisano

No to i ja sie dopisze. Szosowka Trek Madone 5.2 WSD 2011 z obreczami X-lite. Trek, jako jeden z nielicznych, o ile nie jedyny z takim wyborem, stawia na kobiece szosowki. I brawo mu za to !!!

• 5 tygodni później...
Napisano

Z fabrycznego setu pozostała w sumie rama, korba, łańcuch, kaseta i przerzutka tył - reszta jest nowa/inna. Jeśli chodzi o sprawowanie się to całkiem ok. Mogę w sumie przyczepić się do malowania, które moim zdaniem trochę za łatwo odpryskuje. Porównanie mam jedynie do Kellysa Salamandra 2009 (bodajże), tak więc w sumie żadne, ot ten Trek lżejszy jest.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Dopisuję się do właścicieli rowerów Trek.

Nabyłem rower Trek 6000 w kolorze Matte Black/Bronze z 2011r.

Zdjęć i modyfikacji na dzień dzisiejszy brak.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Z radością dołączam do grona użytkowników TREK'a.

Mój set to 6300 z 2009 po lekkich zmianach... Super maszyna.

Gdy go kupiłem wcześniej katowałem giant'a granite chyba z 1997. Różnica kolosalna !

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witojcie!

Ich habe ein Trek! :D Dokładnie 3700 i z tej okazji słówko Kuby:). Ja mam rocznik 2008 i moja rama ma "barwy narodowe":). Obecnie zastanawiam się nad zmianą amorka bo z goleni zsuwają się gumy. Niestety, żeby dokonać tegoż czynu muszę poczekać aż do mej sakiewki wpadnie nieco srebrników:).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.