Bizon Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja mam Treka prawie jak 4900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja mam Treka prawie jak 4900 To znaczy?? Wiesz, że "prawie robi wielką różnice" A w ogóle coś tak nudno, wszystkich wcieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Trek 4400 czyli prawie Tu zawsze tak nudno .Prezes porzucił swój klub ,a jak klub nie ma wodza to sie rozpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Bizon, mówisz że prezes porzucił klub i bez niego jest nudno to może odbędą się cywilizowane, demokratyczne wybory na prezesa wszystkich TREK'owców. Jestem za, abyście napisali kto jest waszym kandydatem. A potem to trzeba zrobić burze mózgów i wybrać prezesa. Co o tym myślicie, to tylko sugestia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 W sumie żałoba po prezesie minęła Także można zrobić wybory .Jakieś festyny wyborcze będą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Trek 4400 czyli prawie Przykleiłeś sobie 4 zamiast 3?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 W sumie żałoba po prezesie minęła Także można zrobić wybory .Jakieś festyny wyborcze będą ?? Ja bym był za, ale we dwóch czy trzech nie można wybierać prezesa. Więc trzeba poczekać, aż ktoś jeszcze wspomoże nas głosami poparcia P.S. Jak 4300 i 4900 to prawie to samo, więc czemu nie może podwartościować (Bizon bez obrazy) sobie na 4400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 No właśnie czyli idąc tym tropem 4300 prawie jak 9.8 .To fakt jest nas mało a to dobrze zrobimy prezesa wiceprezesa i dyrektora klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 No właśnie czyli idąc tym tropem 4300 prawie jak 9.8 Wytłumacz swój tok rozumowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Wytłumacz swój tok rozumowania? Karol, on idzie po prostu na CAŁOŚĆ !!! A tak w ogóle to te wybory na prezesa, vc i dyrektora to by były nie za demokracyjne , troche nie poprawnie politycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dołączę się do dyskusji ponieważ dzisiaj skończyłem skręcać takie oto moje "dzieło" (komentarze mile widziane): Już po raz 2 rowerek marki Trek - chyba się za bardzo przywiązałem http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27636/ http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27637/ http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27638/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Jako że komentarz mile widziany .Powiem krótko bez urazy ale mi sie nie podoba .Ja jakoś się nie przywiązałem do drugi rower to merida.Chodź trek ciągle dalej służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Rowerek bardzo przyzwoity, gratulacje. Ja się przywiązałem, ale szukam fulla najmilej widziany TREK, lecz inne marki też wchodzą w gre (specialized, scott, ktm). P.S. Jakby ktoś miał na zbyciu jakiegoś fulla lub rame od tekiego roweru to niech pisze na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 co tu tak cicho? pochwalic sie muszę, wprawdzie mam go od 30 lub 31 pazdziernika, nie pamietam juz ale nigdy nie jest za pozno http://img145.imageshack.us/img145/124/10220891ad7.jpg trek bruiser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Rowerek bardzo fajny, wizualnie dobrze skomponowane kolory- budzi "rispect", a jak byś jeszcze napisał na czym jeżdzi ten Trek to by było super (ze zdięcia nie za dużo widać). Zachęcam innych do prezentowania swoich Trek'ów, a przede wszystkim ludzie piszcie bo wydaje mi się, że treki wymarły ze swoimi bikerami jak dinozaury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Zachęcam innych do prezentowania swoich Trek'ów, a przede wszystkim ludzie piszcie bo wydaje mi się, że treki wymarły ze swoimi bikerami jak dinozaury. Nie wymarły, nigdy to się nie stanie. W przyszłym tygodniu powinienem dostać ostatnią część na którą czekam i wtedy się pochwalę co zrobiłem z moim Trekiem 6500. Oczywiście fotki też wrzucę. A na razie pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 rama trek bruiser 14,5' widelec sr duro 2007 korby alivio 2006 suport vp (nie pamietam jaki, na allegro pisali, ze to odpowiednik LX;a ) pedaly dartmoor dirty harry kiera zoom (do zmiany) mostek NS Quark hamulec Hayes MX-2 i tarcza shimano 160 mm klamka tektro bmx przerzutka shimano sora łańcuch shimano (deore/alivio) kaseta HG-50 (deore/alivio) koła: tył: alexrims supra mt, ns coaster, dt champion przód: kellys razor (do zmiany, na razie daje rade) opony kenda koyote 1,95 (do zmiany) sztyca bontrager siodlo selle italia onda gripy tioga slim stery FSA the pig dam zdjecia pozniej dokladniejsze pozdro ;] --- nowa fotka w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Zauważyłem, że na zdięciach nie masz zamontowanego hamulca przedniego, dlaczego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 niepotrzebny mi ;] nie chce kiery zagracać i mieć zbędnego balastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam wszystkich wielbicieli TREKa! W sumie tak przypadkiem tu wpadlem szukajac info o rowerku ktory sam posiadam Czyli 4300 w ktorym z pierwowzoru juz niewiele zostalo W najblizszym czasie chcialbym jeszcze wymienic kola i przednia amortyzacje. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.. Na razie tylko foto pozdrawiam wszystkich! http://s103.photobucket.com/albums/m138/ko...rent=rower1.gif http://s103.photobucket.com/albums/m138/ko...rrent=rower.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dołączę się do dyskusji ponieważ dzisiaj skończyłem skręcać takie oto moje "dzieło" (komentarze mile widziane):Już po raz 2 rowerek marki Trek - chyba się za bardzo przywiązałem http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27636/ http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27637/ http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27638/ Kanonier, czyzby to moja ramka? Az mi sie lza w oku zakrecila. Mam nadzieje, ze sprzet dobrze sluzy. Ja sie do marki jakos bardzo nie przywiazuje, ale kolejny rower tez jest zlozony na ramie treka. Zdjecie w sygnaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Gratuluje udanych Treków, ciesze się, że przybył nowy klubowicz w tym ciężkim czasie gdy żadko są pisane posty w naszym temacie, każdy człek jest ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Melduję, ze wróciłem z dalekiej podróży i znów przemierzam Ślonskom ziemie moim Trekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Pierona a kaj żeś to się szfyndoł :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 7 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kanonier, czyzby to moja ramka? Az mi sie lza w oku zakrecila. Mam nadzieje, ze sprzet dobrze sluzy. Wiosna już prawie za oknem, "jeźdźcy trek'ów" pasuje się obudzić ze snu zimowego i ożywić trochę ten klub Ale przyznaję się bez bicia - niestety też nie zaglądałem tu dawno Co do pytania - tak to ta ramka Póki co nie miałem okazji jej przetestować ale w poniedziałek pierwsza dalsza trasa bo póki co miesiąc czekałem na kasetę i łańcuch z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.