Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

ten adapter jest inny. bo w treku niema standardowego mocowania do zacisku. są tylko otwory do których mocuje sie ten adapter(te standardowe uszy) dopiero adapter do wielkości tarczy i zacisk. wychodziło to w trekach i gary fischerze. prosze o wiadomości.

• 3 tygodnie później...

Muszę was trochę zaniepokoić, mianowicie pękła mi rama trek'a 4400, model z rocznika 2003 - przebieg rzędu 4000 tys. km. Oddałem ją do miejsca w którym zakupiłem sprzęt podobno trek udziela teraz dożywotniej gwarancji (dystrybutor na polskę niestety nie). Przemiłe chłopaki z serwisu zrobią zdjęcia i wyślą je drogą elektorniczną do usa - za co jestem im bardzo wdzięczny. O tym jak zostanie rozstrzygnięty mój przypadek poinformuję jak tylko będę wiedział. Dodam, że pracownicy Białostockiego "sprint'u" byli nie mało zaskoczeni, mówiąc mi, że to pierwszy przypadek od lat, kiedy widzą pęknietego trek'a. Dla ciekawskich - pękł tylni widelec tuż przy rozpórce zaraz obok suportu, od wewnętrznej strony. Wielkość pęknięcia - więcej niż połowa średnicy.

pozdro 600

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Czy ktoś z członków fan klubu wie gdzie można kupić taką koszulkę grupy TREK VW

190567071cj0.jpg

lub taką jak ta

286.jpg

Tylko żeby były w dobrej cenie tzn. okolo 150zł, bo są na stronie www.ssc.pl ale za prawie 270zł :/

I jeszcze jedno pytanie:

Czy ktoś z Was ma może jedną z nich w rozmiarze XXL? Jeżeli tak to proszę o kontakt, ponieważ potrzebuje kilku jej wymiarów

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...