pebe.pl Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witam! Nie wicie moze czy mozna juz kupic rame treka 8900 (model2007)?? Jesli tak to gdzie i za ile?? Orientujecie sie moze ile ta rama wazy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebe.pl Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 hop hop, jest ktos tu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja jestem ale na twoje pytania nie znam odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Witam Ramka waży 1810gram w rozmiarze 19.5". Więcej na jej temat tutaj: http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=2715 Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teszman Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 witam też mam treka a nawet trzy. sam je składałem wszystkie to trek 3900 po mniejszych lub wiekszych modyfikacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teszman Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 chce założy hamulec tarczowy do tyłu do treka 3900 powiedzcie gdzie moge kupi taki adapter i za ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeśli potrzebny jest tylko adapter to kupisz go w każdym sklepie rowerowym.Cena około 50 zł przynajmniej ja płaciłem za swój do przodu tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek83 Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam Trek sprzedaje tylko ramy wyższych modeli Fuel. W katalogu Treka można sprawdzić które modele ram można kupić luzem. Popatrz na ebay'u tam dużo ludzi sprzedaje ramy Treka. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teszman Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ten adapter jest inny. bo w treku niema standardowego mocowania do zacisku. są tylko otwory do których mocuje sie ten adapter(te standardowe uszy) dopiero adapter do wielkości tarczy i zacisk. wychodziło to w trekach i gary fischerze. prosze o wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slejter Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Muszę was trochę zaniepokoić, mianowicie pękła mi rama trek'a 4400, model z rocznika 2003 - przebieg rzędu 4000 tys. km. Oddałem ją do miejsca w którym zakupiłem sprzęt podobno trek udziela teraz dożywotniej gwarancji (dystrybutor na polskę niestety nie). Przemiłe chłopaki z serwisu zrobią zdjęcia i wyślą je drogą elektorniczną do usa - za co jestem im bardzo wdzięczny. O tym jak zostanie rozstrzygnięty mój przypadek poinformuję jak tylko będę wiedział. Dodam, że pracownicy Białostockiego "sprint'u" byli nie mało zaskoczeni, mówiąc mi, że to pierwszy przypadek od lat, kiedy widzą pęknietego trek'a. Dla ciekawskich - pękł tylni widelec tuż przy rozpórce zaraz obok suportu, od wewnętrznej strony. Wielkość pęknięcia - więcej niż połowa średnicy. pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam !!! Dopisuje sie do klubu stałem sie posiadaczem ramy TREK 8500, wcześniej był to tani lecz poczciwy Leader Fox Po przesiadce czuć wielką różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poprosimy o zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Jak będe miał więcej fotek to wrzucam na razie tylko jedno poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek83 Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Piękny sprzęt, taki sam jak mój . Jakieś szczegóły osprzętu mógłbyś podać i ile waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 O gustach sie nie dyskutuje więc na temat koloru zamilknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 WITAM !!! Poniżej umieściłem fote mojego Treka Ostatnio wymieniłem kierownice i rogi na booplight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Cześć jestem nowy na forum! Mam treka 4400 z 2003 roku. Z kupionego roweru została już tylko rama. Ale za to jakiej firmy :wink: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witamy Witamy A może jakieś zdjęcia zobaczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Zdjęcie poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek83 Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Czy ktoś z członków fan klubu wie gdzie można kupić taką koszulkę grupy TREK VW lub taką jak ta Tylko żeby były w dobrej cenie tzn. okolo 150zł, bo są na stronie www.ssc.pl ale za prawie 270zł :/ I jeszcze jedno pytanie: Czy ktoś z Was ma może jedną z nich w rozmiarze XXL? Jeżeli tak to proszę o kontakt, ponieważ potrzebuje kilku jej wymiarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Pierwszą koszulkę widziałem niedawno na allegro używana była ale kilka razy stan b.d .Jeśli się nie mylę poszła za 90zł .Ogólnie to rozglądać się na allegro tam można trafić czasem na takie koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tak z ciekawości weszłem teraz na allegro i proszę bardzo Jest druga koszulka ale już z ceną powyżej 100zł.. http://www.allegro.pl/item207244355_nowa_k..._vw_rozm_m.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxZ Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam !! Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Treka Jest mozliwosc wstapienia do klubu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No widzisz nawet nie ma Ci kto odpisać. Bizon chyba ex-skarbnik olał sprawe odkąd ma jakąs ciulata meridke, a reszta też zapadła w letni sen Zapraszamy i godnie nas reprezentuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A tam olał Trek nadal służy co prawda teraz w gorszych warunkach ale dzielnie znosi wszystko A co masz za Treka może jakieś foty Oczywiście ,że skarbnikiem jestem .Co widać z ilości postów posiadacze Treka nie są zbyt gadatliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.