Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

halo, gdzie moja platynowa karta czlonkowska ? wplacilem juz ojcu-bizonowi polowe renty, a tu cisza :[ !

a tak na powaznie to co myslicie o uzytkownikach innych rowerow? jak widze kogos na giancie, leader foxie ( czy jakos tak ) czy innej meridzie to jakos mi sie tak szkoda tych ludzi robi. mam podobne odczucia, jak widze kogos uposledzonego :). biedni...

Trek to Trek. Dla nas użytkowników tej marki lepszego roweru nie ma. Mój SKARB mam już ponad 9 m-cy i jestem z niego bardzo, bardzo, bardzo (*i tak można w nieskończoność) zadowolony. W zimie do wymiany idzie amor, jeśli starczy funduszy to na Rebe Race dual air '06

Jakiś mam sentyment do tej marki. Nawet jak widze lepiej wyposażone rowery to i tak obstaje przy moim TREKU :P

• 3 tygodnie później...

Witam,

Jak kupuje się rower marki Trek to co powinno się dostać wraz z rowerem. Ja dostałem tylko książeczke z płytą i paragon ... nie powinno być jakieś karty gwarancyjnej ?

Drugie pytanie w sprawie gwrancji. Kiedy można zmieniać coś w konfiguracji roweru, i czy w ogóle można coś zmieniać tak aby nie stracić gwarancji ?

Arek

• 1 miesiąc temu...

Zaraz Nas zdublują na liście forumowych klubów :eek: . Ja wiem, wszyscy jeżdżą, pedałują....jednym słowem czasu i sił brak. Ale trzeba coś skrobnąć "co by" mody nie zamknęły tematu pt.TrekBikeClub za brak oznak życia :034: Postanowiłem więc , korzystając z przerwy w jazdach, coś napisać żeby troszkę przesunąć Nas w "peletonie" klubowym. A więc miałem w tym roku kupić lepszą "maszynkę" do ujeżdżania ....coś tak się zaczajałem się na Scotta ale myślę nie. Nie będę nic kupował póki nie zajeżdże starej "habety" 3700. No i nie mogę jej dorżnąc ....4000 km pyknęło a tu nie tylko nic się nie rozsypało ale nawet nic nie chce stukać, cykać czy trzeszczeć. Jedynie od czasu do czasu smarowanie łańcucha, raz regulacja tylnej przerzutki ( coś nie chciał się zrzucać łańcuch ) i raz podciągnięcie linek hamulcowych. A pomykało się różnymi drogami polne, leśne, piach, asfalt nocą z ...dziurami o średnicy 0,5m i 5 cm głębokości a nawet 10 km odcinek bruku tzw.kocie łby. Kto jechał ten wie :) a kto nie zaliczył to "polecam" ;) :mrgreen: .Takie coś powinni zaliczać to sportów extremalnych....nie tylko dobry test dla bików ale nawet można sprawdzić czy wszystkie plomby są dobrze osadzone w zębach :rolleyes:.To tyle o zaletach starej serii Treków z 2005r. A kto chce to może oblookać kolekcję na 2007 nie tylko w nowych barwach ale też trochę nowości w osprzęcie ....RockShox Dart 2 w 4500 i bardziej sportowe siodełko- Bontrager Race Basic Lux czy w 6500 amor Manitou Slate Comp zamiast Axelka. Nie są to zmiany powalające ale w porównaniu z ofertą 2006 to widać, że w osprzęcie także coś drgnęło.

trek4500z2007rvi2.th.jpg

6000eorangeblackfw4.th.jpg

6500eblackchromegd8.th.jpg

trek4500z2007rvi2.th.jpg

6000eorangeblackfw4.th.jpg

6500eblackchromegd8.th.jpg

Tak to już jest wybierając Treka sam podpisaleś na siebie wyrok dożywocia :)

Mój 6500 z zeszłego roku przejechał juz ponad 4 tys. km i jak na razie pada tylko suport.

Ale te nowe rowerki to naprawde ladne, żywe kolory no i w 6500 dali korbe lepsza bo Deore, FC-M440 to porażka. Cóż na razie zbieram na Rebe wiec wymiana korby w najbliższym czasie odpada.

jak widze kogos na giancie, leader foxie ( czy jakos tak ) czy innej meridzie to jakos mi sie tak szkoda tych ludzi robi. mam podobne odczucia, jak widze kogos uposledzonego :rolleyes:. biedni...

Ty mi tu Leader Foxa nie obrazaj bo to dobra marka :) a co do gianta i meridy zgadzam sie :)

p.s moim marzeniem jest miec jakiegos Treka :) Tak mi sie te rowerowy podobaja :)

• 2 tygodnie później...
Ja też miałem takie marzenie i kupiłem sobie treka 6500 Disc

Gratuluję!!! pełni zdrowia na ciele i..... umyśle :D

moim marzeniem jest miec jakiegos Treka. Tak mi sie te rowerowy podobaja

Diagnoza - bardzo zdrowe objawy :). Jesteś na dobrej drodze do pełnego wyleczenia :D

Ja teraz choruje na KTM .

:eek: Ciężki przypadek regresji choroby ....proponuje tydzień jazdy bez kasku pod wiatr - najlepiej rano i wieczorem ;)

:eek: :eek: .....o rety!!! czy chcesz powiedzieć, że....już jesteś nosicielem wirusa KTM :D . Tak!!! musisz zawiesić funkcję skarbnika i ....coś zrobić żeby się tego Krypto Treko Machinusa pozbyć. A tak na marginesie...jak to jest mieć takiego wirusa ? :D

Witam panowie!!!!!!!!! Widzę że wyznawców TREKA przybywa bo wokoło same makro....

Pochwalcie się co tam zmieniaćie w najbliższym czasie w swoim Biku. Wiadomo Trek fajny jest, ale nie jest idealny,zapodajcie jakieś pomysły co by nasze rowerki były bardziej dopieszczone...

P.S Ale te na sezon 2007 są zaje..... szczególnie ten 8500.

.....KOCHAM KTM

....czyżby Bizony miały okres rui jesienią ? :D. Hormony potrafią zaślepić :)

Z tym zrzekaniem się funkcji to spokojnie. Póki "Trek :]" pod avatarem to spokojnie możesz się tym zajmować bo..... nikt inny z nas nie lubi papierkowej roboty :D

A ja nic nie zmieniam bo po co skoro wszystko hula :D "Ereściak" nabrał lekkich luzów i czuję się jakbym jeździł Lincolnem :lol:

• 1 miesiąc temu...

Informuje, iż jestem nowym i szczęśliwym posiadaczem roweru firmy trek 7.3 FX DISC. Zarąbisty rowerek. Moglibyście mi cos powiedziedz jak jest z gwarancją, bo na karcie mam napisane 12 miesięcy, a z tego co wiem to na rame jest dożywotnia( jak sie w skelpie pytalem to też mi tak powiedział sprzedawca). Tymczasem czytam w domu i jest 12 miesięcy a o ramie nic nie jest oddzielnie wspomniane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...