Bizon Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Cieszymy się razem z Toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomwer Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Dzieki za odpowiedz. Kupie tez 121mm, pewnie bedzie ok. I jest ok Przy okazji sie pochwale :wink: Moj nowy Trek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Oj bardzo duży i nawet nie taki brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomwer Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A duzy, fakt duzy, ale dla mnie w sam raz - mam 193cm wzrostu. Jakos ciagle pech mnie przesladuje z tym rowerem :wink: Przedwczoraj w wyniku zle wyreglulowanej przerzutki urwalem jedna szpryche i uszkodzilem kilka innych. Wczoraj urwałem łancuch, a dzisiaj zaliczylem snake'a :wink: Jednakze mimo tych kilku przeciwnosci losu, jestem bardzo zadowolony z roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 A to peszek urwanko głowunci z tym rowerkiem masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam Posiadam Trek-a 6500 '05 2,5 sezonu osprzet "sklepowy" tylko manetki Deore zmienione na SRAM Attac. nie zebym pchal sie na sile do klubu ale informuje ze mam Trek-a i to chyba tyle. pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Na siłe się nie pchasz, to My na siłę Ciebie wciagamy bo są zaległości ze składkami. Zrobiłeś chyba błąd. Gdybyś miał zeszłorocznego treka 2,5 sezonu to dzisiaj musiałby być 2007 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 fakt moja pomylka 1,5 sezonu a co do skladek to poprosze zeznanie finansowe za zeszly rok zatwierdzone przez zarzad Towarzystwa Rekracji Etniczno-Kulturowej pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam serdecznie wszystkich członków tego zacnego klubu. Pragnę się tu wpisać, gdyż od poniedziałku jestem bardzo szczęśliwą posiadaczką Treka 4500, tak więc od owego dnia uśmiech z twarzy mi nie schodzi. Osprzęt katalogowy, kolorek grafitowo-czarny, rama 16", śmiga jak marzenie. Pozdrawiam, Nika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 No prosze prosze wakacje się zaczynają i nowi Trekowicze napływają Pozdrowionka Wakacyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Czołem Siostry i Bracia . No proszę pierwsza kobieta w klubie W takim razie musi zostać pierwszą damą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadziuk Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No i mnie możecie nareszcie dopisać Kupiłem ostatnio Treka 4300 rowerek ma tydzień więc jak na razie nie było jeszcze nic zniemniane Widelec: Gila T6, regulacja twardości, 80mm Stery: Aheadset Slimstak Mostek: Bontrager Sport, 25 stopni Kierownica: Bontrager Crowbar Sport Sztyca: Bontrager Sport Piasty: Shimano RM60 Obręcze: Bontrager Camino Opony: Bontrager Connection Trail, 26x2.0 Manetki: Shimano EF50 Przerzutka przód: Shimano C050 Przerzutka tył: Shimano Alivio Dźwignie hamulca: Shimano EF50 Hamulce: Tektro V Korby: SR XCC-150 42/34/24 Kaseta: SRAM PG830 11-32, 8 speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Miłego użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 podepne sie i rowniez zycze milej zabawy pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadziuk Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Uprzejmie donoszę, że już niedługo stane sie posiadaczem treka 1500 Bedzie to ramka z widelcem, kolor team discovery i mam nadzieje ze bedzie ładnie smigac. Przekładam do niego wszystkie "flaki" z Radona Boa LTD. Także moja piła do asfaltu nabierze w końcu uroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy73 Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witajcie stalem sie posiadaczem treka 4900 i moze dołączycie mnie do grona posiadaczy super sprzetów jezdzi sie super nareszcie sprzet na ktorym mozna posmigac pozdrawiam wszystkich posiadaczy)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Panowie rośniemy w siłe teraz możamy się zmierzyć z innym klubem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ......i będzie Nas jeszcze więcej bo ceny Treków poszły...w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L_ka Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 To ja też się może zapiszę... Treczek trochę stary (w tym roku nasza 7-ma rocznica) i mało modernizowany, ale napis właściwy posiada Pozdrowienia dla Klubowiczów L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadziuk Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 ......i będzie Nas jeszcze więcej bo ceny Treków poszły...w dół hehe dla mnie nie musisz tego mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 też mam Treka fajnowy 4100 z 2003r ale co tam dobrze siw sprawuje bo0 dbam przyłączam sie a i jestem 1 właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Główny dystrybutor TREKA naszej ukochanej marki utworzyl internetowy Fan Club Treka. Wszystko byloby fajnie gdyby strona dzialala. Nic nie działa. Dla osób zarejestrowanych są zniżki 5%. Jeśli macie nowy bB to jest tam reklama, tylko nie wiem po co skoro strona nie dziala :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No faktycznie. Niby się ładnie otwiera, ale nacisnąć nic się nie da :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.