XCbike Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Bizon, Karol nieźle sie prezentują wasze rowerki jeśli bedzie się nam dane kiedyś spotkać to bedzie o czym pogadac ja mam ciezki rok nauka, praca i sporo wydatków powoli skrecam rower do kupy ale cos czuje ze zakup korby mi sie odwlecze niestety jak zmienie stare komponenty na te które wymieniłem wcześniej to z dumą zamieszcze fotke Pozdrawiem serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Czekamy na foty A spotkanie niekwykluczone ,jakby nie było Polska południowa .A doładnie można wiedzieć gdzie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ale to wiadomosc tylko dla Trek klubu Skoczów (takie miasteczko na drodze Katowice - Wisła, blisko Ustronia) Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 O kurde wile razy przejeżdzałem przez ta miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Zacisk siodłowy zoom jest bardzo delikatny ,własnie wczorja mi pekł ,drugi raz tego nie kupie .Jak dla mnie troche to za sałbe .Pękło przy dokręcaniu ,ale naprawde lekkoe dokręcałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Bizonku no to jak bedziesz jaszcze kiedys jechał to daj znac . Wczoraj wybrałem sie na zmodernizowanym rowerku do Wisły więc pierwsze testy zaliczone i 1 wszy upadek w spd przy predkości zerowej hehe (ale przez 2 dni tylko 1 wiec chyba juz wiecej nie bedzie) jeszcze mała kosmetyka i pokaze fotki. Bizonku a ten bontager co miałes to co za cięzki czy co ? (zacisk) bo mi on sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Chciałem zacisk na imbusa.Do pracy jeżdze rowerem teraz dużo pracowników nowych przyjeli,poza tym zostawiam rower czasem pod sklepem.Stwierdziłem że tak,na imbusa będzie bezpieczniejsze moje siodełko .Przed chwilką wróciłem ze sklepu kupiłem zacisk accenta 14 zeta.Gorzje wyglada ale co tam wydaje mi sie moconiejsze Bontrager to chyba on nie był poza tym bardzo mocno zużyty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 tez mam treka panowie to team sie rozrasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Uwaga po forum krążą nowi Trekowicze udając, że NIC nie wiedzą o klubie i związanym z tym obowiązkami A kasa pusta po wydatkach na platynowe podkładki Skarbnika Już najwyższy czas przygarnąć trzódkę wraz z "inwentarzem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Robi ty zalegasz jeszcze za zeszłym miesiąc.Cholera gdzieś się szwendał Wysałałem juz za tobą sciągaczy długów Uważaj tam odwołałem ich ale to działa z opóźnieniem więc ostrżnie A młodzi SKŁADKE PROSZĘ No i stało się przyszły do mnie gripy x-9 jescze tylko tylnia przerzutka i koniec modyfikacji roweru Po zamontowanie oczywiście sie pochwale Niech szmoc będzie z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Robi ty zalegasz jeszcze za zeszłym miesiąc...Wysłałem już za tobą sciągaczy długów Ło matko!!! aż mi skarpety pospadały jak to przeczytałem :eek: JAJCARZ z Ciebie....no ale święta tuż tuż i trochę jaj więcej nie robi różnicy Cholera gdzieś się szwendał No właśnie, że nigdzie :034: 25.11. ostatni raz na rowerqu i od tamtej pory sen zimowy...a zima na Mazurach była długa i siarczysta. :028: Jak na razie w swoim biku nic nie zmieniam. Fabryczna Acera i Ereściach o dziwo po 2 tys. km trzyma się całkiem dobrze :eek: . Planuję raczej mały manewr ( w okresie letnich obniżek ) zakup nowego rowerqa i przekazanie obecnego rumaka w ręce piękniejszej połowy Będzie pierwsza kobieta-Treczynka w naszym klubie Wspomniane 2 tys. km zrobione ze mną na hitenie i SIS-ie trzeba jej chyba policzyć podwójnie P.S. Na forum pojawił się Żubr... czy to ktoś z rodziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żub ta ta mój kuzyn ,tylko nie wiem czemu nie kupiłe treka Co do nowego roweru jakieś konkretny model już masz na oku.Jakbyś chciał u nas w auchanie są spoko ,powiem im żeby Ci zostawili jedną sztuke bo wiesz komunie będą pójda jak woda rowery O nowy czołnek będzie w klubie ,ale wiesz no niestety składka też bedzie ją obowiązywała,nie ma lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 O nowy członek będzie w klubie ,ale wiesz no niestety składka też bedzie ją obowiązywała,nie ma lekko Ale zaraz zaraz...statut mówi, że składki płacą tylko członki (owie) klubu a Ona raczej "nim" nie będzię Nie powiem oferta jest baaardzo kusząca szczególnie, że to Auchan- bardzo znana francuska firma a Francja zawsze przodowała w kolarstwie. Gdyby miał tarczówki, tylny amor, dzwonek i pompkę to wziąlbym w ciemno. Jest tylko jeden problem... rozmiary komunijne są dla mnie zbyt małe. Pewnie wyglądałbym jak komunijnym garniturku . Konkretny model rowerqa na letni zakup? Hmmm... na razie nieźle prezentuje się oferta Scotta Scale. Chociaż... mam sentyment do Treka ale w ofercie na 2006 Trek "poszedł" sobie z nowościami po całej linii (osprzęt, ramy i te kolory). Do lata jeszcze troszkę czasu może jeszcze coś nowego się wykrystalizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 No oki pójde na Ci na ręka ,kobita może zostać członkiem klubu za free Ale ty nie myśl ,to że zmnienisz rower niczego nie zmienia ,składka jest dożywotnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Jest koniec zakupów w tym roku doszło to co miało dojść gripy i nowa przerzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ho ho ...nieźle :eek: To już firma Trek nie ma praw do nazywania Go Trekiem.Tobie natomiast pozostaje tylko jedna rzecz... "wydzierganie" na ramie nowej nazwy np.Bizon Egoist i opatentowanie. Będziesz mógł brać tantiemy z własnej myśli technicznej Na marginesie jaka jest teraz jego wartość rynkowa...bo wiesz lato, zakupy...no... to co pisałem w poprzednim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ciężko powiedzieć ile jest wart bo rózne rzeczy w róznym czasie kupowałem ,ale troche jest .Najważniesze żeby sie spisywał dobrze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Ciężko powiedzieć ...to może lżej będzie napisać Ciekawe czego jeszce nie wymieniałeś? Podejrzewam, że ramy...a wtedy bye bye posadko Skarbnika .Tak więc wybór masz niewielki albo w ZR albo Carbon Treka Jak wrażenia po przesiadce na gripy? Przerzutkę brałeś na Allegro? Może u Tego sprzedawcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 U niego brałem gripy ale nie wystawia komentarzy ,i już nic nie wezne od niego Poza tym jeśli to komuś nie przeszkadza jest oki.Daje gwarancje.Pomylił się z gripami za dwa dni miałem nowe Przerzutke kupiłem nówke za 120 zeta koleś miał dwie sztuki z Chybia był .Starszy gościu. Orginalne to rama i stery zostało No ale nie ma co ukrywać troche kasy poszło np teraz mam już 6 siodełko,ale to inna historia Wrażenia z gripów nie jest ,źle.Na pocztku zastanwaiłem się jak obrócić manetka żeby zmienic na odpowiedni bieg .Ale teraz powoli wchodzi mi to w krew bez zastanowienie bach i juz jest.Jedny problem to przednia perzerzutka mam na micindex i ciezko mi trafic jeszcze w środkową trcze ,żeby przednia przerzutka nie ocierała o łańcuch. Ale myśle że na dnich to opanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jak nie wystawia, jak wystawia komentarze Pewno zapomniał, albo czasu nie miał. Cierpliwości bizonku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jak czasu nie miał .Dwa tygodnie mineły emial mu codziennie posyłam nawet nic nie dopisze .A jak kupiłem chwyty i napisłem ,że kase przesle to od razu odpisał.Po prostu olewa mnie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 No to za ładną cenę wyrwałeś przerzutkę :003: Mogłeś dorzucić manetki trigger SRAM-a i nie musiałbyś się przestawiać na gripy...chyba, że miałeś jakiś ukryty cel w tej zamianie? .Maila z komentarzem od sprzedawcy to można dostać nawet po miesiącu ....przez chwilę nie mogłem nawet sobie skojarzyć za co mi dziękują potem przeleciało przez głowę, że ktoś dorwał się do konta i kupuje na nie :eek: Tak więc spoko gość pewnie ma większy obrót i co jakiś czas hurtowo wysyła zaległe komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybko Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ha witam wszystkich Trekowców to mój pierwszy post na tym forum i ciesze sie,że akurat w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratulujemy trafnego wyboru tematu na napisanie pierwszego posta miło nam powitac nowego Trekowca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie mam zamiaru czekać tyle na komentarz do kasy to pierwszy ............ Nie chciałem triggerów ,celowo wziąłem gripy żeby sie przkonac jak to jest.Przyzwycaiłem sie już i jest git Witam witam nowego klubowicza tak w zacnym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.