Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No No No zgłaszam protest ja tez staram sie jak tylko czas i łacze internetowe pozwala skrobnąc jakiegos poscika :) Juz sie nie moge doczekac jak uruchomie rowerek a tyle sie fajnych czesci uzbierało przez zime do zmiany az slinka cieknie na mysl jak sie bedzie jezdziło jak wszystko du kupy poskładam ;) a jak u was ???

Napisano

U mnie dalej pod łóżkiem pełno części do zamontowania leży :)

A tak na marginesie to chłopaki pobudka juz prawie wiosna hihi

gdzie? gdzie? :P

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hello :rolleyes:

No no znajomy właśnie poskładał GF Sugara uhhh bedzie sie działo w tym sezonie. Bizonku co do częsci to u mnie w tym sezonie pojawią sie na 100% (poniewaz leza jakies 3 miechy juz w pudle hihi) Mostek Ritchey WCS, Rogi WCS i kiera Tiogi XC taskforce 125g (wazona na wadze aptecznej 125,21 dokładnie hihi), chwyty WCS, ponadto hample avidki sd 7, SPD 540 + buciki najlepsze na świecie (bo od ukochanej hihi). No w pudle tego niema ale na 99% pojawi sie korba lx 05 i przezutka przednia xt no i tyle wiecej wydatków nie przewiduje chyba ze jakies ciuszki jeszcze no ale sie zobaczy jak z kasą bo cos cieniutko ostatno <_<

A jak u was ??? pozdrawiam serdecznie w oczekiwaniu na wiosne :mellow:

Napisano

O kurde aż mnie zatakało duze tego będzie.Ja drobne zmniany prawa klamka hamlucowa jeszcze nie wiem jaka,manteki gripy sram-x7 ,tylnia przerzutka x-7 .I koniec na tym w tym roku .Wiadomo kasete nowa i łancuch jakies gacie i bezrekawanik to tyle:)

Napisano

Cholera zapomniałem o tylnej oponie jeszcze mysle jaka moze (Z-max) ale to sie zobaczy na pewno nie mniejsza niz 2.1 :D. No ale widzialem foto Bizonku Twojego Treka i tam juz masz spore zmiany poczynione a ja do tej pory tylko amorek zmieniłem no i kilka mniejszych rzezcy a teraz czas na reszte :033:

Napisano

No wreszcie koniec zakupów... na razie ;-)

Po przekręceniu kilku częsci które lezą pod łóżkiem z mojej orginalnej

Treczynki sprzed niespełna dwóch lat zostanie tylko jakże piekna rama, sztyca, manetki i linki z przerzutek :)

Zdjęć oczekiwać za 3 tygodnie :)

Napisano

Karol mam pytanko jakie masz oponki w swojej maszynie ? bo jestem na etapie zakupu tylkiej mysle nad Ritcheyem Zmax, Conti Surviwal pro, i Panaracer fireXC cos polecacie oponka 2.1, 2,2 (wprawdzie Conti jest 2.3 ale wyglada na 2.1 :) )

Napisano

witam

Przyłączam się do was, -przynajmniej jako sympatyk ;)

gdyż jakiś lekki zastój ogólnie w klubie GF a tu widzę full wypas

XCbike widzę, że za chwilkę zanabędziesz oponkę B) ekstra

daj znać to brykniemy się razem ;) na razie jeszcze w sklepach sezon zimowy trwa :eek:

Napisano

aaaaaaaaa ratunku inwazja Rybaków ;)

No witam kolege w klubie Trekowców:) (BTW ciekawe kiedy sniegi stopnieją i potestujemy tą maszynke hihi)

Napisano

aaaaaaaaa ratunku inwazja Rybaków :)

No witam kolege w klubie Trekowców:) (BTW ciekawe kiedy sniegi stopnieją i potestujemy tą maszynke hihi)

Gdzie tam inwazja, hihi jeden rybak wiosny nie czyni :D

Napisano

jakiś lekki zastój ogólnie w klubie GF a tu widzę full wypas

HE HE ma poczucie humoru Gostek :lol: gdyby nie skarbnik= Bizon, który co jakiś czas tutaj wpada, żeby odkurzyć i wywietrzyć pomieszczenie to klub zarósłby pajęczyną :):)

Napisano

Włąsnie ktoś musi tu posprzątac i wywietrzyć stęchlizną śmierdzi ;) Nie no to nie tylko moja zasługa wszyscy chodzą i cos piszą tylko prezes się coś obija .Trzeba go zdegradowac :D

Właśnie dokonałem zakupu napędu :sram 7.0 i keta pc 59 :)

Napisano

Karol mam pytanko jakie masz oponki w swojej maszynie ?

W tamtym sezonie Conti Escape Pro (2.1). W tym roku je wykończe, a na starty kupiłem sobie Miśki S-lighty(2.0).

Napisano

Żubr ups tzn. Bizon w trawie puszczy ... :)

Chyba mi sie juz w głowie przewraca bez pedałowania hihi przypomniałem sobie jeden z ostatnich moich wypadów około listopada (potem rowerek porozkręcałem i tak stoi do teraz ale juz sie za niego biore powoli hehe) załączam fotke na szczycie Soszowa niestety Trek w oddali...

img88726qd.th.jpg

• 3 tygodnie później...
Napisano

No widze że towarzystwo śpi .No nic pochwale sie moim nowym wcielniem Treka,taka wisenna matamorfoza :) Jeszcze dokupić przerzutke tył x-7 i manetki x-7 lub x-9 i to wszystko w tym roku :D

Co nowego mam -to zacisk podsiodłowy i podkładke pod mostek ,nowe opony ,koło tylnie na nowych szprychach poza tym to stary dobry trek :)

trek11si.th.jpg

koo15tt.th.jpg

koo29lk.th.jpg

kiera7zj.th.jpg

I dwie nowości zacisk i podkładka,jak to mówią mała rzecz a cieszy ogromnie :)

podkadka3de.th.jpg

zacisk12pq.th.jpg

zacisk8wg.th.jpg

No chwalcie się ja wam to mówie skarbnik czwartej Rzeczpospolitej Polskiej :D

Napisano

Ja jeżdże i jeżdże, a zmiany wciąż czekaja na swoją kolej. wszystko sie dobrze kręci, a T4100 z 2003r niezawodny. Oby tak dalej :P

W tym roku chyba suport + korba, a może i amor. zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...