Bizon Napisano 16 Lutego 2006 Napisano 16 Lutego 2006 Właśnie przed chwila wstałęm .Nikt ut nie pisze tylko ja chyba trzeb jaką komisje powałać ,która by obadała przyczyny niskej aktywnoście Trekowców
XCbike Napisano 17 Lutego 2006 Napisano 17 Lutego 2006 No No No zgłaszam protest ja tez staram sie jak tylko czas i łacze internetowe pozwala skrobnąc jakiegos poscika Juz sie nie moge doczekac jak uruchomie rowerek a tyle sie fajnych czesci uzbierało przez zime do zmiany az slinka cieknie na mysl jak sie bedzie jezdziło jak wszystko du kupy poskładam a jak u was ???
Karol Napisano 17 Lutego 2006 Napisano 17 Lutego 2006 U mnie dalej pod łóżkiem pełno części do zamontowania leży A tak na marginesie to chłopaki pobudka juz prawie wiosna hihi gdzie? gdzie?
XCbike Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Hello No no znajomy właśnie poskładał GF Sugara uhhh bedzie sie działo w tym sezonie. Bizonku co do częsci to u mnie w tym sezonie pojawią sie na 100% (poniewaz leza jakies 3 miechy juz w pudle hihi) Mostek Ritchey WCS, Rogi WCS i kiera Tiogi XC taskforce 125g (wazona na wadze aptecznej 125,21 dokładnie hihi), chwyty WCS, ponadto hample avidki sd 7, SPD 540 + buciki najlepsze na świecie (bo od ukochanej hihi). No w pudle tego niema ale na 99% pojawi sie korba lx 05 i przezutka przednia xt no i tyle wiecej wydatków nie przewiduje chyba ze jakies ciuszki jeszcze no ale sie zobaczy jak z kasą bo cos cieniutko ostatno A jak u was ??? pozdrawiam serdecznie w oczekiwaniu na wiosne
Bizon Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 O kurde aż mnie zatakało duze tego będzie.Ja drobne zmniany prawa klamka hamlucowa jeszcze nie wiem jaka,manteki gripy sram-x7 ,tylnia przerzutka x-7 .I koniec na tym w tym roku .Wiadomo kasete nowa i łancuch jakies gacie i bezrekawanik to tyle:)
XCbike Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Cholera zapomniałem o tylnej oponie jeszcze mysle jaka moze (Z-max) ale to sie zobaczy na pewno nie mniejsza niz 2.1 . No ale widzialem foto Bizonku Twojego Treka i tam juz masz spore zmiany poczynione a ja do tej pory tylko amorek zmieniłem no i kilka mniejszych rzezcy a teraz czas na reszte
Karol Napisano 3 Marca 2006 Napisano 3 Marca 2006 No wreszcie koniec zakupów... na razie ;-) Po przekręceniu kilku częsci które lezą pod łóżkiem z mojej orginalnej Treczynki sprzed niespełna dwóch lat zostanie tylko jakże piekna rama, sztyca, manetki i linki z przerzutek Zdjęć oczekiwać za 3 tygodnie
XCbike Napisano 7 Marca 2006 Napisano 7 Marca 2006 Karol mam pytanko jakie masz oponki w swojej maszynie ? bo jestem na etapie zakupu tylkiej mysle nad Ritcheyem Zmax, Conti Surviwal pro, i Panaracer fireXC cos polecacie oponka 2.1, 2,2 (wprawdzie Conti jest 2.3 ale wyglada na 2.1 )
Don Pedro Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 witam Przyłączam się do was, -przynajmniej jako sympatyk gdyż jakiś lekki zastój ogólnie w klubie GF a tu widzę full wypas XCbike widzę, że za chwilkę zanabędziesz oponkę ekstra daj znać to brykniemy się razem na razie jeszcze w sklepach sezon zimowy trwa :eek:
XCbike Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 aaaaaaaaa ratunku inwazja Rybaków No witam kolege w klubie Trekowców:) (BTW ciekawe kiedy sniegi stopnieją i potestujemy tą maszynke hihi)
Bizon Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 W sumie to już teraz można jeździć może nie po lesie ale po drodze owszem
Don Pedro Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 aaaaaaaaa ratunku inwazja Rybaków No witam kolege w klubie Trekowców:) (BTW ciekawe kiedy sniegi stopnieją i potestujemy tą maszynke hihi) Gdzie tam inwazja, hihi jeden rybak wiosny nie czyni
Robi Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 jakiś lekki zastój ogólnie w klubie GF a tu widzę full wypas HE HE ma poczucie humoru Gostek :lol: gdyby nie skarbnik= Bizon, który co jakiś czas tutaj wpada, żeby odkurzyć i wywietrzyć pomieszczenie to klub zarósłby pajęczyną
Bizon Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 Włąsnie ktoś musi tu posprzątac i wywietrzyć stęchlizną śmierdzi Nie no to nie tylko moja zasługa wszyscy chodzą i cos piszą tylko prezes się coś obija .Trzeba go zdegradowac Właśnie dokonałem zakupu napędu :sram 7.0 i keta pc 59
XCbike Napisano 9 Marca 2006 Napisano 9 Marca 2006 Gratulacje Bizonku oby Ci sie dobrze ten naped sprawował. BTW ja tej stechlizny nie czuje
Karol Napisano 9 Marca 2006 Napisano 9 Marca 2006 Karol mam pytanko jakie masz oponki w swojej maszynie ? W tamtym sezonie Conti Escape Pro (2.1). W tym roku je wykończe, a na starty kupiłem sobie Miśki S-lighty(2.0).
XCbike Napisano 10 Marca 2006 Napisano 10 Marca 2006 Żubr ups tzn. Bizon w trawie puszczy ... Chyba mi sie juz w głowie przewraca bez pedałowania hihi przypomniałem sobie jeden z ostatnich moich wypadów około listopada (potem rowerek porozkręcałem i tak stoi do teraz ale juz sie za niego biore powoli hehe) załączam fotke na szczycie Soszowa niestety Trek w oddali...
Karol Napisano 13 Marca 2006 Napisano 13 Marca 2006 Ja chce już w góry Tak, listopad był idealny na górskie wycieczki W drodze na Szyndzielnie:
Don Pedro Napisano 14 Marca 2006 Napisano 14 Marca 2006 XCbike nono nie wspomniałeś, że moja ś.p. Univega też tam jest
Bizon Napisano 14 Marca 2006 Napisano 14 Marca 2006 Karol czemu jechałeś z pleckaime ze stelażem ? miałes tam namiot
Bizon Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 No widze że towarzystwo śpi .No nic pochwale sie moim nowym wcielniem Treka,taka wisenna matamorfoza Jeszcze dokupić przerzutke tył x-7 i manetki x-7 lub x-9 i to wszystko w tym roku Co nowego mam -to zacisk podsiodłowy i podkładke pod mostek ,nowe opony ,koło tylnie na nowych szprychach poza tym to stary dobry trek I dwie nowości zacisk i podkładka,jak to mówią mała rzecz a cieszy ogromnie No chwalcie się ja wam to mówie skarbnik czwartej Rzeczpospolitej Polskiej
Karol Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 Zwazyłem w końcu ramke Trek 4400 z 2004 Z wszystkimi orginalnymi śrubkami, iwotami i hakiem, rozmiar 18 waży 1760g. A to mój rower którego dzisiaj skończyłem skręcać: http://img92.imageshack.us/img92/3006/dscn52562fp.jpg Tak wiec ze sklepowego roweru kupionego niecałe 2 lata temu zostały tylko manetki, sztyca no i rama
kacu Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Napisano 3 Kwietnia 2006 Ja jeżdże i jeżdże, a zmiany wciąż czekaja na swoją kolej. wszystko sie dobrze kręci, a T4100 z 2003r niezawodny. Oby tak dalej W tym roku chyba suport + korba, a może i amor. zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.