XCbike Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 "Skarbniku" jam ze Skoczowa ale ciii to tylko dla informacji klubu Trekowców. A skarbnik oczywiscie jak mowisz jest i powinien byc niemal inona każdej organizacji w koncu trzyma kase dodam ze na rozwój klubu lub organizacji a nie na własne potrzeby Pozdrowionka Ps. Mamy jakis statut bom nowy i sie słabo orientuje w poczynaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sector Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam Przymierzam się do zmiany ramy i zerknąłem sobie na treka 8500 - pasuje mi jej geometria itd, mam tylko jedno pytanie, prośbę właściwie - ile mierzy główka z nabitymi sterami - taka już pod widelec. Pytam bo ma na to 14.7 cm rury sterowej (już po odliczeniu kawałka na mostek). Chciałbym jeszcze założyć małą podkładkę "izolującą" - 2 mm, czyli pozostaje 14.5cm na głowkę łącznie z kompletem sterów. Czy się zmieszczę ? Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 U mnie w 4400 byłby problem. Od dołu sterów do góry mam 15cm z uszczelnieniem (czy czymś tam ) bez tego jest 4-5mm mniej. "Skarbniku" jam ze Skoczowa To w razie wypadu w góry co kilkanaście kilometrów ktoś będzie dołączał. Katowice - Żory - Skoczów - miejsce docelowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Skoczów czy do gór bardzo blisko .można rzecz góral z Cibie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Poniedziałkowe Cześć dla wszystkich calutki weekend byłem na weselisku (spoko nie swoim) wiec była cisza w eterze ale poważnie odnosząc sie do tego co powiedział Bizon: to moze nie az taki dosłowny góral w kapelusiku z piórkirm ale naprawde w góry bliziutko z czego jestem bardzo zadowolony i zapraszam mamy tutaj cekawą załoge 4 osoby na rozniastych maszynach i wyprawy (niestety zazwyczaj weekendowe- praca) są zawsze bardzo miłe oczywiscie nigdy nie obejdzie sie bez odpoczynku w punkcie docelowym wypiciu ehemm no ten tego zimnego napoju (jakiegos) co zazwyczaj konczy sie dyskusjami o polityce, kobietach i rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 No nieomieszkam przywitac do Was możę i Karol pojedzie :)Od razu zapłacisz składke za cały rok nie będziesz musił latac co miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 No w takim razie nie pozostaje nic innego jak poddac sie obowiązującym zasadom zapowiada sie ciekawie ale chyba doznam szoku jak tyle Treków razem zobacze (na razie jestem sam w naszym gronie wypadowym) Ps. zapraszam niestey sprzęt dopiero wiosna odpale ale za to cieplej bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Spoko teraz nigdzie sie nie wybieram -byle do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 TOWARZYSZE !!! Co tu taki zastuj? Panie Prezesie za mało sie Pan starasz, nasz Klub przechodzi w stan w :angry: egetacji. Dlaczego rada Klubu nic nie zorganizowała? Co? Na co idą moje składki? :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ja jako bizona podobnie jak niedzwiedzie w zime zapadam w sen zimowy Niech członkowie klubu wykażą jakąś inicjatywe .No Panowie do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 U mnie kilka części się zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Słuchamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Czego słuchasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ciebie chwal się tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 A to w marcu jak poskładane będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Prosiłbym o kontakt na pw osoby które posiadają rame Treka z 2004 roku, z seri 4x00. Ważne Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 No Panowie Trekowcy tak byc poprostu nie moze:) nie było mnie jakis czas na 4um za sprawa natłoku zajec ale ja widze tutaj niezły zastoj nic sie nie dzieje ? czy własciciele Treków zapadli w sen zimowy ? czy tez zapomnieli o udzielaniu sie w klubie Trekowe Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Sza tam !!!....znów ktoś mnie obudził :028: i proszę zamknąć drzwi bo przeciąg jak ....&%*&^% :021: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Po prostu trekowcy wyginą niczym dinozuary,to nieuniknione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Po prostu trekowcy wyginą niczym dinozuary,to nieuniknione Hehe niedoczekanie bedziemy wlczyc do ostatniej ramy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeper Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Czołem Trekowcom. Chciałbym dołączyć do tego elitarnego klubu z Trekiem 4400. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Chyba nie musze się powtarzać -składka Widzisz w naszym klubie kryzys jakiś jest zapodaj fotki swojego roweru zobacze co by mi z niego pasowało do mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeper Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Składka? Daj znać jak będziesz w Łodzi, zrobimy mały "przelew" . Ze zdjęciami na razie się wstrzymam, sprzęt standard, prosto ze sklepu. Zaliczyłem na razie jedną trasę. W taka pogodę szkoda mi nówką po śniegu śmigać :029: . Jak puszczą lody, to się wybiorę w jakiś plener i może coś pstryknę. A tak przy okazji, może gdyby Bizon tak nie ścigał z tymi składkami to i Trek Bike Club by trochę ożył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Sładke można przelać na konto .Moge znieść skałdki wystarczy głosowanie Ale jak je zniose to będziecie się wstydzili tego że wasz skarbnik jeździ na takim tandetynm rowerze ,z połowa ilosci szprych z dziurawym siodełkiem itp Widze że nikt nic nie kupuje do roweru to ja sie pochwale nowe okularki i dętki do szosowych opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Czołem Trekowcom. Chciałbym dołączyć do tego elitarnego klubu z Trekiem 4400. Pozdrawiam wszystkich. A witamy nowego brata w tajnym a moze jawnym to wiedzą tylko nieliczni klubie wyznawców Treka :wink: A tak na marginesie to chłopaki pobudka juz prawie wiosna hihi Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.