Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

"Skarbniku" jam ze Skoczowa ale ciii to tylko dla informacji klubu Trekowców. A skarbnik oczywiscie jak mowisz jest i powinien byc niemal inona każdej organizacji w koncu trzyma kase dodam ze na rozwój klubu lub organizacji a nie na własne potrzeby :P

Pozdrowionka

Ps. Mamy jakis statut bom nowy i sie słabo orientuje w poczynaniach :P

Witam

Przymierzam się do zmiany ramy i zerknąłem sobie na treka 8500 - pasuje mi jej geometria itd, mam tylko jedno pytanie, prośbę właściwie - ile mierzy główka z nabitymi sterami - taka już pod widelec. Pytam bo ma na to 14.7 cm rury sterowej (już po odliczeniu kawałka na mostek). Chciałbym jeszcze założyć małą podkładkę "izolującą" - 2 mm, czyli pozostaje 14.5cm na głowkę łącznie z kompletem sterów. Czy się zmieszczę ?

Pozdrawiam i dzięki za pomoc.

U mnie w 4400 byłby problem. Od dołu sterów do góry mam 15cm z uszczelnieniem (czy czymś tam :P ) bez tego jest 4-5mm mniej.

"Skarbniku" jam ze Skoczowa

To w razie wypadu w góry co kilkanaście kilometrów ktoś będzie dołączał. Katowice - Żory - Skoczów - miejsce docelowe :P

Poniedziałkowe Cześć dla wszystkich :) calutki weekend byłem na weselisku (spoko nie swoim) wiec była cisza w eterze :D ale poważnie odnosząc sie do tego co powiedział Bizon: to moze nie az taki dosłowny góral w kapelusiku z piórkirm :) ale naprawde w góry bliziutko z czego jestem bardzo zadowolony i zapraszam mamy tutaj cekawą załoge 4 osoby na rozniastych maszynach i wyprawy (niestety zazwyczaj weekendowe- praca) są zawsze bardzo miłe oczywiscie nigdy nie obejdzie sie bez odpoczynku w punkcie docelowym wypiciu ehemm no ten tego zimnego napoju (jakiegos) co zazwyczaj konczy sie dyskusjami o polityce, kobietach i rowerach :D

No w takim razie nie pozostaje nic innego jak poddac sie obowiązującym zasadom :P zapowiada sie ciekawie ale chyba doznam szoku jak tyle Treków razem zobacze :) (na razie jestem sam w naszym gronie wypadowym)

Ps. zapraszam niestey sprzęt dopiero wiosna odpale ale za to cieplej bedzie :)

No Panowie Trekowcy tak byc poprostu nie moze:) nie było mnie jakis czas na 4um za sprawa natłoku zajec ale ja widze tutaj niezły zastoj :) nic sie nie dzieje ? czy własciciele Treków zapadli w sen zimowy ? czy tez zapomnieli o udzielaniu sie w klubie :)

Trekowe Pozdrowionka

Składka? :) Daj znać jak będziesz w Łodzi, zrobimy mały "przelew" :angry2: .

Ze zdjęciami na razie się wstrzymam, sprzęt standard, prosto ze sklepu. Zaliczyłem na razie jedną trasę. W taka pogodę szkoda mi nówką po śniegu śmigać :029: . Jak puszczą lody, to się wybiorę w jakiś plener i może coś pstryknę.

A tak przy okazji, może gdyby Bizon tak nie ścigał z tymi składkami to i Trek Bike Club by trochę ożył? :D

Sładke można przelać na konto .Moge znieść skałdki wystarczy głosowanie :) Ale jak je zniose to będziecie się wstydzili tego że wasz skarbnik jeździ na takim tandetynm rowerze ,z połowa ilosci szprych z dziurawym siodełkiem itp :D

Widze że nikt nic nie kupuje do roweru to ja sie pochwale nowe okularki i dętki do szosowych opon :angry2:

Czołem Trekowcom. Chciałbym dołączyć do tego elitarnego klubu z Trekiem 4400.

Pozdrawiam wszystkich.

A witamy nowego brata w tajnym a moze jawnym to wiedzą tylko nieliczni :) klubie wyznawców Treka :wink:

A tak na marginesie to chłopaki pobudka juz prawie wiosna hihi

Pozdrowionka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...