Karol Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Poszedłem w Wasze ślady i ukryłem rower w moim pokoju Aż mi się lepiej śpi/śni :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Nareszcie podąrzasz włąsciwą scieżką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Korzystając z okazji że mam rower w pokoju, rozkręciłem go na 6 częsci i zważyłem. W sumie wyszło 12238g wraz z syfem który przywiozłem podczas 2 ostatnich wycieczek Z wyniku jestem zadowolony bo myślałem ze waży tak 12,5kg jak wymienie amora to bedzie ponizej 12kg a to mi w zupełności wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ile waży rama :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Nie wiem, bo dużo klamotów jeszcze jest do niej przywieszonych ale z małych obliczeń wynika że co najwyżej 1700g [ Dodano: 2005-12-10, 23:04 ] o i zmyłem ten syf i wyszło teraz 12140g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Panowie! I Panie... zyczę Wam zdrowych rowerowych spokojnych i pogodnych świat oraz Zajechanej nocy Sylwestrowej. pa-ka kacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Nastał dzisiaj Dzień Świąteczny, PREZES KACU jest OBECNY :razz: Wszystkim szczęścia dużo życzy, w klubie Treka nie będzie już KOSTNICY :!!: :lol: Dużo postów, odpowiedzi... niech Nam PREZES na tronie wiecznie siedzi :mrgreen: Te życzenia Wam przynoszę... a do Skarbnika Bizona regularnie składkę wpłacać proszę... :004: :cool: Żeby Nam się Klub rozkrzewiał I na forum równych nie miał. Podpisano: Koło Młodych (T)raczkujących Trekowców :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 No pięknia chyba trzeb Ci zmnienić pokój na jakiś lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 hmm... zbliża się koniec roku. Do kiedy składkę trzeba wpłacić na 2006? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Do 28 ostatnie termin wpłacać szybko bo będą surowe kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 28 stycznia czy marca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 28 grudzień trzeb z czegoś sylwestra urządzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Toć to dzisioj przykro mi, ale chyba będziesz miał sylwestra pod blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 A dzisiaj nasz prezes ma urodzinki Najlepszego Kacu i odwiedzaj nas częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 No Panie prezesie wszystkiego najlepszego ,dużo zdrówka,szczęścia i spełnienia marzeń życzy skarbnik Bizon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam! Ja mam pytanie dla (star)Trekowców otóz jakiego Treka (mtb) polecicie mi do 2000zł?( zrobiłem podobny temat na ogolnym forum, ale wole spytac specy od konkretnej Marki)..bo w sumie podobaja mi sie Treki ..a sklep autoryzowany tez blisko... Z góry dzieki i pozdro;) PS. jakby co to ten temat : http://forumrowerowe.jgc.pl/rower-goral-Za...icie-t9139.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam ja tak przy okazji wprawdzie na forum od dawna ale jakos tu nie zaglądałem wiec witam kolegów na ich wspaniałych MASZYNACH TREKACH oczywiście sam posiadam takie cos i jestem bardzo zadowolony. Czy moge stac się zaocznym członkiem klubu ??? i zapisać się na jakaś klubową koszulke ??? hihi. Zaocznym dlatego, że od momentu zmiany serwera z domu nie moge wejśc na forum (tu nastepuje płacz) no ale co zrobić router mi tego nie puszcza, czasem tylko jak przełącze conieco pozbawiając kolegów neta moge odwiedzic forum ehhh. Wieć na otarcie łez prosze o wpisanie na liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Na wstępie nie zpomij o skaładce .Witam gorąco w naszym klubie Może masz fotki swojej super extra wypasionej maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Nię męcz już wszytskich tą składką. Jeszcze mało masz opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Co do fotki to mam kupe części zakupionych jeszcze jesienią jak tylko poskładam do kupy to na pewno zamieszcze fotke teraz to niema czego pokazywac odnośnie składki to nie lepiej przeznaczyć ją na imprezy integracyjne np wypicie piwa na 3 kopcach ? kolega Bizon ma bliziutko a ja to prawie z domu widze kolega karol też bliziutko reszta sobie poradzi (ot taka propozycja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 odnośnie składki to nie lepiej przeznaczyć ją na imprezy integracyjne np wypicie piwa na 3 kopcach ? kolega Bizon ma bliziutko a ja to prawie z domu widze Pewnie, przynajmniej ze składki będzie korzystać więcej osób, a nie jedna Jak zobaczysz z okna że nie ma tam już śniega to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Bunt czy co ,składki muszą być z czegoś musze żyć części są drogie także wiec nie ma zmiłuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCbike Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Wniosek jest tylko jeden kolega Bizon nielubi pic piwa w górach (oczywiście bezalkoholowego !!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Jego strata najwyżej kartofleka dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Jaki kolega ja jestem SKARBNIK .Skarbnik powinien być dla was tak znaczącą i ważną osoba jak papierz dal chrześcijan Xcbike skąd jesteś dokładnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.