Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

Korzystając z okazji że mam rower w pokoju, rozkręciłem go na 6 częsci i zważyłem. W sumie wyszło 12238g wraz z syfem który przywiozłem podczas 2 ostatnich wycieczek :)

Z wyniku jestem zadowolony bo myślałem ze waży tak 12,5kg :D jak wymienie amora to bedzie ponizej 12kg a to mi w zupełności wystarcza :)

• 2 tygodnie później...

Nastał dzisiaj Dzień Świąteczny, :D

PREZES KACU jest OBECNY :D :razz:

Wszystkim szczęścia dużo życzy,

w klubie Treka nie będzie już KOSTNICY :!!: :lol:

Dużo postów, odpowiedzi...

niech Nam PREZES na tronie wiecznie siedzi :P :mrgreen:

Te życzenia Wam przynoszę...

a do Skarbnika Bizona regularnie składkę wpłacać proszę... :004: :cool:

Żeby Nam się Klub rozkrzewiał

I na forum równych nie miał.

Podpisano:

Koło Młodych (T)raczkujących Trekowców :mrgreen:

Witam! Ja mam pytanie dla (star)Trekowców :) otóz jakiego Treka (mtb) polecicie mi do 2000zł?( zrobiłem podobny temat na ogolnym forum, ale wole spytac specy od konkretnej Marki)..bo w sumie podobaja mi sie Treki ..a sklep autoryzowany tez blisko... :D

Z góry dzieki i pozdro;)

PS. jakby co to ten temat : http://forumrowerowe.jgc.pl/rower-goral-Za...icie-t9139.html

• 2 tygodnie później...

Witam ja tak przy okazji :P wprawdzie na forum od dawna ale jakos tu nie zaglądałem wiec witam kolegów na ich wspaniałych MASZYNACH TREKACH oczywiście :033: sam posiadam takie cos i jestem bardzo zadowolony. Czy moge stac się zaocznym członkiem klubu ??? :) i zapisać się na jakaś klubową koszulke ??? hihi. Zaocznym dlatego, że od momentu zmiany serwera z domu nie moge wejśc na forum (tu nastepuje płacz) no ale co zrobić router mi tego nie puszcza, czasem tylko jak przełącze conieco pozbawiając kolegów neta moge odwiedzic forum ehhh. Wieć na otarcie łez prosze o wpisanie na liste :)

Co do fotki to mam kupe części zakupionych jeszcze jesienią jak tylko poskładam do kupy to na pewno zamieszcze fotke teraz to niema czego pokazywac B) odnośnie składki to nie lepiej przeznaczyć ją na imprezy integracyjne np wypicie piwa na 3 kopcach ? kolega Bizon ma bliziutko a ja to prawie z domu widze :D kolega karol też bliziutko reszta sobie poradzi (ot taka propozycja).

odnośnie składki to nie lepiej przeznaczyć ją na imprezy integracyjne np wypicie piwa na 3 kopcach ? kolega Bizon ma bliziutko a ja to prawie z domu widze B)

Pewnie, przynajmniej ze składki będzie korzystać więcej osób, a nie jedna :P

Jak zobaczysz z okna że nie ma tam już śniega to pisz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...