RR Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Jeśli o mnie chodzi to pięknie wygląda ten Bizonowy Trek z Bomberkiem i Hayesem :mrgreen: To najpiękniejsze zestawienie które porównać można do koronkowych stringów na pięknej kształtnej kobiecej pupci :grin: http://img336.imageshack.us/my.php?image=i...=img12229je.jpg http://img267.imageshack.us/my.php?image=z...djcie0048zj.jpg Chociaż Trek`owi we wszystkim ładnie 8) http://img471.imageshack.us/my.php?image=i...=img12337eo.jpg hmmmm....... a propos fotek, nie mogę znaleźć tematu, jak się wkleja takie jajcarne miniatury jak wkleił Bizon, gdzieś to było ale diabli wiedzą gdzie :cool: [ Dodano: 2005-11-16, 19:12 ] aaaa.....zapomniałem zapytać........ nie boli Cię Bizon kręgosłup od tego odwróconego mostka? Mnie by się chyba kręgi poprzemieszczały :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Dzięki dzięki Kręgosłup akurat mnie nie boli ,teraz przy odwróconym mostku jest idealnie Tu masz to opisane http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?t=4643 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR Napisano 17 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Dzięki Bizon, tego szukałem właśnie :-P Tak na próbę: Fajna sprawa z tymi miniaturkami, jeszcze raz dzięki wielkie :-P [ Dodano: 2005-11-17, 12:50 ] Zapomniałem dodać, że moja żonka też OCZYWIŚCIE jeździ na Treku (co prawda jest to Navigator 100 więc w góry się nie nadaje za bardzo, ale dla marudnej baby jest OK bo plecy nie bolą). Tak więc i Ona chce czy nie chce należy do klubu :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 17 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ależ te bombery są ładne Ja bym z chęcią sobie nową rame sprawił może być taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Zdrada Treka???? :eek: To ja już bym kupił prędzej taką (stara ale jara) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Jakoś full do mnie nie przemawia na razie Jaka zdrad przecież nic nie kupiłem na razie rozmyślam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Zdrada Treka???? :eek: To ja już bym kupił prędzej taką (stara ale jara) Obrazek ile taka ramka moze stac, znaczy kosztowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Jest teraz aukcja na allegro i cena kup teraz to 1600zł. Była fajniejsza ramka z nowego Fuela EX9, niebieski metalic, tylny trójkąt i rockerlink OCLV Carbon, z damperem oryginalnym, prawie nówka za 2500zł ale już zniknęła z aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 podobaja mi sie Wasze Treki ;D ale nie ma to jak GF :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 INWAZJA!!!!!! Zwołujemy pospolite ruszenie przeciwko niewiernym GF Gdzie jest Prezes? Jak jest potrzebny to go zawsze nie ma. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Dzwonie do prezesa czas przerwac mu wakacje Dziś przygotowałem swój rower do zimy stare koła założyłem i starego amora teraz tylko pozostało czekać mi na snieg :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Bizon, Ty do gór masz rzut beretem to ładujesz narty na plecy i na rowerze zasuwasz do Szczyrku Ja tam rower również przygotowałem do zimy - opatulając go cieplutko żeby nie zmarzł w garażu Za to teraz dopieszczam narty, już pierwsze smarowanie miały :lol: Pierwszy śnieg dzisiaj w Krakowie spadł a ja już jestem w gotowości do jazdy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 O właśnie :idea: Rowerkowi coś się dzieje jak stoi dłuższy czas w zimnym garażu? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Karol, stój sobie w garażu przez dwa albo trzy miesiące w kilku stopniach ciepła, to zobaczymy czy nie zmarzniesz :wink: Co ma się mu dziać? Zimno mu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 No rzeczywiście mam blisko do gór ale nie umiem jeździć i nie ma nart ja bym tam nie miał sumien zostwic roweru w zimny garażu brrrrrrrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Nie masz do dyspozycji w miare bezpiecznego garażu to nie wiesz Wieczorem dostanie grubą pierzynke. Tak na wszelki wypadek żeby się nie obraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekamilek Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 halo halo, ja tez zapisuje sie do tego klubu ! dostane karte czlonkowska ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Witamy Karte? A odpowiednia suma na konto Bizona-skarbnika poszła? ostatnio miał dużo wydatków, więc pewnie zapłaty nie przepuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Witam witam z miłą chęcią przyjmujemy nowego członka :mrgreen: oczywiście napierw wpisowe potem skałdki no ale jakby nie było jest się w światowym klubie.Każda cena jest tego warta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajawa Napisano 25 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 hehe ciekawe czy skarbnik - Bizon sam placi skladki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Oczywiscie że tak :mrgreen: i to te wyższe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 27 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 hehe ciekawe czy skarbnik - Bizon sam placi skladki A jakże :!: Polega to na tym, że z ciężkim bólem serca, przekłada składkowe z lewej kieszeni do prawej ;-) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Jak to pewien użytkownik treka pisał-Trek śnieżny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mój trek od marca śniegu nie widział ;-) Bizon na rowerze masz więcej śniegu niż nasypało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Jak jechałem przez ten las to jakoś dużo było tego śniegu.Potem był mróz i snieg przyczepił się do roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.