RR Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Przepraszam, to skleroza. To powyżej z Fuelem to ja........ RR :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Mnie by nie było stać nawet na takiego przestarzałego jednozawiasowca Każdy kupuje to na co go satć .Poza tym Riker w Usa mieszka tam to wygląda inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 No nie... to ja musiałem na składki zbierać złom i jeszcze straszono mnie...łysymi :twisted: a teraz władze fundują "młodym".... Zajawa dostaniesz pokój numer 5 widok na morze ,łożko wodne,kino domowe,łazienka własna taki standartowy pokój Pyootr pokój tuż obok numer 6 wyposażenie to samo To ja jako pierwszy sekretarz i przedstawiciel ludu rowerowego miast i wsi ogłaszam jesień ludów....sztyce w dłoń i wpierod....oj będzie się działo... rzeźnia... masarnia hehehe :dev2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajawa Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Robi spokojnie nietak ostro jak chcesz to wpadnij ze spiworem (bez skojazen jestem hetero) do pokoju 5 i jakos sie zmiescimy a potem na drugi dzien pujdziesz do kolegi do pokoju 6 i jakos to bedzie bo sztyca droga rzecz i szkoda zeby sie popsula:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Tak Robi władza przyznaje się do błędu ,pomineliśmy cię za co serdecznie przepraszamy .Oczywiście dostniesz pokój z takim samym wyposażeniem jak pozostali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 a prezes na hawajach Wiedział kiedy i gdzie uciekać...teraz ciężko będzie proletariatowi dorwać prezesa...chyba, że na rowerach wodnych :roll: Robi władza przyznaje się do błędu ,pomineliśmy cię za co serdecznie przepraszamy .Oczywiście dostniesz pokój z takim samym wyposażeniem jak pozostali Trzeba było tak od razu 8) chłopaki już odwołani ( w ostatniej chwili-jak wiesz tu w Olsztynie potrafią 800 km zrobić w 24 godz. ;-) ) z trasy na Żory. Na dziś zadowolę się apartamentem w hotelu, który na forum reklamuje "jurasek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Oczywiście wszytstko na koszt klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajawa Napisano 12 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 a moze macie jakies fajne odpowiedzialne stanowisko w klubie dla nowego czlonka, tak zebym mogl sie wykazac?? mile widziane jakies dobrze platne :grin: ale jesli takiego niema to moze juz byc jakies za marne 2000PLN :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 12 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 moze macie jakies fajne odpowiedzialne stanowisko No jasne :!: ...możesz zgrabić liście :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Przyjdzie czas maratonów wyścigów to nowy członek bedzie się mógł wykazać.Bez puchau ma nie wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 14 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Robi ti BYKU ;-) Jeszcze sie nie znamy a ty do mnie ze sztycą chcesz wpaść? Musimy najpierw sie poznać a później dopiero bliższe spotkania :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Nastąpiło pewne nieporozumienie :wink: Jak wiesz pełnię funkcje przydzieloną przez tow.Bizona... Robi zostajesz pierwszym sekretarzem klubu Trek i po ostatnich wydarzeniach (skostnienie władzy, chaos organizacyjny-miesiącami brak postów, nadużycia finansowe-prywatne wycieczki na Hawaje prezesa i finansowanie pobytów hotelowych dla tzw.młodych ) spowodowało poruszenie wśród "zdrowej" części klubowiczów.Mieliśmy tu na szczytach władzy małą wymianę poglądów... zakończona samokrytyką Robi władza przyznaje się do błędu ,pomineliśmy cię za co serdecznie przepraszamy i odpowiednim zadośćuczynieniem 8) Oczywiście dostaniesz pokój...i... wszytstko na koszt klubu Tak więc wszystko wróciło no normy 8) a kolega może spać spokojnie (można już wyjąć sztycę spod poduszki) ;-) :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nikt nie jest nieomylny nawet nieomylne władze klubu czasem się pomylą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Też chce taki pokój w hotelu :!: a co? Należy mi się :mrgreen: tym bardziej że teraz czas kiedy można sie obijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To oczywiste że masz pokój w końcu jakby nie było zansz osobiście skrabnika :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czuję, że hotel będzie zablokowany w całości aż do wiosny przez "brać" Trekowców :grin:. A co się będzie działo..... :shock: :oops: 8) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To oczywiste że masz pokój w końcu jakby nie było zansz osobiście skrabnika :mrgreen: Nie ma jak osobiste układy z elitą Czuję, że hotel będzie zablokowany w całości aż do wiosny przez "brać" Trekowców :grin:. A co się będzie działo..... :shock: :oops: 8) :mrgreen: Oj będzie będzie :twisted: tylko trochę trzeba uważać, żeby na wiosne się nie okazało że nie jestesmy już zdolni do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Oczywiście to wyżej jest moje ^^^^ Pyrsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Acha żeby nie było nieporozumień.Skałdki ida w słusznym celu ostanie zmodyfikowałem rower fotki wrzuce jak je zrobic ,być może jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 trzeba uważać, żeby na wiosne się nie okazało że nie jestesmy już zdolni do jazdy Chodzi o kondycję czy to, że rowery zostaną spieniężone na trunki i.... :roll: "hostessy"? Ale nic to zawsze można przerzucic się na biegi przełajowe...jakieś trampki każdy ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Tyle że wtedy wydalą nas z klubu, bo gdzie w przełajach będziemy mieć Traki :| a jak nie będziemy w klubie to nici z hotelu za rok... ale.... damy rade :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 To proste :idea: bierzemy TRAMPEK wycinamy <AMP> i już mamy....TREK :!: :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 tak jak obiecałem fota mojej kozy bo małej modyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Fajnie z tym Hayesem wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 No teraz na zjazdach to będa walić snopy iskier spod przedniego koła ... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.