Gość Anonymous Napisano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Witam Znacie może jakieś sklepy w necie, gdzie można obejrzeć, dostać ramki TREKa. Z góry dzięki. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 ram nie szukałem, wiem że mariucha kupił wiec moze On poradzi. A co do sprzętów: 1. rurę u siebie obciąłem, 2. a wymiany: najpierw poszła tylna piasta z wolnobiegiem, stery, reszta działa, obecnie 5000km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 14 Września 2005 Udostępnij Napisano 14 Września 2005 A więc jako że nic się nie działo ja nic nie pisałem (to odnośnie upomnienia od Robi) W sumie teraz też za wiele sie nie dzieje poza tym,że chce zmienić rame i hampla na przód założyc Co do ramy najpierw cube rection miał być ,piekny czarny kolor.No i piekna cena.Potem radeon -za cięzki.Potem trek 8500 - za droga.I z tego wychodzi że jednyną ramą ( do 1000 ) jest giant xtc.Ale nie chce niebieskiego ,widziałem w sklepie w zeszłym roku szarą ,cos koloru ala osprzęt xtr.Ale samej takiej ramy chyba nie dostane bo to był cały rower .Także może sie okazać że bede dalej jeździł na moim treku.No i hamulec chyba hayes carbon do tego kółko .Miała być obręcz Sun Rims DS 2 XC disc .Ale mówią ze miekka :eek: Chociaż ja też ma sun rims RHYNO LITE i nienarzekam.Teraz myśle nad Mavic XC717 DISC albo 517 .Chodź troche drogie i tak się zastanawiam czy mi takie koło na pewno potrzebne.Szprychy mach 1 chyba srebrne ,chodź wolałbym czarne ,pisata -sam jeszcze nie wiem co .Także jak ktos ma jakies propozycje walić Fundusz nieograniczony ,przeciez zawsze można podnieść sładke ;-) ;-) Oczywiście żart ale czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR Napisano 14 Września 2005 Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Dopisuję się do klubu Treka Śmigam sobie na Treku 6500 `05 (kolor pomarańczowo-szary)po lekkich modyfikacjach tzn. wymieniłem amortyzator z Manitou Axel Comp 80mm który wytrzymał przy mnie miesiąc, na Bombera Comp Air 105mm. Następną zmianą było wywalenie hamulców V-brakee Shimano jakichśtam na hydrauliki Hayes 9. oczywiście wymiana pedałów na SPD Shimano 520. Na razie rowerek jeździł bez zarzutu do poniedziałku, jednak "trochę" się popsuł i trzeba będzie dokonać naprawy. Jeszcze nie oglądałem go dokładnie po małym poniedziałkowym incydencie gdyż nie dam rady chodzić i nie mam jak zejść do garażu :grin: Tyle wiem, że nie jeździ, chociaż ramę ma podobno praktycznie nie draśniętą. Planuję zmienić ramkę na jakiegoś fulla, prawdopodobnie też Treka (może coś z nowych EX-ów? chociaż marzeniem jest Liquid bo ma większy skok) tyle, że ciężko taką ramkę kupić, chyba że z demontażu. Pożyjemy - zobaczymy. Na razie muszę "wylizać" rany, a jest co "lizać" :mrgreen: [ Dodano: 2005-09-14, 19:49 ] Widzę, że nawet foty wsadzacie. Niestety nie mam pojęcia jak wsadzić tutaj jakieś zdjęcie :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Września 2005 Udostępnij Napisano 14 Września 2005 A kto ma podsuwać nowe tematy, jak nie elita :?: Reszta to tylko szeregowi członkowie, których zadaniem jest wpłacać składki i przytakiwać :lol: No, ale skoro władze mamy lekko sklerotyzowane i wokoło trwa kampania wyborcza...to mogę się podjąć prowadzenia klubu ;-) ... A co młody jestem (duchem), wysportowany (jeżdżę na rowerze!), nie uwikłany w stare układy...same pozytywy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 14 Września 2005 Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No coż elita chyba miała duzo roboty papierkowej prezes gdzieś wcieło :eek: No ale Ty świeża krew Robi zostajesz pierwszym sekretarzem klubu Trek Witaj RR wśród swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Września 2005 Udostępnij Napisano 14 Września 2005 prezes gdzieś wcieło :lol: No nie toż to już całkowita anarchia i rozpad.Widzę, że tu trzeba rządów silnej ręki...może coś w stylu Łukaszenki...od funkcji I sekretarza to już może niedaleko :roll: Małe przypomnienie tow.Bizon- jakakolwiek samowolna zamiana ramy na Cube,Giant itp. grozi bezpowrotym wykluczeniem z klubu i przepadkiem wpłaconych składek :evil:....P.S. a amnie coś ciągnie w stronę Specialized :-o chociaż Trek jeszcze świeżutki...może to ptasia grypa i człowiek dostaje ptasiego mózgu...porzucać coś co wieczystą gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 14 Września 2005 Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Spec epic uuu marzenie ;]. Swoja droga na jakich warunkach jest ta wieczysta gwarancja treka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Co do gwarancji to rózne rzeczy słyszałem najpierw mówili wsklpei ze dwa lata ale jak przyjde podbić gwarancje to mam 5 lat .Co do Skeretarza to brzmi to dostojnie i wzbudza respekt Co do ramy czuje że przez zime to chyba nic nie kupie ,napierw koló i hample potem może na lato jakaś rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Co do ostrzeżenia to jest nadal aktualne :dev2: Co do gwarancji to gostek w sklepie powiedział mi, że będzie wieczysta jeżeli ramę zarejestruje się na stronie internetowej Treka - podobno tutaj :roll: Co do moich ciągotek do bike`ów Spezialized to zaczęło się od chmar Niemiaszków pomykających przez Prusy (mogłem widzieć je w akcji)....niezły sprzęciorek...pokusiłem się nawet na wycieczkę do fabryki Specialized....oczywiście wirtualnej...możecie ją zwiedzić....tutaj :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Aha przypominam,ze jezeli startujecie w zawodach jakichkolwiek tracicie gware;p z tego co mi wiadomo przynajmniej[wiem,ze na pewno SKi team na to patrzy...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 Października 2005 Udostępnij Napisano 10 Października 2005 To nie klub Treka a kostnica :-o jeden post na miesiąc :!: może zainteresuje Was oferta Treka na 2006 tutaj. Dawać mi tu opinie - negatywne albo pozytywne aby były... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Co do gwarancji to gostek w sklepie powiedział mi, że będzie wieczysta jeżeli ramę zarejestruje się na stronie internetowej Treka - podobno tutaj To chyba tylko dla mieszkających w USA, bo z listy do wybrania są tylko ich miasta :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 To nie klub Treka a kostnica Czymś trzeba się wyróżniać we wszystkich klubach piszą intensywnie u nas nie Jak to zwykle u Treka kolory do dupy pare ram fajne kolory . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Pisanie nie jest najwazniejsze w rowerze. A Trek 06 z kolorami poszalał. pozdrawiam wszystkich i ostrzegam przed próbami anarchii, składki pójda w górę!! z Bizonem nikt jeszcze nie wygrał !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Czymś trzeba się wyróżniać :idea: A jeśli tak to chylę czoła za oryginalność od dziś będę starał się jak najmniej pisać postów...im mniej będzie nas widać tym bardziej będziemy zauważalni Jeśli chodzi o tegoroczną ofertę to rzeczywiście się "wysili" zero nowości w osprzęcie i ramach a malowanie.... To już GF jest bardziej atrakcyjny w nowej ofercie To chyba tylko dla mieszkających w USA, bo z listy do wybrania są tylko ich miasta Pod miastami jest też lista z nazwą kraju :!: a tam figuruje również - Poland ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ups ten Gość powyżej to ja :oops: ....skleroza nie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 No jak już tak zaczeliście szlaeć z tym pisaniem to może napiszice co tam planujecie zmienic w roweruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2005 zaraz po zimie czyli na wiosne wrzucam korbe LX05 [ Dodano: 2005-10-14, 17:11 ] i PP tez do tego LX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 15 Października 2005 Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Neu amorek ale na razie szukam odpowiedniego kandytata do mojej ramki Pod lupą jest Skareb, Duke, ewent Reba, lub Sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Października 2005 Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Sid to brzmi dumnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajawa Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 witam wszystkich jestem dumnym posiadaczem przepieknej maszyny TREK 4300 macie jeszcze jedno wolne miejsce w klubie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Dzień Dobry Panie Prezesie szanowny mogę się zapisać do Klubu? Bardzo mi zależy Jeszcze dziś wpłace składke. Niedługo wymienie pedałki na sdp 520, tylko niech dostane butki, czekam już na nie tydzień. Co do wieczystej gwarancji ramy to nie wiem ile ten koleś już miał ten rower ale jak załatwiał wszystko w centrali w Polsce to po kilku tygodniach przysłali mu nową ramę. Wszystko mailowo i telefonicznie załatwiał. Kolory - :-( Do Treków pasuje błękit. Pomarańcza odpada w przedbiegach. Mój jest srebrno-szary :mrgreen: Pytanko: Ile wynosi kadencja władz Klubu? Chyba że brak jest demokracji i mamy dyktature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 No nowi członkowie a prezes na hawajach .Tak nie może być.Nic chyba ja(skrabnik )musze się zająć waszym przyjęciem.Rozgoście się w naszym hotelu Zajawa dostaniesz pokój numer 5 widok na morze ,łożko wodne,kino domowe,łazienka własna taki standartowy pokój Pyootr pokój tuż obok numer 6 wyposażenie to samo . To do władz klubu żeby je zmninić trzeb się nas pozbyc innego wyjścia nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam, no więc nawiązując do tego co chcielibyśmy zmienić w naszych Trekach........... i do mojego postu z 14.09.05.................... Ja zmieniłem poprostu ........ Treka Zakupiłem Fuela 80, który wg Rikera jest przestarzałym jednozawiasowcem a mnie się na nim świetnie jeździ bo nic nie wyszło nie boli :lol: Naprawdę przyjemny rowerek. :grin: I jestem z niego dumny :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.