Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

Moja nówka na razie "tuninguje" się sama - dziury,kałuże...piach i błoto :dev2: Na liczniku ok.500 km (10 dni x 50km) :D Do ilu kilometrów dociera się nówka i co w pierwszym rzędzie zacznie stukać :?: - chodzi mi w tym przypadku o Treka .

Gość BikerFG
Hmm pierwsze co mi wysiadło to kaseta i łancuch .Potem amor i kiorba.A potem to juz wszytko powoli zaczynało trzeszczec :D  

Tiogi xc oj szumia :)

Conti PRO tez ma taką na tył ale jeszcze nie jeździłem na niej

Bizon to Ty chyba juz licznik przekreciles (ile masz przebiegu? :eek: )

Tiogi szumia i bardzo dobrze, dzwonka nie musze kupowac.

U mnie,jak na razie, to zaczęło coś trzeszczeć w prawym kolanie :shock: Reszta "sprzętu" O.K. Widzę, że klubowicze zmieniaja wystrój...a tu człowiek,po jeździe,ledwo w klawiaturę stuka...a wypadałoby się zarejestrować,skołować foto lub obrazek,wymyślić jakieś motto...no pytam się KIEDY :?: (właśnie czas ruszać w trasę)

Aha jeszcze te składki,ale o tym szaa... :wink: ....może sprawa przyschnie 8)

Korba spoko,osłona kijowo wygląda, ale czasami się przydaje...no i widzę tu mały bajerek w przednim kole - świecący wentylek :wink: Ja bym się bał jeździć do sklepu z tam wystającym mostkiem kierownicy :shock: , a co dopiero maratony...

Karol, a ja dziś tego Treka chyba widziałem... :wink:

To Treki bez właścicieli jeżdza :mrgreen:

Osłonka idzie na wyciep, ale wczoraj juz nie miałem czasu odkręcić bo bym szedł o 1 w nocy spać :

korba 44

zaiste rogi mam, nie? :lol:

No nie wiem :roll: z tym"czymś"wystajacym,po lepszym fikołku,można się ocknąc mając TO na plecach (znam już jednego,który pożegnał się ze śledzioną) :? Co do rogów to bike ,z profilu wygląda jak,rasowy byczek-można przeganiać ludzi jak na fieście w Hiszpanii i jeszcze...... zaliczyć bitwę na [shadow=red:905a61f15d] pomidory :lol: Olllee.....

Ale ja robię fikołki bez roweru, więc problem odpada <ROTFL> :lol: :wink:

Jeżeli odkupisz ode mnie później amora z rurą sterową ~16.5cm to chętnie ją dotnę :grin: Trochę łatwiej będzie sprzedać z rurą ~19cm...

Treka widziałem razem z właścicielem :mrgreen: Rogom się nie przyjrzałem, bo sapałem jak lokomotywa i patrzyłem gdzie kończy się błoto :lol:

no moj kumepl sobie rozcial powieke rogiem,oprzyszedl do mnie z okiem w łąpie i si e[pytal jak to wyglada...cala twarz zmasakrowana[caly w bliznach teraz jest]... jechał u nas asfaltową drogą z góry miedzy drzewami[ciemno jak w d... bo bylo kolo 23] no i nie wyrobil gdzies,wyladowal w rowie caly pokiereszowany :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...