kacu Napisano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 nowe opony na Treku robia swoje. Conti PRO - zaiste efekty na asfalcie, ten szum .... wiatr we włosach :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ja czekam na Tiogii XC... czuje, ze szum na asfakcie tez bedzie :twisted: a raczej jestem tego juz pewny :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Moja nówka na razie "tuninguje" się sama - dziury,kałuże...piach i błoto :dev2: Na liczniku ok.500 km (10 dni x 50km) Do ilu kilometrów dociera się nówka i co w pierwszym rzędzie zacznie stukać :?: - chodzi mi w tym przypadku o Treka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Hmm pierwsze co mi wysiadło to kaseta i łancuch .Potem amor i kiorba.A potem to juz wszytko powoli zaczynało trzeszczec Tiogi xc oj szumia Conti PRO tez ma taką na tył ale jeszcze nie jeździłem na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Hmm pierwsze co mi wysiadło to kaseta i łancuch .Potem amor i kiorba.A potem to juz wszytko powoli zaczynało trzeszczec Tiogi xc oj szumia Conti PRO tez ma taką na tył ale jeszcze nie jeździłem na niej Bizon to Ty chyba juz licznik przekreciles (ile masz przebiegu? :eek: ) Tiogi szumia i bardzo dobrze, dzwonka nie musze kupowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 U mnie,jak na razie, to zaczęło coś trzeszczeć w prawym kolanie :shock: Reszta "sprzętu" O.K. Widzę, że klubowicze zmieniaja wystrój...a tu człowiek,po jeździe,ledwo w klawiaturę stuka...a wypadałoby się zarejestrować,skołować foto lub obrazek,wymyślić jakieś motto...no pytam się KIEDY :?: (właśnie czas ruszać w trasę) Aha jeszcze te składki,ale o tym szaa... :wink: ....może sprawa przyschnie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Na tym moim zrobiłem 21 000 km już troche części sie zużyło. Rana może przyschnąć ale nie pamięć o składce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Mój Trek przed maratonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Ależ tak korba sie prezentuje lepiej do żor nie przyjeżdzaj bo możesz ja stracic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Karol, Ta korba to 48/36/26, czy 44/32/22, bo jakaś wielka osłonka jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Karol teraz na maratonie śmiga .Jedyne co mnie wkurza i chyba da się to sciągnąc to ta osłona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Korba spoko,osłona kijowo wygląda, ale czasami się przydaje...no i widzę tu mały bajerek w przednim kole - świecący wentylek :wink: Ja bym się bał jeździć do sklepu z tam wystającym mostkiem kierownicy :shock: , a co dopiero maratony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Karol, a ja dziś tego Treka chyba widziałem... :wink: robi - ja mam podobnie podkładki i mostem ustawione i się nie boję :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Karol, a ja dziś tego Treka chyba widziałem... :wink: To Treki bez właścicieli jeżdza :mrgreen: Osłonka idzie na wyciep, ale wczoraj juz nie miałem czasu odkręcić bo bym szedł o 1 w nocy spać : korba 44 zaiste rogi mam, nie? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Jeśli to te same rogi co miałeś w inwałdzie to rzeczywiście zjaebiste Niczym poroże Jelenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 taaaaaaaaaa :> normlanie mozna jechac po droze,zbierac pomidory i sobie je nabijac, z 5 kg mozna na nie wziasc spokojnie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Po prostu są w pełni uniwersalne :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No nie wiem :roll: z tym"czymś"wystajacym,po lepszym fikołku,można się ocknąc mając TO na plecach (znam już jednego,który pożegnał się ze śledzioną) :? Co do rogów to bike ,z profilu wygląda jak,rasowy byczek-można przeganiać ludzi jak na fieście w Hiszpanii i jeszcze...... zaliczyć bitwę na [shadow=red:905a61f15d] pomidory :lol: Olllee..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Ale ja robię fikołki bez roweru, więc problem odpada <ROTFL> :lol: :wink: Jeżeli odkupisz ode mnie później amora z rurą sterową ~16.5cm to chętnie ją dotnę :grin: Trochę łatwiej będzie sprzedać z rurą ~19cm... Treka widziałem razem z właścicielem :mrgreen: Rogom się nie przyjrzałem, bo sapałem jak lokomotywa i patrzyłem gdzie kończy się błoto :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 no moj kumepl sobie rozcial powieke rogiem,oprzyszedl do mnie z okiem w łąpie i si e[pytal jak to wyglada...cala twarz zmasakrowana[caly w bliznach teraz jest]... jechał u nas asfaltową drogą z góry miedzy drzewami[ciemno jak w d... bo bylo kolo 23] no i nie wyrobil gdzies,wyladowal w rowie caly pokiereszowany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Co do bezpieczeństwa rogów, to te moje sa zaokraglone wiec sa bezpieczniejsze niż krótkie co idą na prostą, a jeśi chodzi o rure sterową to jak pisze skrzynia łatwiej pójdzie ten syf sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 "Róbta co chceta".....ale czasami można nie doczekac dnia sprzedaży amora... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Karol kto ci to bedzi chciał kupic dział Ci wogóle jeszcze ;-) Ja tam obcina mnie się takie cus z mostak wystjące nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Tobie sie nic nie podoba ale fakt że tego nikt nie kupi :? trzeba się zastanowić co z tym zrobić w końcu tak jeżdze dopiero 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Moj stoi za szafą ,kto by to kupił nie wiem.Ale przyda się na zime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.