cwb2 Napisano 26 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 nie ma że boli "elitarność kosztuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 26 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Na... SKAŁDKI ...to ja mam :!: (patrz post Bizon i Kacu)... spoko 8) To teraz pozostaje zgryz skąd kasiorę na BEER i te cegły :?: Chodziaż nie wiem po co te cegły... :?: ... czyżbym trafił do klubu Cementowni Ożarów :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Robi nie marudź juz nie marudź .Lance Amstrong też nam płaci i jakoś nie marudzi a płaci słono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 26 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Robi nie marudź juz nie marudź .Lance Amstrong też nam płaci i jakoś nie marudzi a płaci słono no wlasnie Robi ciesz sie, ze nie musisz wykazywac dochodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Tak jest. My tu w klubie sie trzymamy razem i jest dobrze. Wysyłaj kase do Bizona i tyle. Prezes dobrze Ci radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 27 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Właśnie zbieram aluminium na skałdkę - puszki... ramy po Giantach...Meridach itp.wynalazkach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 27 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Właśnie zbieram aluminium na skałdkę - puszki... ramy po Giantach...Meridach itp.wynalazkach :wink: znamy, znamy te "przykrywki" :lol: :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 27 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zbieraj zbieraj czas do zapłaty to dwa tygodnie potem wzywam firme egezkutorską :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 27 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ojj "Trekowcy" coś słabą organizacje pracy w klubie macie skoro opłat od członków nie możecie ściągnąć :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwb2 Napisano 27 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 bo ze składakami jest jak z sexem w małżeństwie najpierw jest za darmo a potem trzeba płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ja tam wszystko sciągne spoko dwóch łysych już mam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 28 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 No...jak BikerFG ciągle będzie sączył tylko ze szkła to ja NIGDY :!: nie nazbieram tego ALU... :evil: Przyjdzie zbierać makulaturę... i na skałdkę będę miał gdy skończę 80-kę....a wtedy też będę... ŁYSY :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A w domu masz coś wartosciowego ,koledzy się tym zaopiekują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Bizon wyluzuj, bo nikt po przeczytaniu tego tematu juz nie zdecyduje sie na Treka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Właśnie jestm całkowicie wyluzowany :mrgreen: bycie Trekowcem kosztuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no zgadza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Towarzysze... jest wśród nas użytkownik forum który gardzi ramami Treka. Nie będę wymianiał publicznie o kogo chodzi, ale proponuję zrobić w niedziele punkt 12 nalot na Opole :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dotarłem... dojechałem....jestem :!: To nie jest rower to jest [shadow=black:733448482c]TREK...wpłacam wszystko...składki,cegiełki,funduje browar...a tego co gardzi ramą Treka posadzić na sztycy od siodełka i puścić z góry ...(bez trzymanki) :twisted: P.S. A ja chciałem brać Meridę buahahha!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No super robi jeszcze się zarejestruj na forum, a skarbnik będzie dumny że ma nowego człowieka który mu zasponsoruje sprzęt (ale o tym cicho ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No ...podstawiać kufelki ...to na początek :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No robi starsz sie ale jeszcze lepiej by było jakby na tym kufelku pisało nie żubr ale Bizon heheh No odwołuje łysych ale tymczasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Dotarłem... dojechałem....jestem :!: To nie jest rower to jest [shadow=black:a7f8cd7495]TREK...wpłacam wszystko...składki,cegiełki,funduje browar...a tego co gardzi ramą Treka posadzić na sztycy od siodełka i puścić z góry ...(bez trzymanki) :twisted:P.S. A ja chciałem brać Meridę buahahha!!! Trek'owcy - robi to juz Wasz czlowiek, nie ma co do tego najmniejszych watpliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robi Napisano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Co to wszyscy w trasie czy może browarek ;-) zaszkodził....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Chyba wszyscy tuninguja swoje maszyny no Karol na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ciii :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.