Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

Na... SKAŁDKI ...to ja mam :!: (patrz post Bizon i Kacu)... spoko 8) To teraz pozostaje zgryz skąd kasiorę na BEER i te cegły :?: Chodziaż nie wiem po co te cegły... :?: ... czyżbym trafił do klubu Cementowni Ożarów :shock:

Gość BikerFG
Robi nie marudź juz nie marudź .Lance Amstrong też nam płaci i jakoś nie marudzi a płaci słono :D

no wlasnie Robi ciesz sie, ze nie musisz wykazywac dochodow ;)

Gość BikerFG
Właśnie zbieram aluminium na skałdkę - puszki... ramy po Giantach...Meridach itp.wynalazkach  :wink:

znamy, znamy te "przykrywki" :lol: :-P

No...jak BikerFG ciągle będzie sączył tylko ze szkła to ja NIGDY :!: nie nazbieram tego ALU... :evil: Przyjdzie zbierać makulaturę... i na skałdkę będę miał gdy skończę 80-kę....a wtedy też będę... ŁYSY :grin:

Dotarłem... dojechałem....jestem :!: To nie jest rower to jest [shadow=black:733448482c]TREK...wpłacam wszystko...składki,cegiełki,funduje browar...a tego co gardzi ramą Treka posadzić na sztycy od siodełka i puścić z góry ...(bez trzymanki) :twisted:

P.S. A ja chciałem brać Meridę buahahha!!!

Gość BikerFG
Dotarłem... dojechałem....jestem :!: To nie jest rower to jest [shadow=black:a7f8cd7495]TREK...wpłacam wszystko...składki,cegiełki,funduje browar...a tego co gardzi ramą Treka posadzić na sztycy od siodełka i puścić z góry ...(bez trzymanki) :twisted:

P.S. A ja chciałem brać Meridę buahahha!!!

Trek'owcy - robi to juz Wasz czlowiek, nie ma co do tego najmniejszych watpliwosci ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...