Skocz do zawartości

[Odzież] Zakup zestawu 5cz

Askaniusz92

Rekomendowane odpowiedzi

Chcesz to kupowac przez internet? OK, ale dobranie rozmiaru tym sposobem bywa czasem troche klopotliwe. Tu zobacz.Czy wszystkie te ciuszki musza byc jednej marki, a moze MARKI? Bo jesli nie koniecznie, to radze wyprobowana metode...chodzenia po sklepach. Jak masz w poblizu Decathlon to masz szanse sporo zaoszczedzic, ale glownie czasu. Bo dobre ciuszki tam tez sa drozsze choc zaryzykuje twierdzenie ze stosunek ceny do ich jakosci jest OK. Zimowe ciuchy mam z tamtad w 90%. No i ten czarny kolor? ;( - czerwony jest szybszy. No dobra, ja tez mam czarne.

Dobra ale dlaczego czarne?? Jak zauważył przedmówca, czerwone są szybsze :) Chociaż ja gustuję w niebieskim, jak to chłopczyk.

Z rękawic jesiennych, polecam te http://allegro.pl/it...rozmiar_xl.html Nic nie wiem na temat ich trwałości bo dopiero miałem je dwa razy, ale przy tej pogodzie są rewelacyjne, łapa się zbytnio nie poci, ogólnie są ok. No i faktycznie rozmiarówka jest mocno zaniżona, jak to Polednik. Nie wiem czy nasi południowi sąsiedzi mają takie malutkie łapki, czy co??

Zastanów się nad tym czarnym kolorem, latem nieźle słońce przysmaży Ci d_ _ę. Brudzi się tak samo jak inne kolory, poza tą różnicą, że tego nie widać ale czuć tak samo jak od białych :)

Kolor czarny mi najbardziej odp bo go lubię (nie jestem emo czy coś takiego) , i rower macz czerwony to ok . Wiedziałę mze będzie cięzko z ubraniem teraz mam kolorowe(bardzo) i aż mi się go niechce zakładac. Daaaleko mam go do decathlona . ogólnie ciężko ze sklepem (ostrów wlkp.) więc chyba internet mi został . Rękawiczki ok!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...