Askaniusz92 Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Witam. Chcę kupic sobie ubranie na rower - czarne . Koszulke z k. rękawem i z dł. Spodnie kródkie i dł(jesień) , rękawiczki z palcami i bez oraz kurkte . Szosa , lepiej porządne ale nie przesadzie drogie . Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Chcesz to kupowac przez internet? OK, ale dobranie rozmiaru tym sposobem bywa czasem troche klopotliwe. Tu zobacz.Czy wszystkie te ciuszki musza byc jednej marki, a moze MARKI? Bo jesli nie koniecznie, to radze wyprobowana metode...chodzenia po sklepach. Jak masz w poblizu Decathlon to masz szanse sporo zaoszczedzic, ale glownie czasu. Bo dobre ciuszki tam tez sa drozsze choc zaryzykuje twierdzenie ze stosunek ceny do ich jakosci jest OK. Zimowe ciuchy mam z tamtad w 90%. No i ten czarny kolor? ;( - czerwony jest szybszy. No dobra, ja tez mam czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Dobra ale dlaczego czarne?? Jak zauważył przedmówca, czerwone są szybsze Chociaż ja gustuję w niebieskim, jak to chłopczyk. Z rękawic jesiennych, polecam te http://allegro.pl/it...rozmiar_xl.html Nic nie wiem na temat ich trwałości bo dopiero miałem je dwa razy, ale przy tej pogodzie są rewelacyjne, łapa się zbytnio nie poci, ogólnie są ok. No i faktycznie rozmiarówka jest mocno zaniżona, jak to Polednik. Nie wiem czy nasi południowi sąsiedzi mają takie malutkie łapki, czy co?? Zastanów się nad tym czarnym kolorem, latem nieźle słońce przysmaży Ci d_ _ę. Brudzi się tak samo jak inne kolory, poza tą różnicą, że tego nie widać ale czuć tak samo jak od białych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askaniusz92 Napisano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Kolor czarny mi najbardziej odp bo go lubię (nie jestem emo czy coś takiego) , i rower macz czerwony to ok . Wiedziałę mze będzie cięzko z ubraniem teraz mam kolorowe(bardzo) i aż mi się go niechce zakładac. Daaaleko mam go do decathlona . ogólnie ciężko ze sklepem (ostrów wlkp.) więc chyba internet mi został . Rękawiczki ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Czarny jest cacy, ale nie do jazdy po szosie. Na drodze lepiej być łatwo zauważalnym dla samochodów i ubierać się w barwy jaskrawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 No i masz jeszcze spodnie na jesień i zimę CZARNE SPODNIE Są drogie, ale zależy czy dużo jeździsz zimą. Jak dużo to warto zainwestować w odpowiednią ochronę przed zimnem. Więcej kompletnie czarnych ciuchów nie mam ale myślę, że spodenki, spodnie czy rękawiczki to kupisz bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 no właśnie powiem mam jedna czarna koszulkę i powiem ze naprawdę czuć ze sńonce bardziej smarzy (w porównianiu do czerwonej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja polecam allegro i zakładkę Komplety. Czasami można dostać ekstra zestaw dużo taniej niz kupowanie wszystkiego osobno. Odziezy zimowej nie szukasz więc przeglądaj systematycznie oferty na allegro, a na pewno na coś dobrego trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Poszukaj tutaj: http://www.mikesport.pl/ . Mają dużo fajnych rzeczy. Ja posiadam kilka produktów Rogelli i jestem zadowolony. Stosunek ceny do jakości bdb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.