misq Napisano 24 Grudnia 2009 Napisano 24 Grudnia 2009 witam!! jaka rame do dirtu mam kupic do kwoty 500pln? chcialbym zeby byla dosyc dobra i zeby sie nie polamala odrazu!!! mam 180cm i 65 wagi!!prosze o propozycje i linki z ramami!!z gory dziekuje!!
XxUzixX Napisano 24 Grudnia 2009 Napisano 24 Grudnia 2009 Witam Od razu kieruje pytanie do założyciela tematu, czy rower składany na owej ramie będzie z przerzutkami czy bez ? Polecam ramy Dartmoor, sam posiadam model Creeper i jestem zadowolony ;] Ja Ci polecę Dartmoor Two6Player, jest to rama dostępna z poziomymi hakami lub z zwykłym. Mój kolega jeździ na takiej ramie i widzę, że jest zadowolony z tej ramy. Jeśli ma być to rama pod koła 24" to polecam Two4Player, jest to identyczna rama jak Two6Player tylko, że pod koła 24". Jeśli chcesz przy nowej ramie zastosować przerzutki to polecam Dartmoor Creeper. Sam ową posiadam i jestem za######i*** zadowolony. Pozdrawiam i życzę miłych świąt
Mod Team bogus Napisano 24 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 24 Grudnia 2009 Tak jak przedmówca napisał. Ramy Dartmoora wydają się być ciekawą propozycją z tego przedziału cenowego. Nie słyszałem jeszcze negatywnej opinii na ich temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.