bobiik Napisano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Zostało parę miesięcy. Ktoś z wawy się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Ja się wybieram na 101%. To będzie moja 6 TC Lista startowa pęcznieje. Fajna trasa szykuje się w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deryl Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Ja się wybieram na 101%. To będzie moja 6 TC Lista startowa pęcznieje. Fajna trasa szykuje się w tym roku. I ja się wybieram. Jestem już na liście zgłoszonych. Podaj coś więcej co do planowanej trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam. Myślałem ze odezwie się ktoś z warszawy(-: Deryl,slaweksie Moze podpowiecie co zabrać ze sobą oprócz roweru i zapasu energii(-:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MustafaR Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam, Ja zapisy mam za sobą - wpiałem zapłaciłem teraz pozostaje tylko sie przygotować. Jade jako singiel bo niestety nie udało sie nikogo namówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, Ja zapisy mam za sobą - wpiałem zapłaciłem teraz pozostaje tylko sie przygotować. Jade jako singiel bo niestety nie udało sie nikogo namówić. Szkoda ze jestes z krakowa)-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranau Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja się jeszcze zastanawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polii Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ja juz od dawna jestem na liscie startowej, Na TC 2010 wybieram sie na fulu 150/150 tak jak na TC 2009. Było super, bedzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 up up up topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Taki mały offtop Na czym jedziecie na TC i jaki rower tam polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiporter Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 ja też sie wybieram tylko szukam zmotoryzowanych z warszawy moje gg 488 92 88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Myślałem ze się wybiorę ale dawna kontuzja kolana jednak daje znać po parudziesięciu kilometrach)-: Pozostaje lajtowe rowerowanie)-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzzango Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam, Ja zapisy mam za sobą - wpiałem zapłaciłem teraz pozostaje tylko sie przygotować. Jade jako singiel bo niestety nie udało sie nikogo namówić. witaj jadę też jako SOLÓwka [39] KRK - tempo raczej średnie-NIEściganckie - to mój pierwszy raz pzdr dzzango@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 witam, mój kolega potrzebuje wspólnika do teamu, dodam, że jest maszyną i nie straszne mu ciężkie, górzyste tereny. Chętnych proszę o rozmowę na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.