Skocz do zawartości

[rower] szosa do 600 zł

piter91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki za dobre rady,wezmę pod uwagę to co napisałeś bo w sumie lepiej poczekać trochę czasu,aż trafi się okazja:)

http://www.allegro.pl/item856370284_rower_szosowy_columbus.html a co myślicie o tym?

pwowiem jedno pierwsza moja selecja szos w tej cenie to czy sa klamkomanetki :excl: bo przy tym przedziale cenowycm sie nie opaca ich dopywac osobno (klamkomanetki najtansza czescia nie sa :) )

http://www.allegro.pl/item863055770_szosa_kult_sh_no_105.html to jest najtansza szosa warta uwagi tylko to jest juz spora rama (60cm) po pierwsze nie podałeś ile masz wzrostu ma 3 blaty co w szosie dla mnie nie wyglada najlepiej i tak jak patrzyłem na te rame to tak zauwazylem jakby ze spawy sa szlifowane i tak stawiam ze jest to przemalowany cannondale :thumbsup:

Napisano

ej przesadzasz.po pierwsze napisał ile ma wzrostu.60cm będzie pasować jak dla mnie.

i to nie klamkomanetki czynią szosę.a rama i koła.

a za 600 zyli będzie lepsza stal niż aluminium.

oprócz tego w rowerze za 600 złotych chcesz mieć klamkomanetki skoro porządne campy są od 400?

porządna stalówka będzie nie do zajechania.

Napisano

Dzięki za podpowiedzi i słuszne uwagi,czyli jaka rama była by w miarę dobra? chodzi mi o materiał z jakiego jest zbudowana i na co głównie zwracać uwagę przy kupnie sprzętu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Spejcalnej wagi do tych klamkomanetek bym nie przywiązywał tym bardziej że tak wiekowe mogą nie działać zbyt prcyzyjnie ;)

Za to manetki na ramie mimo że nie najwygodniejsze mogą długo służyć.

• 2 tygodnie później...
Napisano

I właśnie taki kupiłem z manetkami na ramie szwajcarskiej firmy cilo swiss ,wyszedł mnie tanio i dlatego dokonałem takiego wyboru ,zobaczymy jak się będzie sprawował,już nie mogę się doczekać dłuższej trasy:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...