bartoszmtb Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 witam gdzie spędzacie sylwestra?? możne jakieś spotkanie na sylwestrowa noc??:> pozdrawiam
grindz0ne Napisano 23 Grudnia 2009 Napisano 23 Grudnia 2009 Nie wiem gdzie...ale jak dobrze pójdzie to spędzę go na rowerze i będzie to wyjątkowy sylwester
Mod Team Pixon Napisano 23 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2009 Kto wie? Od rana chciałbym go spędzić z rowerową bracią. A wieczorem? W sumie to jeszcze nic nie wiem. Spotkanie w sylwestrową noc ? Myślę, że rodzina lub bliska osoba nie była by z tego faktu zadowolona. Trzeba co nieco rozgraniczyć żeby nie było niepotrzebnych kłótni... znów wybrałeś/aś rower zamiast mnie
DAMIAN24 Napisano 23 Grudnia 2009 Napisano 23 Grudnia 2009 sylwester z rodziną hmmm... najwyżej z dziewczyną ale też nie koniecznie, od spędzania czasu z rodziną to jest wigilia
grindz0ne Napisano 23 Grudnia 2009 Napisano 23 Grudnia 2009 sylwester z rodziną hmmm... najwyżej z dziewczyną ale też nie koniecznie, od spędzania czasu z rodziną to jest wigilia Tak dobrze piszesz Sylwester z Rodziną spędzałem chyba z 3 lat temu ;-) ale to akurat u Brata jak byłem na świętach więc przy okazji sylwester
Mod Team Pixon Napisano 23 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2009 Myślę, że rodzina lub bliska osoba nie była by z tego faktu zadowolona. Macie rację z rodziną wigilia, ale nie mówcie, że powiecie dziewczynie/chłopakowi iż wybieracie kolegów z którymi jeździcie na rowerach zamiast imprezy z nią/m.
kosciczek Napisano 23 Grudnia 2009 Napisano 23 Grudnia 2009 Sylwestrową noc to oczywiście trzeba spędzić ze znajomymi na parkiecie, ale 27.12 (niedziela) jedziemy z chłopakami z CHTR na przysłowiową lampkę szampana na góre Gontyniec (najwyższa u nas w regionie). Pozdrawiam i życze szczęśliwego Nowego Roku 2010.
Mod Team Pixon Napisano 23 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2009 Xangaz nie był bym tego taki pewien Łodzianie czekam na chętne osoby co by wypić od rana w sylwestra lampkę szampana. Info w łódzkim dziale.
Mod Team safian Napisano 24 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 24 Grudnia 2009 Pamiętajcie, że po alkoholu nie jeździmy na rowerze
kosciczek Napisano 27 Grudnia 2009 Napisano 27 Grudnia 2009 Ja już jestem po spotkaniu sylwestrowym, które odbyło się dzisiaj na górze Gontyniec. Jak co roku w tej cyklicznej imprezie bierze udział coraz więcej ludzi i to jest wspaniałe. Pozwolę sobie przytoczyć info o tej imprezie z naszej strony www. "W niedzielę, 27 grudnia 2009 r. tradycyjnie na Gontyńcu odbyło się spotkanie wszystkich sportowców, aby w ten niecodzienny sposób podsumować stary i przywitać Nowy Rok 2010 Organizatorami tego wydarzenia byli: Chodzieskie Towarzystwo Rowerowe oraz znane firmy: Drutex i Gelam. Najliczniejszą grupę stanowili nasi kolarze w liczbie 30 osób, byli też biegacze, wędkarze, miłośnicy jazdy konnej, narciarstwa. Na wszystkich w nagrodę za wjazd na najwyższe wzniesienie północnej Wielkopolski czekał pyszny bigos, kiełbaski z ogniska oraz wyśmienity grzaniec (było minus 2 stopnie). Okazało się, że wśród sportowców był też burmistrz miasta Chodzieży Jacek Gursz (przyjechał na rowerze) oraz starosta chodzieski Mirosław Juraszek (trasę przebył konno). W trakcie posiłku wspominano wydarzenia sportowe, które odbyły się w naszym mieście oraz rozmawiano o planach na najbliższy okres. Po tym wzniesiono tradycyjny toast za sukcesy sportowe i pomyślność w nadchodzącym Nowym Roku 2010."
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.