STORMRIDER Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 Witam. Chciałbym przekazać informację o nowym maratonie MTB w Słubicach, który ma się odbyć w dniach między 2 a 4 lipca 2010r. Pod tym adresem znajdziecie więcej informacji: http://osir.slubice.pl/hanza-maraton/
piootrj Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 Zapowiada się ciekawie. Zapisałem się, mam nadzieje, że uda się wybrać na te zawody, w tych okolicach jeszcze nigdy nie byłem.
bzdecikk Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 Ostatnio dostałem cynk o tych zawodach. Pierwszy maraton w moich okolicach I to jeszcze tak blisko Na pewno się zjawię
SLIMLINE Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 A jeśli ktoś ma ochotę już poćwiczyć to 20.03.2010 w Fitness Klubie SlimLine w Rzepinie odbędzie się maraton Indoor Cycling POLECAM
Pitof Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Zapowiada się ciekawie. Zapisałem się, mam nadzieje, że uda się wybrać na te zawody, w tych okolicach jeszcze nigdy nie byłem. To polecam. Wychowywałem się tam, całkiem ładne miasto!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.