niestrawny Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 jakby wolniej: Calvin Harris - Feels (Video 2) ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean Halsey - F**k Yourself Elliphant - One More (Official Video) ft. MØ Mura Masa & Charli XCX - 1 Night (Official Video) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Leila K. "Ca plane pour moi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Powitoł Nie mogę sobie tego wyrzucić z głowy... Co gorsza, 5letnia Córka też chodzi po domu i "chachacha-chacha-chacha" Ylvis - The Fox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 FitnessGlo - Timebomb petarda! Celldweller - ShutEmDown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 @ishi wiecej prosze takich kawalkow! Boskie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Cliff Lin - Total Annihilation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Hypnogaja - They Don't Care Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 AC/DC - Let There Be Rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Odkopuję temat po prawie dwóch miesiącach - chyba złota łopata się należy Właściwie nie muszę nic pisać, bo muzyka obroni się sama w tym przypadku, ale jednak napiszę Utwór z większym kopem energetycznym niż pozornie bardziej energetyczne, a tylko ciężej brzmiące współczesne zespoły ( sporo by się takich znalazło ), a więc Panie i Panowie, przed Wami Porter Band w super - hiperenergetycznym klasyku ( '80 ) polskiego rocka Refill ! PS Bębniarz ostro jedzie z koksem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Mrozu - Sierść Mrozu feat. Tomson - Jak Nie My To Kto Mrozu - Houston Mrozu - Rewolucje Jak cała płyta ZEW Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Krzysztof Zalewski - Przyjdź w taką noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Delvon Lamarr Organ Trio "Warm up set". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Powitoł Takie lekkie pobudzenie, ale pobudzenie iBenji - BOOM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Jean Michel Jarre "Popcorn" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Dredg - I Don't Know I Am Giant - Purple Heart Wystarczy tego posłuchać i dzida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Kiedy jestem w lesie sam a słońce dopiero wstaje: Kiedy cisnę do pracy przygotowany na codzienną walkę: Kiedy trafi się podjazd na treningu: Kiedy się nie chce ale trzeba: Jak myślę, że nic nie muszę... i chyba też nie chcę: Gdy pada i mam mieszane odczucia z jazdy: Gdy boję się zjazdu i potrzeba agresji co by opanować strach: Kiedy wracam zmordowany i pod wiatr: Na razie tyle Wybaczcie, że post na rolkę papieru toaletowego, ale wolałem raz a konkretnie. Jak złamałem jakiś regulamin to przepraszam i proszę o info jaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imitac Napisano 6 Października 2018 Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Same stare dobre kawałeczki mi się przypominają. Zaczynając od: przez: stopniowo nabierając coraz więcej energii: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusromanus Napisano 20 Października 2018 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 orbita wiru - my maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 The Midnight - Kids (Full Album) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SerQ Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Ostatnio mnie wzięło na powrót do elektroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 28 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Część energetyczna "Khalouni khalouni" Khaleda,Faudela i Tahy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marylka69 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 a ja męczę ten kawałek Lubię też to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Koniec "miętkiej gry" : The Cult - Fire Woman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Większość z tego kanału. https://www.youtube.com/channel/UCVugTmbHJu-gvMsaLaak5AA Ostatnio np. gościu wrzucił np. to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Ostatnio przy intensywnych treningach gdy jestem na skraju zalamania pomaga mi ta piosenka, a w szczegolnosci fragment od 3:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.