Mod Team adamos Napisano 10 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 polska kompozycja i wokalPati Yang - Near to God Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Dość egzotyczny, bo hiszpański rock z hiszpańskim wokalem z 1990 roku : Héroes del Silencio - Entre dos tierras Dla mnie z niezłym wykopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 [media][/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 So Are You • Dub FX [ Official Video ] with Lyrics [ CC ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arassuil Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Billy Talent - Viking Death March https://www.youtube.com/watch?v=k9W4eNhL2X8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 PowitołJak mi się Die Antwoord - "Fatty Boom Boom" przejada to czasem zapodaję Żywiołaka i "Mój Miły Rolniku" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Meat Katie i jego słynne Can't Hear Ya! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Bassnectar - DJ Vadim - Maximum ft. La Methode (Bassnectar & ill.Gates Remix) (Official) Męskie Granie. 2014. GrubSon & Tymon Tymański – Nie jestem B.O.K - 13 Poderżniemy gardło śmierci (W Stronę Zmiany LP 2011) Godbite - "Bear in Mind" (Live - 2013) Official Live Video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Zapoznałem niedawnymi czasy zespół Little Big, robią bardzo wchodzące w głowę często prześmiewcze kawałki, pomimo zupełnie innych upodobań muzycznych już zawsze będą na moich playlistach, moje flagowce: Everyday I'm drinking From Russia from love Give me your money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Hellyeah - Cowboy Way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Sukh Knight - Knightlife Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Nowy "nabytek" Blackmore'a - power/heavy metal Lords Of Black - Everything You're Not https://open.spotify.com/track/5bI4E5SwT1LlXNI6xYQV1c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Stare ale jare Łąki Łan - Jammin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xalven Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Ostatnio mnie bardzo męczy: Arion feat Elize Ryd - At The brake Of Dawn https://www.youtube.com/watch?v=8Be2HJ8Rpxw i Shinedown - Devour https://www.youtube.com/watch?v=0QXNtLaOnSE +5-10 km/h hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Nie zapominajcie o klasykach napędu,także rowerowego. Tutaj George Thorogood "Bad to the bone" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xalven Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Dzisiaj wpadł mi ten kawałek w uszy,świetny mimo że nie mój klimat. Betsie Larkin & Andy Moor - Not Afraid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Sonar - Vaga RYSY - I Will Fly feat. Justyna Święs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Powerwolf - Amen And Attack! Powermetal, szybkie. Jak komuś przeszkadza dość religijna treść, to ma problem jestem polakiem i mam gdzieś że kogoś obrażam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Iggi Pop "Real wild child" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Dub FX • Fake Paradise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Dżunglista Rmx hita lat 90tych :] Snow - Informer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Bisz / Radex - PotlaczNowość od B.O.K , niedługo nowa płyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Blu Mar Ten - By The Time My Light Reaches You I'll Be Gone (Klute Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raise Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Koven - Get This Right https://www.youtube.com/watch?v=nkyqYsktaMs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Red Hot Chilli Peppers - Dark Necessities Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.