goldbloom Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Trivium - Strife dosyć szybkie, fajny refren; metal https://open.spotify.com/track/15zUfY9L1p7bN9JsgaTAP0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Under This - Battlefield (Original Mix) https://www.youtube.com/watch?v=SRRXKbH4rMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Z mocnym, budzącym kontrowersje tekstem Luxtorpeda z nowej EP-ki.Luxtorpeda - Shoah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duratec Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Słucham czasami luxtorpedy. Mają potencjał, jednak troszeczkę grają na jedno kopyto jak dla mnie. Coś dla fanów Alter Bridge Gdyby ktoś nie wiedział jest nowe Paradise Lost i zaczyna się tak. Tempo doomowe, mroczne z epicką gitarą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Dobre, dynamiczne tempo Hurricane Dean - Arsenal of Colors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 chiba nie byuo... Puretone - Addicted To Bass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 ciężko mi było się przekonać do aż tak młodego rapera, ale jest to coś innego, co nie pozwala mi się oderwać. całą epke daje: Taco Hemingway - Umowa o dzieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe pozytywne, dosyć szybkie; pop https://open.spotify.com/track/5unfeZUhKhICP73CDYBW4N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Lady Gaga - Applause bardzo dobry rytm, wpadaw ucho; dosyć szybkie; pop https://open.spotify.com/track/1C79CxJdMHjk9RkwX04DRh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Ogólnie polecam ich 2 płyty -Five finger death punch - The wrong side of heaven część 1 i 2 a z niemetalu - soundtrack z wyścigów Asphalt 8 Airborne pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Coś starego a zarazem nowego. Brzmienie ze starych dobrych lat ale płyta z zeszłego roku. Rival Sons - Rich and the poor. Tempo spokojne, jednostajne ale przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Lady GaGa - Edge Of Glory prosty, ale efektywny refren ; średnie tempo; pop https://open.spotify.com/track/0ddj5KtNqJ75lOJzgZNFFc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AktywnyAmator Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Disturbed Down with the sickncess (Ruben K Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Po japońsku jeszcze chyba nic nie było. Strong Style - Dakkan Nippon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Po 4 latach przerwy wraca Disturbed - nowy album już 21 sierpnia! Kto już czeka? Mała zapowiedź:Disturbed - The Vengeful One Pisałem już, że z ostatniej płyty KSU spodobał mi się tylko kawałek "Moje Stąd", ale zmieniam zdanie i do power-listy dodaję jeszcze "Ciemne Ścieżki". KSU - Ciemne Ścieżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 klasyk...Led Zeppelin - Whole Lotta Love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 klasyk... ... i jego świetna, gitarowa wariacja w hołdzie autorom Lenny Kravitz - Whole Lotta Love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Według mnie są utwory których nie powinno się coverowac w ogóle, ale że impreza była szczytna to można przymknąć oko I ta łezka Planta w Starway to Heaven.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Paradise Lost - No Hope In Sight DMX - Where The Hood At Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Discharge "They Lie You Die" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Co prawda cover, ale ile serca na scenie i energii w tłumie Enter Shikari - Insomnia Live at Brixton Academy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Hybrid - If I Survive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 P.O.D. wydał nowy album zatytułowany Awaking. Może ktoś lubi. Mi spodobał się kawałek This Goes Out to You. Jest moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Razorblade - Never Fade Away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Według mnie są utwory których nie powinno się coverowac w ogóle, ale że impreza była szczytna to można przymknąć oko I ta łezka Planta w Starway to Heaven.. Kravitz dał radę,a panie w Starway niestety nie ( moim skromnym zdaniem ). Midnight Juggernauts - Into the galaxy Foals - Inhaler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.