Mod Team adamos Napisano 14 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Dub FX & Zgas Było. (wyszukiwarka crust) Ale jak już jesteśmy przy Dub Fx'ie to dwie nowości: Dub Fx - Don't Give Up Dub Fx - Intensions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Young MC - Know How (Stanton Warriors Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Enharjarna - Cash Was A Punk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 adamos, fakt nie sprawdziłem, 2:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Young MC - Know How (Stanton Warriors Remix) Dobre! ______________________________________Fajny ten rok. Najpierw nowe Prodigy, a teraz The Chemical Brothers wyskakują z premierą nowego krążka już w lipcu tego roku. No i tradycyjnie będzie bardzo energetycznie. Tu z najlepszym chyba najbardziej charakterystycznym reprezentantem legendarnego już A Tribe Called Quest, Q-Tip'em.The Chemical Brothers - Go (Ft. Q-Tip) ...i jeszcze coś z nowej płyty Major Lazer:Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 DEVILDRIVER - Sail ( tego wykonania nie było) COAL CHAMBER - I.O.U. Nothing ( kolejny powrót) Chevelle-Arise ( najpierw mnie drażnił a teraz kopie jak w nocy latam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 DMF - I Hate Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 W sam raz na krosiarskie maratony Within Temptation - Faster (The Unforgiving) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Discharge - You Have The Gun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JADD Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 W sam raz na krosiarskie maratony Within Temptation - Faster (The Unforgiving) Faktycznie Epic ! Dzięki ! Dodam coś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peludito Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Długo miałem dylemat, czy jeździć w słuchawkach, bo mam tylko zamknięte i dokanałowe, ale teraz już nie jeżdżę bez słuchawek, tyle że mam oczy dookoła głowy. U mnie głównie elektronika: Amon Tobin, Ametsub, Backini, Dimlite, Pest, Forss, Romare, mnóstwo rzeczy z Sonar Kollektiv, Zero dB, FaltyDL, bardzo często Luke Vibert / Wagon Christ, Little Dragon, godzinami mogę wymieniać. O, Kolektiv Turmstrasse miażdży, to jest bardzo energetyczna, świetnie zrealizowana, opór transowa elektronika. Często pada na hip-hop - stary Common, SinSight Trio, Nieve, Herbaliser, Incise, Francuzi - nieśmiertelni Alliance Ethnik, Menelik albo MC Solaar. Przy rocku też mi się zdarza śmignąć, ostatnio przy One Hot Minute Red Hotów w deszczu cisnąłem i bardzo miło to wspominam Dużo zależy od nastroju / trasy / pogody, jak mam ochotę się pobujać na luzie o zachodzie słońca - odpalam sobie jakieś odrealnione plumkanie, a innym razem mam ochtotę pocisnąć przy jakimś wydumanym diphałsie. Czasem lecę w reggae, głównie w upały - Brahim, Baobab, Mutabaruka, Protoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Hunter - NieRaj https://youtu.be/WmIFX2Z6q8w Hunter - Kiedy Umieram https://youtu.be/515nZ-sfhBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Flack.su - T-brake (Beta Remix) Backdraft - Headcharge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Zac Brown Band ft. Chris Cornell - Heavy Is The Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Za mało "mainstreamowe" więc bez teledysku ale mocno energetyczne. Mahalia Barnes & The Soul Mates feat. Joe Bonamassa - If I'm In Luck I Might Get Picked Up https://soundcloud.com/mascotlabelgroup/01-if-im-in-luck-i-might-get-2/s-OW6fK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Utwór instrumentalny,ale z niesamowitym wykopem : The Chamber - https://www.reverbnation.com/playlist/view_playlist/-4?page_object=artist_170480# Dla zainteresowanych bębnami w wykonaniu kanadyjskiej perkusistki ( cover ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Cock Sparrer - Spirit Of 76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zangetsu Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Epica Kingdom of heaven (A new age dawns Part V) 13 minut muzycznego orgazmu PS. Epica będzie na Ursynaliach, ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Rodzima produkcja. Urywa łeb. Du:it - Suoud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Dzisiaj wpadł mi w ucho taki oldschool'owy kawałek. I nie chce wyjść. No i ta Antonina z teledysku też niczego sobie Tom Boxer feat. Antonia - Morena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Enharjarna - Enharjarna II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.