cinek1987cinek Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Mam wrażenie, że tu tylko rockowcy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Mam wrażenie, że tu tylko rockowcy ;/ Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one Ja osobie także uważam ze porządny rock i metal daje najlepszego kopa podczas jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Mam wrażenie, że tu tylko rockowcy ;/ to może popsuję to wrażenie (choć bez gitarki się nie obejdzie ) Reverend and the Makers - Out of the Shadows Coś nowszego? Proszę bardzo: Reverend and the Makers - Detonator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No już lepiej chłopaki! Też czasami lubię posłuchać rocka, ale metalu nie koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ale metalu nie koniecznie A za przeproszeniem ktoś ci każe ? Co to za miauczenie ? nie podoba sie temat, nie wchodź, nie czytaj, nie słuchaj. Ja np nie narzekam jak ktoś zapodaje electro, dance, hip hop czy inne gatunki za którymi specjalnie nie przepadam. Temat jest do energicznej muzyki, jak np Bohdan Smoleń, czy Rysiu Rynkowski dają ci kopa podczas jazdy, możesz ich tu umieścić, choć to pewnie spowodowało by ciekawe komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A za przeproszeniem ktoś ci każe ? Co to za miauczenie ? nie podoba sie temat, nie wchodź, nie czytaj, nie słuchaj. Ja np nie narzekam jak ktoś zapodaje electro, dance, hip hop czy inne gatunki za którymi specjalnie nie przepadam. Temat jest do energicznej muzyki, jak np Bohdan Smoleń, czy Rysiu Rynkowski dają ci kopa podczas jazdy, możesz ich tu umieścić, choć to pewnie spowodowało by ciekawe komentarze I po co ta frustracja?? Za przeproszeniem. Po prostu przewinąłem kilka stron tematu i sam rock i metal, stąd moje pytanie. Jednak myliłem się i jest git. Więc wrzuć sobie na luz. Szkoda nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 kilka stron tematu To przejrzyj więcej niż tylko kilka stron.______________________________________Kasabian - Steviei żeby nie było, że tylko rock & metal: Rob Bailey & The Hustle Standard - Hungry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Clubmaster - Summer Night Beatz Całkiem nadające sie do jazdy sam używam żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 A Ktoś z Was używa Spotify etc.? Fajne playlisty można znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Ja korzystam bo nie mam gdzie stawiać nowych płyt Arctic Monkeys - Stickin To the Floor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 State of Mind - Sun King Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Dużo pozytywnej energii daje mi kawałek a-ha - Take On Me https://www.youtube.com/watch?v=djV11Xbc914 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Die Antwoord jak najbardziej na + Ode mnie Strachy na Lachy - Awangarda, jazz i podziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Indie popowy energetyk Foster The People - Best Friend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 To może coś ze starodawnego punka: SHAM 69 - Borstal brakeout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Arctic Monkeys - From Ritz To Rubble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Sodom - In War And Pieces Sodom - odcinek nty; szybkie, bardzo energetyczne http://open.spotify.com/track/1wEIdJo0Dm2AaMouDajNCd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 A u mnie z tapety ostatnio nie schodzi człowiek z kubłem na głowie Buckethead - Lotus Island Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Energetyczne. Bardzo. Stereophonics - Trouble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duratec Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 A u mnie z tapety ostatnio nie schodzi człowiek z kubłem na głowie Buckethead - Lotus Island Dobry gust! Prawie 60 wydanych pike-ów w tym roku. Jest czego słychać. Brutalnie + video arcydzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jedne z najlepszych gardeł mocniejszej muzy plus Timo Tolkki, który najwyraźniej już wygrzebał się z mentalnych problemów. Nic odkrywczego, ale energia jest. Czyli Allen Lande - Down from the mountain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja ostatnio wracam do punk rockowych płytek, których daaawno nie słuchałem Pennywise - F**k Authority Pennywise - Bro Hymn Chyba jeszcze nie było, aż dziwne toż to z soundtracka "Seasons" Boysetsfire - Rookie I jak jestem przy "Seasons" to tego też chyba nie było: Rise Against - Like The Angel Niestety tutaj nie mogę znaleźć fragmentu filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Levity brakes - The Floor Wolfmother - Woman https://www.youtube.com/watch?v=tQPNredrDO0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Próbowaliście kiedyś ogarnąć ten temat, tzn wyciągnąć z niego to co najlepsze? Nawet jeśli nie, to pewnie domyślacie się, że to prawie niemożliwe, a wynika z konstrukcji tematu na forum dyskusyjnym. Postanowiłem zrobić takie podsumowanie na własny użytek, bo akurat mam nadmiar wolnego czasu. Pomogło mi to, że od dawna równolegle dodawałem podobające mi się kawałki, które się tutaj pojawiały, do listy na Spotify zawierającej w tej chwili około 900 piosenek. Co prawda, początkowo miało być TOP 50, ale ostatecznie skończyło się na 100 z jakichś 250 po wstępnej selekcji. Subiektywne podsumowanie tego tematu - głównie metal i rock. Najlepsze z najlepszych, wybierane z bólem serca przez 12 godzin. Wiele odpadło, zostały tylko killery. Kawałki, które mają za zadanie sprawić, że poczujesz w sobie siłę TOP100 NA YOUTUBE niekompletne TOP100 NA SPOTIFY ponieważ na Spotify nie ma wszystkiego AC/DC - Shoot To Thrill AC/DC - Thunderstruck Annihilator - Fiasco Annihilator - W.T.Y.D. Belinda Carlisle - Heaven is a Place on Earth Billy Idol - Shock to the System Black Sabbath - Die Young Black Sabbath - Glory Ride Black Sabbath - I Black Stone Cherry - When The Weight Comes Down Blind Guardian - Mirror, Mirror Bloodhound Gang - The Bad Touch Bon Jovi - Livin' On A Prayer Bryan Adams - Summer Of '69 Cheap Trick - Mighty Wings Crystal Viper - Gladiator, By The Blade Demons & Wizards - Love's tragedy asunder Derek & The Dominos - Layla Dethklok - Bloodrocuted Dio - Rainbow In The Dark Disturbed - Indestructible Europe - The Final Countdown Exodus - Blacklist Exodus - Impaler Exodus - Riot Act Gary Moore - Out in the Fields Genesis - Jesus He Knows Me Godsmack - I Stand Alone Gojira - The Heaviest Matter Of The Universe Halford - Made In Hell Iced Earth - Declaration Day Iced Earth - Highwayman (Cover) Iced Earth - Transylvania (Cover) Iced Earth - Travel in Stygian [Live] Iron Maiden - Aces High Iron Maiden - Rime Of The Ancient Mariner [Live] Iron Maiden - Running Free [Live] Iron Maiden - The Trooper [Live] Judas Priest - Leather Rebel Judas Priest - Painkiller Judas Priest - The Sentinel Judas Priest - Turbo Lover Kenny Loggins - Danger Zone Kreator - Impossible Brutality Kreator - People Of The Lie Kreator - Violent Revolution Lamb of God - Hourglass Limp Bizkit - Take A Look Around Manowar - Fighting The World Manowar - Hail And Kill Manowar - Kings Of Metal Manowar - Metal Warriors Manowar - Warriors of the World Megadeth - Peace Sells Megadeth - Tornado of Souls Metallica - Creeping Death [Live] Metallica - Dyers Eve Metallica - Fuel [Live] Monster Magnet - Heads Explode Motorhead - Ace Of Spades Mutha's Day Out - What U See/ We All Bleed Red Nightwish - Bye Bye Beautiful One Direction - One Way or Another (Teenage Kicks) Pantera - Cowboys From Hell Papa Roach - Dead Cell Queen - I Want It All Queen - Princes Of The Universe Queensryche - Queen of the Reich Rage Against The Machine - Guerrilla Radio Rollins Band - Are You Ready? Rollins Band - Get Some Go Again Running Wild - Under Jolly Roger Sabaton - Carolus Rex Sabaton - Into The Fire Sabaton - Nuclear Attack Sabaton - Unbrakeable Satyricon - K.I.N.G. Scooter - Faster Harder Scooter (Radio Edit) Scorpions - Rock You Like A Hurricane Seether - Gasoline Slayer - Angel of Death [Live] Slayer - Black Magic [Live] Slayer - Expendable Youth [Live] Slayer - Postmortem [Live] Slayer - The Antichrist [Live] Sodom - City Of God Sodom - In War And Pieces Sodom - Marines Sodom - Stalinorgel Sodom - That's What An Unknown Killer Diarized Soulfly - Carved Inside Stone Sour - Made of Scars The Immortals - Techno Syndrome 7 Inch Remix (Mortal Kombat Theme) The Offspring - Come Out And Play The Offspring - Nitro (Youth Energy) The Offspring - Self Esteem UFO - Doctor Doctor Within Temptation - Faster Wolf - I Am The Devil Young Heart Attack - Sick of Doing Time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dobra robota , jednak ja bym wiele wywalił a wiele innych wstawił nie mniej jednak o gustach się nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.