goldbloom Napisano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 The Clash - I Fought The Law średnie, równe tempo The Clash – I Fought the Law Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 I do not believe it was ... In Flames - Dialogue With The Stars tempo średnie, ale pozytywne brzmienie wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Trochę się temat zakurzył. In Flames A słyszeliście najnowszy album? Nie wiem, co się z nimi porobiło, ale to chyba nie jest właściwy kierunek.A ode mnie:Soulfly - Back To The Primitivei taki oldschool'owy, ale nakręcający brytyjski undergroundSasha - Fundamental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dynamiczne The View - Grace I trochę jesienny klimat.Monotonia i melancholia Tantric - brakedown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Metallica - For Whom The Bell Tolls (wersja z "S&M") motywujące, i stałe tempo Metallica – For Whom The Bell Tolls (Live with the SFSO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Płomyka jeszcze raz In Flames - Trigger tempo zmienne, szybkie i średnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Knite Riderz (ft MC Spyda) Matrix & Futurebound High Contrast - Passion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Energetyczny kawałek i motywacyjny teledysk w gratisie. Frankie Chavez - Fight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Mam nadzieje ze nie było Spiderbait - Black Betty Dość energiczne i jak mi sie wydaje fajne do ścigania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Hehe... kawałek z filmu "Wiosła w dłoń". Dość zakręconej komedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Nie wiem czy to z filmu ... znam to od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Cóż, film nie nowy bo ma z dziesięć lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Też trochę oldschoolowa muza Guano Apes - Big in Japan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Nie było by problemu jak by ... ehmm BYYYŁŁŁOOOOO i teraz takim kablem od żelazka w dupsko pasuje przylać nie dlatego ze było, tylko że nie napisane poprawnie jest ... poprawiać trzeba za co niektórymi jak za dziećmi z podstawówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Że było to nie wiedziałem Nie jestem w stanie przejrzeć wątków a za niepoprawną pisownię- SORRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Sodom - Witching Metal klasyczna młócka w szybkim tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Sodom - Outbrak Of Evil klasyczna młócka w szybkim tempie 2 http://open.spotify.com/track/3KjJdFGBkf2XE0CJtSnPeP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Energia, gitara wszystko rozp... Dobre znaczy się: Kid Rock - Rock N Roll Jesus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Ostatnio ten kawałek wpadł mi w ucho i tak juz jakoś został na razie :-) AC/DC - Play Ball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 AC/DC - Play Ball +1 Przesłuchał już ktoś nowy album? Warto? (pytanie retoryczne )____________________________________Ladytron - Destroy Everything You Touch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Wczoraj cały dzień w kółko na okrągło to leciało z moich głośników. Czyli płytka AC/DC - Rock or Bust [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Wczoraj cały dzień w kółko na okrągło to leciało z moich głośników. AC/DC - Rock or Bust Album także i u mnie. Mega fajna jest ta trójwymiarowa okładka! Jako że jest dobrze, to dorzucam jeszcze tytułowy AC/DC - Rock or Bust I jeszcze coś z półki post-progressive z efektem "WOW!". Oby więcej takich polskich kapel. CEREUS - Requiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Byli w Stodole w zeszłym tygodniu, a ja jeszcze dziś zastanawiam się czy się pochlastać czy rzucić z pierwszego piętra, że nie dałem rady dotrzeć. Gogol Bordello - Wonderlust King Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Mike oldfield - top of the morning https://www.youtube.com/watch?v=gUPt8yXP3-g Pozytywne, średnie tempo, miłe do jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Coma - Deszczowa piosenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.