Ziemko Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Trochę żywiołowego punka. Paramore - Ignorance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 U mnie często takie rytmy w słuchawkach Polecicie coś z tych klimatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Trochę żywiołowe Szwedki. ABBA - Waterloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Nie mam pomysłu na zapowiedzenie tego kawałka. Po prostu energetyczny Deyacoda - Alive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BromboTurtle Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 na sloneczne popoludnia polecam modern-retro funk&soul (wytwornie min Tru Thoughts, Record Kicks, Freestyle Records) czyli cos ala to pamietam ze jadac do pracy (znienawidzonej;) mialem zawsze pieknego banana:D z taka muza na uszach (przy okazji polece dobre sluchawki na rower - shure se215 - pancerne, rozrywkowe w brzmieniu i wiatr tak nie szumi jak w innych modelach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Brass Monkey - Beastie Boys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Oy, pamiętaj o dopisaniu tytułów żeby przeglądarka chwyciła. Z dawnych dobrych czasów, najlepszych zdaniem niektórych (w tym mua) Metallica - Dyers Eve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 RUN-DMC vs. Jason Nevins - It's Like That - fajnie się jedzie przy tym kawałku Paffendorf - Smile Paffendorf - Ruf Mich An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Jak ma być energetycznie to coś, co zagrzewało mnie dziś do szybszego kręcenia: "Tales From The Mental Asylum: Chapter Two" http://www.beatport.com/release/tales-from-the-mental-asylum-chapter-2-mixed-by-indecent-noise/1348227 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ha-ha jedna z moich ulubionych kapeli wraca do gry. Dla przypomnienia jeden z najenergiczniejszych kawałków. brakeeing Benjamin - Medicate https://www.youtube.com/watch?v=JnHvGBdJ1BQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Avicii - Wake Me Up dosyć szybkie, równe tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 The Glitch Mob - Can't kill us Lekkie, przyjemne, elektroniczne. Pistol Shrimp - Between us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Flux Pavilion - I Can't Stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vindur Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 U mnie często takie rytmy w słuchawkach Polecicie coś z tych klimatów? Dobre to! zapoznam się z podobnych klimatów polecam: - Infected Mushroom np. Project 100 (poniżej) albo Becoming Insane Pozostałe propozycje wrzucam tylko jako same linki: - Shpongle np. album Nothing Lasts But Nothing Is Lost - miejscami spokojne, ale też potrafi dać kopa i coś trochę innego, co właśnie usłyszałem po raz pierwszy.. od razu pomyślałem, żeby wrzucić na playlistę rowerową: - The Dandy Warhols - While Gold Na pewno znalazłoby się też od groma kawałków metalowych i rockowych. Pierwsze, co mi przyszło do głowy: - AC/DC - Girls Got Rhythm Dobry dubstep też nie jest zły, np. wspomniany Flux. O, i jeszcze na podjazdy, albo kiedy brak sił na ostatniej prostej: - Rob Bailey and The Hustle Standard - Try 'n Hold Me Back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Riva- Stringer Deorro- five hours Starsplash- Fly away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Wolf - Killing Floor nowy Wolf w średnim tempie http://bosapatrycja.wrzuta.pl/audio/2KOn00RGysR/wolf_-_killing_floor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Szukajka nie pokazała a przecież jazdę trzeba z kimś dzielić - FLOW większy The Black Crowes - Share the Ride. Nie wiem jak energetyczne bo jeszcze do tego nie jeździłem ale na bank pozytywne i i jeszcze coś takiego. Bombay Bicycle Club - Always Like This. Rześkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Wolf - Frozen super riff! , dobrze nakręca; średnie tempo http://bosapatrycja.wrzuta.pl/audio/5fGT3rsBg9v/wolf_-_frozen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Fajnie śmiga ten kawałek, zwłaszcza na dobrym, mocnym zestawie audio:Kongos - I'm Only JokingI jeszcze najnowszy Maleńczuk w dobrej formie:Yugopolis & Maleńczuk - Sługi Za Szlugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Aurora - Eg Veled Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Budka Suflera - Woskowe Dusze dosyć szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Hedflux & Neurodriver - Energy Vibration (Nanosphere Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Wizard - Midgard's Guardian "kill the troll" - typowy power metal, dosyć szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2014 @goldbloomPo tym, jak wrzuciłeś kompozycje Romualda Lipko i spółki myślałem, żeś się gdzieś mocno wywalił. Ale jest szybki powrót na właściwe tory. ________________________________Drowning Pool - RegretI jeszcze świeżynka od FiszaFisz Emade Tworzywo - Pył (ft Justyna Święs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Ostatnia płyta jest genialna, a po deszczowym koncercie w Katowicach kocham ich jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.