Ziemko Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 @@adamos, za ten wiat masz ode mnie kawałka ( Zac Brown Band - The Wind ). Pojeździj se A teraz poważnie. The Bishops - The Polygonn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ok, widzę że się nazbierało dużo gładziutkiego kizi-mizi. Czas trochę przewietrzyć . Klasyk. Pantera - Strength beyond strength I mniejszy klasyk. Primal Fear - Nuclear fire http://www.youtube.com/watch?v=l4ghTjktU-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Wyszukiwarka niestety nie działa dobrze na tym forum, a w szczególności w tym temacie. Nina Simone - Sinnerman bardzo dobre do jazdy w jednostajnym tempie; ale, na marginesie, chyba się starzeję... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 @@Sol, WAT? A już miałem wrzucać coś pokroju Kasabian - Eez-eh No to może coś z półki Seether'a. Energetyczny kawałek Seether I coś równie energetycznego. Volbeat - The Mirror and the Ripper http://www.youtube.com/watch?v=_eZegWcXW-Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ktoś wcześniej pytałpo grzyb sie czepiam wstawiania linkow ... a no po to: Mannam - Raz dwa, raz dwa http://www.youtube.com/watch?v=Z6A4jkM3XV8 Daje niezłego kopa Jak było to sorry Teraz ... w poprzednim odcinku: Panowie i panie także. Uroczyście nominuję następujące osobistości: - ziemko- Grand231- Vaissy- DonKiszot- Sotnikov- next- yakuza79- Kakadu90- evildick- Synergy- szewka Do ustnego ostrzeżenia udzielanego prze zemnie w tejże jakże uroczystej chwili. Sa to osoby z tylko 3 ostatnich stron, bo nie chce mi się siedzieć i wypisywać ... Otóż owe osoby wbrew Zasadom tego tematu dodają linki bez dodatkowego napisania autora utworu. Jest to o tyle istotne ze jak link z przyczyn bliżej nie określonych wygaśnie nie wiadomo co sie pod nim kryło. Fajnie jest jak widzę np posty pana Sol, Goldblooma czy Adamosa bo wiem ze tam nawet zaglądać nie muszę, bo i tak będzie wszystko ok. Wyczytane z ambony osoby, jeżeli nie zaczną się dostosowywać zaczną, zbierać punkty Bayback ... Kontynuując tradycje wyczytywania Z ambony na sumie urwipołciów co nie pisża jak trzeba ... :DonKiszot x2matfre96 x2ishi x2venom2000Kakadu90Quba88owrukytMJRegulnextadhediamkucharzfilipgolarzmichuuu - i ty Brutusie ...zawoduwa To są osoby których posty poprawiałem ( nie wszystkich) i są nominowane do rozdawania nagród w postaci wycieczek wypoczynkowych oraz punktów PaYBack. Jak zobaczę jeszcze jeden post zwłaszcza 3 liderów w tej kategorii, który będzie nie tak jak trzeba ( a cytat mojego własnego posta uwidacznia dlaczego to dość istotne) walne piękne wakacje, a co, pełne 2 miesiące wypoczynku. Ja nie będę tu godzinami jednego tematu poprawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 pięć dwa - psalm 52 pięć dwa - w tęczowych barwach malowany dzieńdwa nowe kawałki z nowej płyty Pięć Dwa. do spokojnej jazdy jak najbardziej edit: gańba, gańba. już poprawiłem i mam nadzieję, że sie nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 In Flames - The Mirror's TruthIn Flames - Trigger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Polska kapela, chyba już nieistniejąca (szkoda) . Delight - Divided http://youtu.be/GDLWH1s6kic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 zawoduwa ... czy ty mnie chcesz zdenerwować ? przeczytaj co napisałem nad twoim postem ... przmyśl o co kaman, jak nie wiesz, to sie zapytaj a jak nie to ładuje wakacje o jakich pisałem ... Dla rozluźnienia Dr. Bombay - HolaBaloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Pięć Dwa - Bellissimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Dinozaurzy punka Anti Nowhere League - Skulls And Bones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisNia1902 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Hilltop Hoods - The Nosebleed Section Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Carcass - Incarnated Solvent Abuse NASUM - "Wrath" PIG DESTROYER - "Loathsome" The DILLINGER ESCAPE PLAN - "Setting Fire To Sleeping Giants" Glassjaw - Siberian Kiss CONVERGE "No Heroes" Haratacze - Mam to w dupie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Thrashowo: Bonded by Blood - Sector 87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 mastodon - curl of the burl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Kolejna ciekawa polska kapela z dobrym wygarem. Slave - New Beginninghttps://www.youtube.com/watch?v=x6MRkfXLTSk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 H2O - "What Happened?" Sick Of It All - "Scratch the Surface" Cro-Mags - The Other Side Of Madness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Takie tam, pitu-pitu na rozluźnienie...Alice In Videoland - We Are Rebels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Brathanki - Czerwone Korale średnie/szybkie tempo A to nawet lepsze Brathanki - Gdzie Ten, Który Powie Mi szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Chromeo feat. Solange Knowles - When the Night Falls (Lifelike Remix)https://www.youtube.com/watch?v=ZBdUnrMmeXo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Iron Maiden - The Rime Of The Ancient Mariner średnie, równe tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 clutch - slow hole to chinazdecydowanie szybkie tempo alabama thunderpussy - brave the rain tyż szybkie toto - africa wolne. ahh, gta vice city Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Coś na rozruszanie kości The Hives - Try It Again I równie dobre temp The All-American Reject - Move Along Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Pamiętam ich ze Sonisphere 2011, ale jakoś mi nie "podeszli" na żywo.Teraz, z czasem kiedy przyszła nowa płyta brzmią jaby trochę lepiej. Volbeat - Dead But Rising Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.