goldbloom Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Odebrałem numerek na niedzielną Mazovię, więc kawałek motywacyjny z mojej ulubionej płyty Exodusu: Exodus - Forward March szybkie, z dobrymi gitarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ed Sheeran - I See Fire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Przyznam że na nowy album Delain czekałem dość niecierpliwie. Na rozgrzewkę, promujący ów album Your body is battleground Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Sepalot - Let's have some glue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 @up W czym Ty siedzisz Kolego? To tramwaj jest?Lekko się zdziwiłem, jak przeglądarka pokazała, że jeszcze nie było... Rammstein - Ich Willhttps://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Martin Garix - Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Jak potrzebujemy mocnego powera to polecam: Imagine Dragons - Radioactive (Synchronice Dubstep Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 CHTHONIC - Supreme Pain for the Tyrant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 A ja do tej pory wzbraniałem się przed jazdą w słuchawkach. Teraz widzę jak duże są plusy jazy z dobrym beat'em w uchu. Dj Antoin - Sky Is The Limit http://youtu.be/wfCvWsqvf40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Cover, ale moim zdaniem lepszy od oryginalu, i jeden z najbardziej nakrecajacych kawalkow jakie slyszalem w ogole. Against All Authority - Centerfold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Sepalot - Let's have some glue Dobra nuta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 @up W czym Ty siedzisz Kolego? To tramwaj jest? Lekko się zdziwiłem, jak przeglądarka pokazała, że jeszcze nie było... Rammstein - Ich Will https://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34 Nie rozumiem pytania... :-( Elliphant "Down On Life" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Nie rozumiem pytania... :-( Ktoś usunął posta albo konto na FR...Post był adresowany do ziomka, który na zdjęciu w awatarze siedział za sterami jakiejś dziwnej maszyny. To teraz trochę humorystycznie...("Gdy w walce ucho swe straciłem, Potem odrosły mi dwa..." - śmiechłem )Night Mistress (Nocny Kochanek) - Wielki Wojownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 The Rembrandts - I'll Be There For You (temat z "Przyjaciół") idealne na rower szybkie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Pewnie niezbyt poprawne politycznie ale dajek kopa. Korpiklaani - Vodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Tempo takie tam hyc hyc hyc Adrian Sieber - Round Round Song Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Dużo już bylo tutaj muzy od Disturbed, ale tych dwóch kawałków z płyty The Sickness wyszukiwarka nie wyrzuca:Disturbed - VoicesDisturbed - The Game BTW. kto dziś jeździł pod kątem z bocznym wiatrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaroMazurek Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 The Phantom (1930 Version) - Parov Stelar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 @adamos, no boczny wiatr towarzyszył mi przez ostatnie dwa tygodnie i w końcu odpuścił Propozycja rockowa. Szybkie tempo. Royal Republic - Full Steam Space Machine i coś bardziej sztucznego z rozjazdowym tempem. A przewija się to w kilku rowerowych filmikach. Mr. Probz - Waves(Robin Schulz Remix Radio Edit) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 zgiełk - pan antoni niedawno byli w must be the music (a fe) i śpiewają piosenki o Łodzi (że miasto, HEHE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Gitarowe brzdąkanie. Niezłe rytmiczne tempo Ryan Sheridan - Jigsaw I coś bardziej leśnego, magicznego (tak ta gitarka). Tempo również bardzo przyjemne Hurricane Dean - Appeal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=NpJ_lqZNf4A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Working For A Nuclear Free City - Rocket Ratatat - Wildcat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 To może coś z punka/hardcora: Discharge - M.A.D. Chyba byłoby dobre do jazdy na czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.