Kakadu90 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Maitre Gims - Bella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Panowie i panie także. Uroczyście nominuję następujące osobistości: - ziemko - Grand231 - Vaissy - DonKiszot - Sotnikov - next - yakuza79 - Kakadu90 - evildick - Synergy - szewka Do ustnego ostrzeżenia udzielanego prze zemnie w tejże jakże uroczystej chwili. Sa to osoby z tylko 3 ostatnich stron, bo nie chce mi się siedzieć i wypisywać ... Otóż owe osoby wbrew Zasadom tego tematu dodają linki bez dodatkowego napisania autora utworu. Jest to o tyle istotne ze jak link z przyczyn bliżej nie określonych wygaśnie nie wiadomo co sie pod nim kryło. Fajnie jest jak widzę np posty pana Sol, Goldblooma czy Adamosa bo wiem ze tam nawet zaglądać nie muszę, bo i tak będzie wszystko ok. Wyczytane z ambony osoby, jeżeli nie zaczną się dostosowywać zaczną, zbierać punkty Bayback ... Ja słów na wiatr nie rzucam mówiłem że będę tu zaglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Powerwolf - We Drink Your Blood umiarkowane tempo P.s. "Mirror, Mirror" Blind Guardian trafił na szczyt mojej listy rowerowych (a właściwie, w tym przypadku, treningowych ) przebojów, dlatego bonus - patrz prawa strona, bo jest z Polski : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hehe, pojechali chłopaki, aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu Frontside - Legenda Btw, wystarczy w refrenie podmienić smoki na pieszych i będzie idealny wałek na DDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iamkucharz Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Skynet - Carbon Shock (Noisia Remix) https://www.youtube.com/watch?v=MhShNsCkpfM&feature=youtube_gdata_player takie tam drummy stare ale jare \m/ Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipgolarz Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 dzisiaj z rana przed przejażdżką Snoop Lion - Smoke The Weed ft. Collie Buddz [Music Video] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ignite - Sunday Bloody Sunday H2o - Like a Prayer Reel Big Fish - Take On Me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Frontside - Legenda Hehehe, 5-10-15? ______________________________De Press - Bo Ja Cie KochomBeastie Boys - So What Cha WantBootsy Collins - Strechin' Out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Lekkie, zwiewne i dodaje mocy Filter - Surprise I coś bardzie z kopyta Velvet Revolver - Let It Roll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikko Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nie zawsze słucham muzyki podczas treningów ale dziś uległem. DragonForce Sonic Firestorm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ed Sheeran - I see fire (Kygo remix) https://www.youtube.com/watch?v=dYc5tTvBlFE Niby spokojne ale ma to coś, co nastraja do kręcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cavalera Conspiracy - Desperate Cry/Propaganda szybkie - podkręcona wersja oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cavalera Conspiracy - Desperate Cry/Propaganda szybkie Hehe, miałem za szczawia taką samą koszulkę Death'a. Fajny kawałek... Ode mnie zaskakująco dobre połączenie "powolnych", żeńskich wokali z ostrym łomotem. Devin Townsend Project - Supercrush http://www.youtube.com/watch?v=p9XwJTs0AI8&feature=share Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Skrzypeczki i... laska za kotłami. Skillet - Awake and alive. Szybkie i z przekazem Dla równowagi coś całkowicie głupkowatego. Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo. Pierwsze litery słów z tytułu mówią same za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziolek71 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 do szybszej jazdy słucham Oi, Punka i Ska a jak smigam rekreacyjnie (wolno) słucham sobie reegae Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ooo regge. Na przykład takie? Skindred - Nobody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 jakby co to adamos zaczął temat.. STRAPPING YOUNG LAD - Relentless THE GATHERING - Liberty Bell Sirrah - In The Final Moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Sepultura - Symptom Of The Universe Alice In Chains - Would? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Piersi z dobrych czasów dla tych co lubią prześmiewczo-folkowego rocka: Kukiz i Piersi - Suka ciemna Kukiz & Piersi - " Będziemy piwo pić" i oczywiście1993 Jarocin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 I ' m the Invisible Man - Queen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Wydawało mi się że ten artysta robi takie pioseneczki "melancholijne pitu pitu" dla kobietek. A ten kawałek jest jakby specjalnie pod kobrę pisany Gotye - Eyes Wide Open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrawny Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 puklus... prawie pożałowałem że zarzuciłem need for spidy ;-) http://www.youtube.com/watch?v=0UhGcZyJccg Houk-Transmission into your heart http://www.youtube.com/watch?v=t2khdgaMBJQ Houk - Pieniądz http://www.youtube.com/watch?v=_kGvyu4YpEs Houk Generation X! http://www.youtube.com/watch?v=AOkwajJxaAY Starzy Singers - Wszystkiego Najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ACCEPT - Teutonic Terror Children Of Bodom - Needled 24/7 Idealne na podjazdy (zaczerpnięte z ISLAGIATT http://www.thesufferfest.com/video-sufferfests/islagiatt/ ) Phrenik – Can't Wait - Original Mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Priestess - Lay Down Madball The Beast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaissy Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Energetyczne kawałki to pojęcie względne. Dla jednego energetyczna piosenka to piosenka szybka, dla mnie piosenka energetyczna to taka, która wzbudza we mnie większą energię i dodatkowo motywuję. [ten kto bywa na sb ten wie co mam na myśli bardzo dobrze ^^] 1. Hans Solo - Dopóki Jestem 2. KONKRET - Styl życia wojownika 3. Drużyna Mistrzów - Ćpaj sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.