goldbloom Napisano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Demons And Wizards - Crimson King umiarkowane tempo https://www.youtube.com/watch?v=RnIdAAHLjF8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dwa razy ten sam link F**k ... poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jako że Irons zapowiedzieli już oficjalnie swoją kolejną wizytę w Kraju-Raju (tym razem w Pyrlandii), Trochę obok: ceny biletów jak na gwiazdy przystało, od 250,- na trawie do 1000,- z wyszynkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 W zeszłym roku 200zł na płycie kosztował bilet w łodzi ale nie polecam, beznadzieja ... znaczy łódź i ta ichnia hala Bo na Ironach trzeba być choć raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ceny biletów jak na gwiazdy przystało, od 250,- No niestety, trochę drogo... Tyle samo płaciliśmy w 2011r. na Sonisphere na Bemowie (na płytę) i tylko niewiele mniej w ubiegłym roku na Atlas Arenę w Łodzi. Ale i tak warto, bez dwóch zdań... znaczy łódź i ta ichnia hala Przynajmniej nagłośnienie było porządne, nie to co na Sonisphere... Edyta: wcale nie tak drogo jak piszesz michuuu. Na płytę 169zł, a VIP-owski 699zł: http://rockville.pl/ceny-biletow-na-koncert-iron-maiden-w-poznaniu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Coś dla ludzi lubiących bardziej ... elektroniczną muzykę Marek Biliński - Błyski kolorów ( flashes of colours) Naszego polskiego świetnego kompozytora tempo raczej spokojne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A ja znów lajtowo ale szybko Republica - Ready to go Trochę funkowo Red Hot Chili Peppers - Higher Ground I takie cosik. Tempo średnie-szybkie. Volbeat - Fallen A na koniec smaczek. Taki, szybszy cover kawałka Birdy. Phoenix - 1901. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Na płytę 169zł, a VIP-owski 699zł: szukałem tutaj : http://www.viagogo.pl/Concert-Tickets/Hard-Rock-Metal/Iron-Maiden-Tickets/E-633804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Fajne, szybkie, swing'owe granie. Powiem że nóżka podaje przy tym całkiem całkiem. Spin Doctors If the River Was Whiskey A Mötley Crüe - Kickstart My Heart nie wiem czy było ale jest szybkie więc na rower jak zanalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKiszot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Spin Doctors - świetna kapela! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak mi sie jakoś przypomniało że dawno tego lubiłem słuchać Static X - destroy all całkiem szybkie i rytmiczne, fajne do jazdy Static X - Control It też w miare szybkie. Static X - Shadow Zone jak wyzej A to zna każdy kto grał w NFS Undergrand Static X - The Only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Taki fajny początek przy którym wychodzi się z domu wyprowadza się rower, zamyka furtkę i jazda. Dobry, mocny wokal, fajne granie, Audioslave - Revelations . Moim zdaniem szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nie najszybsze, ale fajnie rytmicznie napędzające: Rage Against The Machine - Born As Ghosts Rage Against The Machine - Maria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Otep - T.R.I.C Walls Of Jericho "A Trigger Full Of Promises" Eths - Harmaguedon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 No to trochę z innej beczki Jak się wczujesz w muzę i złapiesz rytm, to zaje...iście się przy tym kręci Parov Stelar - All Night Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jak się wczujesz w muzę i złapiesz rytm, to zaje...iście się przy tym kręci Parov Stelar - All Night Dobre! Aż nogi same chcą tańczyć!Z RATM nie było jeszcze tego, bardzo rytmicznego kawałka: Rage Against The Machine - People Of The Sun.I jeszcze wkręcający Deadmau5 - Ghosts n Stuff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Coś szybkiego na początek Black Tide - Warrios of Time. Ta kapela w prawie każdym kawałku ma taki fajny gitarowy lekki wstępniak a później jest moc I znów coś lekkiego i sielskiego Rusted Root - Send Me On MY Way. Kapela posiłkuję się muzyką, afrykańską, latyno amerykańską oraz indiańską (rdzenną amerykańską). IMHO na rower bardzo pasuje A i jeszcze taki podkład muzyczny. Bez wokalu Afro Celt Sound System - Whirl-Y-Reel 1 http://www.youtube.com/watch?v=ngkTEr2tU18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 LOL! Ze specjalna dedykacją dla wszystkich Single-Speederów: The Ein Gang - 1 On Ithttp://www.youtube.com/watch?v=7ez-TLSpbZc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKiszot Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Fajny cover Tutaj oryginał http://www.youtube.com/watch?v=YyDqoLimejg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 The Ein Gang - 1 On It Niby nie szybkie, ale wbrew pozorom dobry rytm. I wpada w ucho. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 adamos, solidna propozycja.. Faith No More - Surprise! You're Dead! Infectious Grooves - Therapy Pantera - Psycho Holiday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Teraz kurde Polska!Mama Selita - Na PółHey - Muka!Thinkadelic & Kaliber 44 - Ja Jadę (teledysk! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ależ proszę: Acid Drinkers - EEGOO I z cyklu mało znane mało grane Morgana Lefay - Angel's Deceit. Przez ten kurna riff zaliczyłem dziś 6 punktów i trzy stówy w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Przez ten kurna riff zaliczyłem dziś 6 punktów i trzy stówy w plecy. Hehe, coś w tym jest! Ja, aż dwa razy przykleiłem mandacik przy tym kawałku. Przypadek? I Am Giant - Purple Heart I jeszcze trochu "rapujących" HC. Hatebreed - Everyone Bleeds Now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Oy, dobre HC jest dobre. Nawet gdy rapują Aczkolwiek ja siedzę bardziej w klasyce. Klasycznej, czyli np. SNFU - She's not on the menu Crossover, czyli np. Cumbsuckers - Trapped Crust/grind, czyli np. ENT - Raping the earth Kjurde, razem już 18 punktów EDIT: Wszystko energetycznie napędza, wystarczy pedałować do rytmu, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.