Sol Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Mirror mirror już było, ale miłościwie wybaczam W zamian coś mniej znanego, a równie energetycznego Steel Prophet - Strange Encounter Nota bene świetny krążek, concept na bazie Fahrenheit 451. I coś bardziej znanego. A może jednak nie, bo to najmniej znany krążek tej kapeli, a szkoda - imo jeden z lepszych. Testament - Demonic Refusal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Aa, bo nie podpisane było, hyhy ;P Powerwolf - Sacred And Wild umiarkowane tempo http://www.youtube.com/watch?v=GVyZyMd8bi4 Wyszukiwarka nie działa - przed chwilą wpisałem "Manowar" i wyskoczyły tylko cztery wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Demons And Wizards - Terror Train szybkie; soundtrack do "Mrocznej wieży" Kinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Coś mocniejszego. Nightwish - Whoever Brings the Night I dalej szybko i symfonicznie Leaves' Eyes - Hell to the Heavens Na rozgrzewkę Kasabian - Last Trip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Wyszukiwarka nie działa - przed chwilą wpisałem "Manowar" i wyskoczyły tylko cztery wyniki. Pewnie ma filtr na gaymetal Znowu z mniej znanych od bardziej znanych - Bullet train by Judas Priest. http://www.youtube.com/watch?v=AOo5YO3VSvk Krążek o tyle ciekawy, że wydany przez panów po pięćdziesiątce w czasach, gdy wszyscy albo zmiękczali (ktoś ma ochotę na Load?) albo opuszczali gacie do pół dupy i udowadniali, że metal da się grać jednym palcem i rapując (litościwie nie wymienię). Słowem pokazali gówniarzom jak się gra. Aha, kawałek oczywiście energetyczny i napędza mię nieustannie. Podobnie jak ci panowie, których ostatnio męczę non stop. Trouble - Mind Bender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 I dalej szybko i symfonicznie Leaves' EyesCzemu by nie Leave's Eyes - Emerald Island - szybkie, z wolniejszymi partami Leave's Eyes - The Dream - podobnie jak wyżej jednak chyba wolniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 udowadniali, że metal da się grać jednym palcem i rapując A nie da się? Pierwsze przykłady z brzegu:Clawinger - NigerTerror - I'm Only StrongerSenser - Age Of Panic,że nie wspomnę już klasyku, soudtrack'u do Sądnej Nocy, czy innych równie udanych fuzjach.PS. wiem, wiem...zaraz się zacznie dyskusja o różnicach między rap-metalem, rap-corem i samym hard-corem, które przynajmniej dla mnie są cienkie jak doopa węża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Wszystko się da, nawet to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Jak mamy ta dyskutować, to ja zabieram swoje zabawki i spadam do domu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 I mam rozumieć że przy tym panowie jeżdżą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Kiedyś próbowałem, ale paw mi oczy zalał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Bitch please. Weekend - Bo ty jesteś zaista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dobre :] Gdyby nie tekst i teledysk pewnie dodałbym na moją listę, w końcu jeden taki precedens już na niej jest BTW, już było, ale nie w kontekście, a szkoda - Gayowar I tylko nie mówcie, że się nie podoba Manowar - Warriors Of The World średnie tempo http://www.youtube.com/watch?v=NiazOdBHkYk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackblooms Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nie wiem czy to najodpowiedniejszy temat, ale mam wielką prośbę o pomoc w odszukaniu klipu, kóry jest utrzymany w klimacie "I only ride park" tylko wykonywany przez dziewczyny Za ChRL nie mogę tego odnaleźć! chociaż niedawno gdzieś oglądałem. Z góry wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Ktoś chyba "lekko" przesadził z imprezowaniem. Trzymam kciuki za zdrowie i jednocześnie aplikuję mały zastrzyk energii w wykonaniu Wattiego. The Exploited - 15 YearsThe Exploited - I Never ChangedThe Eploited - You're A f**king Bastard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Demons And Wizards - Beneath These Waves średnie tempo Zespół, który ostatnio wałkuję. Nic dziwnego, bo to Iced Earth 2.0 - niezmiennie najlepsze dla mnie na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Nie wiem czy było ale jest adrenalina. Tempo szybkie. Slipknot - Before I Forget Coś wolnego do systematycznego pokonywania przewyższeń. Black Stone Cherry - Reverend Wrinklehttp://www.youtube.com/watch?v=GeiRbbzod1c I coś lekkiego ale energetycznego jak herbata z imbirem Tempo szybkie.1. Stereo Explosion - Now or Foreverhttp://www.youtube.com/watch?v=n9baYtGJieo2.The Rifles - Minut Miles 3. Gavin DeGraw - Best I Ever Had Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 mrrrr Antonio Giacca - Deviate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 A pamiętacie ten kawałek? Super się przy nim jeździ. http://www.youtube.com/watch?v=6DcfXVL0mh0&feature=kp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Remote Controlled - Żołnierze Hardkoru szybkie; krajowa perełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Czemu by nie Leave's Eyes - Emerald Island - szybkie, z wolniejszymi partami Leave's Eyes - The Dream - podobnie jak wyżej jednak chyba wolniej. Dwa razy ten sam link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Moje ulubione gitarowe granie. Foo Fighters - DOA. Szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A to moi ulubieni naśladowcy Judasów. Nie wychodzą poza ramy, ale mają kiepełe do pisania świetnych kawałków. Więcej nie trzeba. Primal Fear - Lightyears from home http://www.youtube.com/watch?v=9J9jRPS5VHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Niezłe, niezłe, nienajgorsze... Jako że Irons zapowiedzieli już oficjalnie swoją kolejną wizytę w Kraju-Raju (tym razem w Pyrlandii), to dla przypomnienia:Iron Maiden - Wasted YearsIron Maiden - 2 Minutes To Midnight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Somewhere in time męczę akurat na dojazdach do roboty, hehe. A to w wolnych chwilach na wieśle. Kapitalny riff, na zjazd jak znalazł Iron Maiden - Be quick or be dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.