drezyna Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Dla mnie jak najbardziej, chociaż ociera się o offtop: wolne/średnie No dobra, o nic się nie ociera L'ESPRIT DU CLAN - "FILS DE PERSONNE" DEVILDRIVER - The Appetite Flapjack - Nombre: Odio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 średnie/wolne tempo; ee... yy... "great song" lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Mnie np. do ostrzejszej jazdy po szosie motywuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrawny Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Seether - Careless Whisper Florence + The Machine - Addicted To Love ... się borgore po awolnation przejechał: AWOLNATION - Sail (Borgore Remix) ... sountrack z Burnout Ultimate Paradise....... np: http://www.youtube.com/watch?v=qQwVjEPFpgY Never Heard of it - Finger on the Trigger Airbourne Too Much Too Young Too Fast http://www.youtube.com/watch?v=o4b4ZSnvLKk LCD Soundsystem - Us v Them - Burnout Paradise OST Saosin - Collapse The Photo Atlas Red Orange Yellow with lyrics HQ Within Temptation + Radioactive :-) Marek Bilinski - Fire (Marek Biliński - Czad) i jeszcze, żeby nie umknęło z dorobku coverowego WT: Within Temptation - Titanium (David Guetta Cover) ... wyżej " " - siem Trent napakowau <szok> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 The Masters Of Funk feat. 9 Double M - Go Bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisster Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ja polecam ten secik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fangio Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Paranormal Attack - The Pill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 fajny kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakG Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Linkin Park - QWERTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inhibitor81 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Najwyższa pora by zaistnieć jakoś na forum... A tu miejsce do tego zacne...tym bardziej, że nie małe w tem temacie mam doświadczenie:) na początek... to naturalnie dla rozgrzewki...dzieła zniszczenia niech dopełni Mussorgski;) http://www.youtube.com/watch?v=y98IKTTxsHs egzotyka na forum;) Ale na nocne wypady rowerowe...cholera działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Na rowerze nie słucham nigdy muzyki, ale na jakimś fajnym singielku ten kawałek by mi odpowiadał Tak swoją drogą to zmiażdżył Metallikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goral96 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ta nuta napędza. Sory, że w taki sposób, ale tytułu nie znam dokładnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 ^ The Masters Of Funk feat. 9 Double M - Go Bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Bruce Springsteen - The Rising Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narodowiec1920 Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Coś z rap'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2013 buahahahaha, normalnie zakrztusiłem się śmiechem! Zapomniałem, że ten kawałek w ogóle istnieje - mega energetycznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrawny Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Killswitch Engage - My Curse Airbourne - Live It Up Machine Head - From This Day UPPM - Menfond Showreel (Hong Kong) Foster The People - Don't Stop (Color On The Walls) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Abba - Gimme! Gimme! Gimme! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ^ Hehe Gdzieś wcześniej już wkleiłem. średnie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaWolak Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Miley Cyrus − We Can't Stop Naughty Boy Ft. Emeli Sande − Lifted Austin Mahone − What About Love Rizzle Kicks − Lost Generation Sean Paul − Ariana Grande Ft. Nathan Sykes − Almost Is Never EnoughOther Side Of Love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blebnik Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 popowy nu-house Gemini - blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panienkalenka Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 The Knife party - Bonfire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plj Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Bill Conti - Gonna Fly Now (Theme From Rocky) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.