goldbloom Napisano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 średnie tempo średnie tempo; pozwala się "wkręcić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Filmowo: (oj, jak ja dawno nie ogladałem Natural Born Killers ) (po prostu klasyka, świetnie nakręca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 AC/DC - Guns For Hire Disturbed - Inside The Fire Fort Minor - Belive Me Killradio - Scavenger Linkin Park - Faint http://www.youtube.com/watch?v=119UMzunkU4 Metallica - Broken, Beat & Scarred http://www.youtube.com/watch?v=h7eRiAnZt24 Pendulum - Self vs Self The Offspring - Long Way Home http://www.youtube.com/watch?v=XS4BDGLu3fc Tristam - Truth Two Steps From Hell - Freedom Fighters I wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 średnie tempo; energetyczne, a warto podkreślić, że wykonanie bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Disturbed - Decadence Fajnie się tego słuchało grając w Need For Speed Most Wanted (ten pierwszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 średnie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipgolarz Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 ambasador 21 turmion kätilöt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 The Bagles - Walk Like An Egyptian Hehe, +1, zapomniałem o tym. Dzięki za odkurzenie. (wokalistka brzydka jak przysłowiowa noc liściopadowa, ale kawałek jak najbardziej na mojej liście kultowych). (lubię ten teledysk ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A to mój biurowy kawałek. Recepcjonistki śpiewają refren gościom na dzień dobry. http://www.youtube.com/watch?v=LlH_AV5g9xs Na rowerze też się sprawdza, nawet za bardzo bo mi kadencja skacze do 200 i mam później problem z powrotem z 30 km tripa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 The Pointer Sisters - I'm So Excited średnie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 - szybko - szybko - szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janetszanel19 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 - Rudimental - Waiting all Night Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 średnie tempo Alice Cooper - Hey Stoopid j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 - szybko - średnio - wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kavinsky - Nightcall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Clutch - Earth Rocker zdecydowanie mój faworyt. Hermano - Exam RoomClutch - Animal FarmAlabama Thunderpussy - Words of the Dying Man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 średnie tempo szybszeGuns N' Roses - Down On The Farm szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Clutch - Earth Rocker zdecydowanie mój faworyt. +1, bardzo fajny cały album, co ostatnimi czasy, rzecz praktycznie niespotykana.@goldbloom, jeszcze to: A od siebie: - wolno - średnio - szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrawny Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Woodkid - Iron Woodkid - Run Boy Run Dead Can Dance - Opium Teielte-Selcouth Electric Six - Dance Commander Electric Six - escape from ohio Foster the People - Warrant Queens of Stone Age - No One Knows (UNKLE remix) Full Version Gotye - Easy Way Out HURT-zaloga g. Hurt - Lecę ponad chmurami Foo Fighters - Best Of You Future Sound Of London - We Have Explosive http://www.youtube.com/watch?v=ArfGAvk6nCo Underworld - Pearl's Girl (Tin There) KMFDM - Juke Joint Jezebel GZR - The Invisible Mutha's day out - What U see/We all bleed red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Mutha's day out - What U see/We all bleed red Ooo, duże +1 za ten kawałek ! Dzięki za przypomnienie tego. P.s. I za resztę z "Mortala" też. ^ BTW, wspominając 1995 r. zdałem sobie sprawę, że piosenka dobrym refrenem potrafi ostro zryć psychikę (tzn moją) kolejny przebój z "Mortal Kombat OST"; szybkie Wersja nieocenzurowana bardzo szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Tych nie znalazłem w wyszukiwarce: Sinch - To Die In Fall (cała płyta zresztą jest bardzo klimatyczna, kawałek 'bitmap' jest po prostu genialny) Vex Red - Can't Smile (kolejna świetna płytka, niekoniecznie na rower) Bush - Greedy Fly A Perfect Circle - Outsider (Director's Cut) - tego mam pełno w empetrójce, także jako tool [nigdy się nie znudzi, polecam przesłuchać co popularniejsze kawałki] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrawny Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Chocolate spoon - hey ho rock'n'roll 1992? Junkie xl - Zerotonine ok.1999? Junkie xl- Billy Club Agressiva69 - Point of View Lech Janerka - Wyobraz sobie {to się do wątku raczej nie nadaje, zbyt satyryczne, za mało energetyczne, bo wyżej zalinkowane Dead Can Dance czy wcześniej Peter Gabriel to min. !elektryzuje! :-)} Shelter - Whole Wide World Albert Rosenfield - Twin pigs Coal Chamber - Shock The Monkey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 http://www.youtube.c...h?v=SE82nK3kPB8 Agressiva69 - Point of View Dobry kawałek. Kolejne deja vu - sładanka Machiny sprzed 2000 r (zgaduję - kolejny link z Janerką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lk313 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jako starter - niezawodny Jimi:http://www.youtube.com/watch?v=wRv-hu3QaFU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.