Smyq90 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Pare pozytywnych kawałków. Znawcy komedii powinni kojarzyć w jakich filmach się pojawiły The Primitives - Crash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 mocnanoc http://www.youtube.com/watch?v=GTO6t2GJ90Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Blink 182 - Everytime I Look For You The Primitives - Crash Smash Mouth - I'm A Believer "American Pie", "Głupi i głupszy", "Shrek", pierwszego jakoś nie mogę skojarzyć... oczywiście szybkie i średnie tempo; fajny riff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 pierwszego jakoś nie mogę skojarzyć... Eurotripa nie kojarzysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrawny Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Devildriver Clouds Over California AWOLNATION - Kill Your Heroes (Lyric Video) Peter Gabriel The Rhythm Of The Heat Security Gotye - Eyes Wide Open Live - Overcome Adam F Feat. Redman - Shut The Lights Off (Caspa _ Trolley Snatcha Remix) różne warianty energetyczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 plus dub fx od adamosa i mogę na berlin polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrawny Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=u4gJB-pSFvI pitchshifter dead battery http://www.youtube.com/watch?v=u2S6VwfHwpI I Found A Bike Today http://www.youtube.com/watch?v=450rHBPBNOU Nine Inch Nails - We're in this Together Carrion - Enjoy The Silence Coma - Rudy Carrion - This Corrosion {his engrish iz goood?... } Carrion - Alogia Florence + The Machine - Spectrum (Say My Name) (Calvin Harris remix) Florence + The Machine - Shake It Out (Benny Benassi Remix) f**king Die 2 (€€ Cooper Mix) /// dobrze zastępuje dzwonek Power of Trinity - Chodź ze mną (official video) Beyoncé - End Of Time JIMEK Remix Royksopp - What Else Is There (Trentemoller Remix) http://www.youtube.com/watch?v=MDkjspS6phk Skrip brakes - Enemy Crush Borgore - Foes (F**k Hoes Remix) lyrics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 średnie tempoO, i znalazłem : średnie tempoBTW szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Na weekendowe baunsy z butlą czerwonego albo białego (jak kto woli) taniocha w ręku. A i do rowerowego kręcenia też się nadajet. Miłego łikenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 skoczne Tymczasem postępy z apdejtem listy Spotify spowolniły , ale dzisiaj zabieram się do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Na weekendowe baunsy z butlą czerwonego albo białego (jak kto woli) taniocha w ręku. A i do rowerowego kręcenia też się nadajet. Miłego łikenda. A ja go znam tylko z tej wersji. John Newman - Love Me Again (Kove Remix) + z wczorajszego seansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Trance'owo Dance'owy mix. Przy niektórych można odlecieć także uważać Foggy - Come Into My Dream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 średnie tempo średnie średnie I, przy okazji, nie mogę odmówić sobie powtórki z rozrywki : to się nazywa "POWER" ! - szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 - szybkie tempo - (duńsko-angielsko-holendersko-amerykańsko-polska grupa muzyczna , śpiewa Polka) - średnie tempo - wolne tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 średnie/szybkie tempo; typowa "treningówka" (czyli do Babic przez Łomianki i z powrotem ) ...a tu w lepszej wersji: Iced Earth - Transylvania (cover) ^ szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 To ja też trochę klasyki: - wolno - średnioThe Trashmen - Surfin' Bird (1963) - szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xawaxus Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 a ja polecę całą płytę Slasha - Apocalyptic Love, tylko jedna wolniejsza piosenka(również świetna), cała reszta szybka i wspaniała na szybką jazdę, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ^ daj linka Świetny kawałek i wykonanie, czyli klasyka: Iron Maiden - Running Free (Live After Death 1985) szybkie i bdb na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xawaxus Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 wybaczcie, zapomniałem Slash - Apocalyptic Love (cały album) jeszcze raz gorąco polecam przy okazji jeszcze te kawałki szybkie szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 zaczynam doceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 doceniać siłę disco Tylko, że Stanton Warriors to nie jest disco A dzisiaj bardzo dobrze mi się jechało do: (zawsze uważałem, że Toll się nie sprawdzi do jazdy - jakże się myliłem ) i takiej bezmózgowej sieczki (czasami, to sam sobie się dziwie, jakie to ja mam dziwne kawałki na mojej mp3-ce ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Black Sun Empire - Breach Quiet Riot - Cum On Feel The Noize średnie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Kto podpowie, co to za nutka w tym filmiku? Shazam podpowiada mi, że to jakiś Javi Mula feat. Carol Lee - Close Enough, ale nie mogę znaleźć podobnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Luxtorpeda pracuje nad nową płytą. Mam nadzieję, że będzie co najmniej tak energetycznie jak na poprzednich. Poniżej zajawka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Też coś dorzucę: Flyleaf: Three Days Grace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.