Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde, bezsens...

Czyli powinienem wkleić "URI Spotify" ?

W takim razie kolejne podejście - link przenoszący bezpośrednio do Spotify (wszystkie utwory z listy powinny być teraz widoczne):

Listę będę uzupełniał, kiedy najdzie mnie ochota  :) Na razie zacząłem od metalu, ale wrzucę wszystko, co uznam za wystarczająco dobre.

Kurde, bezsens...   Czyli powinienem wkleić "URI Spotify" ?

No to zadziała. Ale jak na tamtej stronie klikniesz w tą ikonkę odtwarzania na okładce płyty to przeniesie Cię od razu do spotify bo tam ten URI właśnie jest klilakny. Tylko nie działa w Operze...

• Mod Team

Próbowałem kombinować z bezpośrednim linkiem z URI, ale tak też w sumie może być.

goldbloom a czy ja muszę się przez twarzoksiążkę logować, żeby tą Twoją listę móc odsłuchać? Mobilna aplikacja też działa w ten sposób (tzn. loguj się przez fb, aby odsłuchać)?

goldbloom a czy ja muszę się przez twarzoksiążkę logować, żeby tą Twoją listę móc odsłuchać? Mobilna aplikacja też działa w ten sposób (tzn. loguj się przez fb, aby odsłuchać)?

Hm, po kliknięciu na pole "play" ze strony listy otwiera mi się automatycznie Spotify - to na kompie. Jak jest na smartfonie - nie wiem, bo przejściowo nie mam smartfona.

Zabieram się za "aktualizowanie" :) Na razie jest coś koło 300 utworów na liście.

A żeby nie było:

Soulfly - Defeat U

Fear Factory - Demanufacture szybkie

Fear Factory - Invisible Wounds

średnie tempo

Specjalnie dla korzystających z FB założyłem konto i połączyłem z nim listę. Można już ją więc obserwować przez FB.

A to profil https://www.facebook.com/profile.php?id=100006211540739

• Mod Team

Pochwalę się, że liczba kawałków na liście Spotify wzrosła już do 701

+1 za robotę kolego goldbloom :thumbsup:. Łatwiej też będzie nam wyszukiwać, bo forumowa przeglądarka nie pokazuje zwyczajnie wklejonych linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...