goldbloom Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Kurde, bezsens... Czyli powinienem wkleić "URI Spotify" ? W takim razie kolejne podejście - link przenoszący bezpośrednio do Spotify (wszystkie utwory z listy powinny być teraz widoczne): spotify:user:123johndoe321:playlist:5ahe9TJrZ9Om1JO6n6MrPo Listę będę uzupełniał, kiedy najdzie mnie ochota Na razie zacząłem od metalu, ale wrzucę wszystko, co uznam za wystarczająco dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Taki mix Kiedy to LP dawali rade Trochę Japońskiego rocka Stary dobry Sabaton Jeszcze troche power metalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Kurde, bezsens... Czyli powinienem wkleić "URI Spotify" ? No to zadziała. Ale jak na tamtej stronie klikniesz w tą ikonkę odtwarzania na okładce płyty to przeniesie Cię od razu do spotify bo tam ten URI właśnie jest klilakny. Tylko nie działa w Operze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Próbowałem kombinować z bezpośrednim linkiem z URI, ale tak też w sumie może być. Teraz jest już trochę więcej kawałków A będzie coraz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Próbowałem kombinować z bezpośrednim linkiem z URI, ale tak też w sumie może być. goldbloom a czy ja muszę się przez twarzoksiążkę logować, żeby tą Twoją listę móc odsłuchać? Mobilna aplikacja też działa w ten sposób (tzn. loguj się przez fb, aby odsłuchać)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 The Hives - Go Right Ahaed Bloc Party - Banquet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 goldbloom a czy ja muszę się przez twarzoksiążkę logować, żeby tą Twoją listę móc odsłuchać? Mobilna aplikacja też działa w ten sposób (tzn. loguj się przez fb, aby odsłuchać)? Hm, po kliknięciu na pole "play" ze strony listy otwiera mi się automatycznie Spotify - to na kompie. Jak jest na smartfonie - nie wiem, bo przejściowo nie mam smartfona. Zabieram się za "aktualizowanie" Na razie jest coś koło 300 utworów na liście. A żeby nie było: Soulfly - Defeat U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Wyslij mi zaproszenie na fb Karolu gdyż inaczej nie mam jak śledzić Twej pl. Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 i Soulfly - Execution Style Oba szybkie i ładujące ag... , znaczy "energią" Wyslij mi zaproszenie na fb Karolu gdyż inaczej nie mam jak śledzić Twej pl. Fejsa nie używam, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Można zrobić konto Spotify bez konta na FB, tylko przez główną stronę serwisu trzeba się rejestrować. Wtedy nie ma dostępu do funkcjonalności społecznej serwisu, ale playlisty można śledzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciaz Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Szybkie. Po całości. Na każdy teren. http://www.youtube.com/watch?v=8c9e0iUyU_w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Wtedy nie ma dostępu do funkcjonalności społecznej serwisu, ale playlisty można śledzić. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Fear Factory - Demanufacture szybkie Fear Factory - Invisible Wounds średnie tempo Specjalnie dla korzystających z FB założyłem konto i połączyłem z nim listę. Można już ją więc obserwować przez FB. A to profil https://www.facebook.com/profile.php?id=100006211540739 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Anberlin - Feel Good Drag Od jakiegoś czasu mój powersong. Two Door Cinema Club - What You Know Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Marilyn Manson - This Is The New sh*t szybkie i mięsiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (prawdziwa masakra na kręcenie) (jak się ma taką szoskę i taką nóżkę jak w klipie, to można nawet agentom specjalnym uciec ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl (prawdziwa masakra na kręcenie) szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigurros Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 to daje kopa bez tego nie ruszam sie z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No to jedziemy ostro,moi ulubieńcy w natarciu :thumbsup: napędza mnie,napędza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 hard rock w stylu Nickelback; ale mimo to szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Troszke off... Czy ktos ma dostep do calej plyty Derby "Posters fade"? Ewentualnie samego utworu "Streetlight"? Oczywiscie w jak najlepszej jakosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nowe odkrycie Nawet nie wiem co to dokładnie jest za zespół i rodzaj muzy, ale jak się z tym w teren wjeżdża, to zająca można dogonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 szybkie Pochwalę się, że liczba kawałków na liście Spotify wzrosła już do 701. Jestem w trakcie wybierania z tego tematu tego, co dobre Na razie dotarłem do 3ej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Pochwalę się, że liczba kawałków na liście Spotify wzrosła już do 701 +1 za robotę kolego goldbloom . Łatwiej też będzie nam wyszukiwać, bo forumowa przeglądarka nie pokazuje zwyczajnie wklejonych linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.