goldbloom Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ^ "Bez linka się nie liczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 I ponawiam pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A słuchajcie... Wy nie macie wrażenia przypadkiem, że jadąc z muzą zagłuszanie sobie całe otoczenie w tym potencjalne zagrożenia? Samochody, piesi, inni rowerzyści... to chyba niebezpieczne, nie? Mnie się wydaje, iż warto właśnie wyrobić w sobie taką świadomość potencjalnego zagrożenia. Resztę załatwia zdrowy rozsądek. Zarzucam: Taki polski offspring, co ja mówić - Holdeni. Świetna sprawa, zachęcam Na mocną łydę, zawsze pompa Do tego jeszcze nie próbowałem kręcić, ale kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Pytanie nie jest adekwatne do Tematu posta,jest inny post o tym Jedziemy dalej http://www.youtube.com/watch?v=1qNrgQbOE60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 I ponawiam pytanie. W jakimś stopniu z pewnością - w jakim, to zależy od zdrowego rozsądku słuchającego. Ja w mieście jeżdżę co najwyżej z jedną słuchawką w uchu (prawym), z dwoma tylko tam, gdzie czuję się bezpiecznie - czyli np w lesie. Jazda w słuchawkach wymaga ostrożności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Skup się młody Padawanie bo Ciemna Strona Mocy nadal cię otacza :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Hehe, chyba raczej Budda, albo jakieś inne bóstwo Shiva, a nie Allah Ale trzeba przyznać, że Hindus wymiata tym swoim freestylem... Więc po góralsku "o kur.a mać!" . A słuchajcie... Wy nie macie wrażenia przypadkiem, że jadąc z muzą zagłuszanie sobie całe otoczenie w tym potencjalne zagrożenia? Samochody, piesi, inni rowerzyści... to chyba niebezpieczne, nie? No proszę Cię... jesteś 1598 osobą która pyta o to. Nie ma sensu ta dyskusja. Brookes Brothers - Carry Me On (Ft. Chrom3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 No proszę Cię... jesteś 1598 osobą która pyta o to. Nie ma sensu ta dyskusja. Jeżeli dla Ciebie to nie jest problem to ok, po prostu oddaj prawo jazdy w najbliższym urzędzie miasta i nie zbliżaj się do drogi, bo nie chciałbym kogoś takiego na drodze spotkać Mnie jako instruktora to interesuje. Nie doczytałem w przepisach, ale gdzieś słyszałem kilka opinii, że za jazdę w słuchawkach po jezdni można dostać mandat Skyrim Soundtrack - Town Part 3 - muzyka na bardzo spokojną jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ale ja prowadząc auto nie mam słuchawek wetkniętych do uszu jak niektóre jednostki co uważam za skrajny idiotyzm gdyż samochód jest dodatkowo wygłuszony... poza tym 'JA SŁYSZAŁEM' iż nie ma żadnego punktu mówiącego o zakazie stosowania sprzętów RTV/AGD na rowerze pod warunkiem braku ich wpływu na skuteczność działania na drodze. P.S. Jeśli tylko uda mi się dotrzeć do Wrocławia to zrobię na złość i będę jeździł dookoła rynku w słuchawkach, a nuż na siebie trafimy. https://www.youtube.com/watch?v=ek0D7iNwOvA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 He He http://www.youtube.com/watch?v=PPHC0zFjE24 http://www.youtube.com/watch?v=so9DBHCo64Q http://www.youtube.com/watch?v=0arpGsIFU4c Przydałby mi się teraz temat "najbardziej zamulające kawałki" bo usnąć nie mogę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Gdy premierę miał teledysk GrubegoChłopca Cienkiego a tytuł "Slash Dot Dash" to ównieśnie zabroniono wyświetlania go w Japońskich stacjach gdyż był demoralizujący. ;-) Snow Patrol - Called Out In The Dark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Gdy premierę miał teledysk GrubegoChłopca Cienkiego a tytuł "Slash Dot Dash" to ównieśnie zabroniono wyświetlania go w Japońskich stacjach gdyż był demoralizujący. ;-) Skoro takie coś jest demoralizujące co ciekawe jak Japończycy zareagowali na przykładowo teledysk Prodigy - Smack My Bitch Up http://www.youtube.com/watch?v=dEWT5C3lzLY http://www.youtube.com/watch?v=thC7AlLItww Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Miał jakoby zachęcać do wandalizmu. "S.M.B.U." jest dobre (szczególnie video) jak cała dyskografia Prodziżów. Na rower mój ulubiony krążek to "Inviders must die" kwintesencja mocnej elektroniki. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No to jeszcze trochę DUB FX'a: (szybciej)Dub FX - Fly With Me (wolniej, ale super się nakręca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucaBrasi Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 To lecimy z tematem. Kawałki z gatunku Drum'n'bass. Tempo odpowiednie do dzikich zjazdów. # 1 Dobre głębokie brzmienie: # 2 Klasyka w odświeżonej postaci: Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 A piękny poranek zaczniemy od pobudki z Black Sabbath :thumbsup: http://www.youtube.com/watch?v=1jdAwXV7eVM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 szybkie szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 IMO jeden z najbardziej energetycznych krążków ostatniego czasu W sumie nic dziwnego patrząc na skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 szybkie; soundtrack z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ... i świeżo po przesłuchaniu nowej płyty Megadeth: bardzo szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 W sensie, że nowy jest tak wujowy, że cza sięgać po klasykę? PSBWB to mój ulubiony wypust Rudego, na zmianę z RIP i SFSGSW. Więc dorzucam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Oj, na maksa - "nie takiego Megadeth słuchaliśmy"... ... takiego prędzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 weekendowo, grillowo, browarowo, zwałowo - w dodatku po gejrmańsku (gees, jak ja nie znoszę tego języka) - Nordisch by Nature Das Bo Die Fantastischen Vier - Sie Ist WegAbsolute Beginner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Muzyka klasyczna Carl Orff - Carmina Burana Jenkins - Palladio (Allegretto) Coś na wyciszenie Wersja klasyczna BONUS Wersja na gitarze elektrycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Mercyful Fate - Evil h-m oldschool, szybkie Mercyful Fate - Curse Of The Pharaohs j.w Mercyful Fate - Desecration Of Souls j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.